Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majksdjddff

BLAGAM KTORA z was zna sie na modzie i mi doradzi????bede wdzieczna....plisss

Polecane posty

Gość majksdjddff

CZY NA OBRONE PASUJE WEJSC W ZAKIECIE MIMO ZE BEDZIE UPAL ??? BO MAM SUKIENKE POD TO NIBY ELEGANCKA ALE MA DUZY DEKOLD I WOLALABYM WEJSC W ZAKIECIE ALE PODOBNO NIE PASUJE NA UPALE WCHODZIC W ZAKIECIE DO SRODKA NA EGZAMIN TYLKO W SAMEJ BLUZCE.. POMOZCIE PLISS\\\ A DRUGIE PYTANIE TO JAKI KOLOR BUTOW PASUJE DO POPIELATEGO KOMPLECIKU (SUKIENKI I ZAKIETU) I JAKI KOLOR RAJSTOP?DZIEK IZ GORY ZA ODPOWIEDZ KOCHANI

Gość roletka
Ja bym poszła w żakiecie :) A do szarego to bym ubrała czarne buty

Gość do szarego czarne buty
nie pasuja

Gość a nie mozesz pod sukienke
zalozyc jakiejs bluzeczki na ramiaczkach, tak zeby zakryc ten dekolt. niala bylaby dobra. a dekolt bluzeczki zeby byl prosty. a ta sukienka to w jakim ksztalcie ma dekolt - szpic, karo, lodeczka, okragly?

no i buty obowiazkowo czarne - klasyka. powazna okazja wiec trzeba ubrac sie elegancko i z klasa

Gość weonikax
Co z tego,że jest czy będzie upał-musisz ubrac się elegancko więc żakiet jak najbardziej....Przecież mężczyżni chodzą w garniturach kiedy okazja tego wymaga-czy jest gorąco czy nie...

Nie wkładaj czarnych butów!!!!!!!!!!!! Proponuje szare . Ja na twoim miejscu zrezygnowałabym z sukienki Założyłabym białą koszule i spodniczkę + żakiet ( który zawsze mozna zdjąc) szare buciki listonoszka czerwone korale i bransoletka.

Gość weronikax
Czarne buty do szarego jak najbardziej.....A rajstopy koloru cielistego...Napewno nie czarne hahah w upał.

Gość weronikax
Ale może nie ma szarych butów...No pyta się o czarne...Ja do szarej sukienki nakladałam czarne szpilki i bylo ok-elegancko klasycznie..A co do korali -też fajnie ale to już bez żakietu bo tak za dużo wszystkiego.

Gość weronikax
No i jak korale to juz bez bransoletki-albo na odwrót ;)

wydaje mi się że na obrone to powinna sobie cos kupic skoro nie ma szarych butów to pełno ich po sklepach, a takie zawsze sie przydadzą wiec to nie bedzie zakup na 1 raz .

Gość weronikax
>>No w sumie tak;)

powiem ci ze ja miałam masywne czerwone korale a bransoletka delikatny paseczek i nie wygladało źle . Zreszta to rzecz gustu :)

tak cala na szaro - buty, sukienka, spodnie? wyglada sie jak jednobarwna plama. i listonoszka do eleganckiego stroju? - raczej mala torebka pasuje

Gość DZIERKI KOCHANE
NO SUKIENKA JEST TAKA ELEGANCKA W KOLORZE ZAKIETU CZYLI SZARA ALE MYSLICIE ZE MOZNA BLUZKE UBRAC POD NIĄ BIALA JESZCZE?A JESLI TAK TO Z DLUGIM CZY KROTKIM REKAWEM .?? BO SUKIENKA MA DEKOLT W TROJKAT:)

Gość DZIERKI KOCHANE
A CZARNE BUTY I CZARNA TOREBKA PASUJA DO SZAREGO KOMPLECIKU?