Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina :

Mam 14 lat i jestem w ciąży .

Polecane posty

Gość paulina :

Cześć . . zanim co kolwiek napiszecie , opiszę Wam jak to się stało . . byłam na imprezie u kolegi miał wtedy urodziny . Napiłam się trochę jak to na imprezach bywa . . Potem wszyscy poszliśmy na dyskotekę . Zawsze byłam wyrośnięta i rozwinięta fizycznie stąd wpuścili mnie do tego miejsca . Którys z kolegów zamówił drinki , wypiłam jednego , i poczułam jak całe moje ciało się rozluźnia . Stałam się jak guma , traciłam świadomość . Tak , ktoś dodał mi pigułkę gwałtu . : (( nie wiem kto był aż tak lekko myślny , ale w tym momencie mogłabym go zabić ! to jeszcze nie koniec , jededn z moich " przyjaciół " zabrał mnie do siebie do domu , widząc mój stan bycia . zaczął mnie rozbierać , potem robić ze mną wszystko . : ( to było straszne , nic nie mogłam zrobić . . mogłam tylko płakać . Na następny dzień obudziłam się na ławce w parku , nie wiem jak to się stało , straciłam przytomność w pewnym momencie . Wróciłam do domu . Po jakiś dwóch tygodniach zaczęłam mieć mdłości , poranne wymioty . Wiedziałam że coś jest nie tak . . Od pory gwałtu strasznie zamknęłam się w sobie . . nie ufam ludziom . nie potrafię . zrobiłam test ciążowy . . JESTEM W CIĄŻY ! : < nie wiem co mam dalej robić , o gwałcie a co tym bardziej ciąży nikt nie wie ! : < nic nie powiedziałam , boję się . proszę pomóżcie . ! : ((((

Jeżeli to prawda to trzeba było iść na policję od razu :O Dziwię się Twoim rodzicom, że Cię puścili na taką imprezę :O Teraz nie masz wyjścia, musisz powiedzieć rodzicom. A ten Twój "przyjaciel" w jakim jest wieku?

Gość no wlasnieee
i czemu robisz odstępy przed przecinkami?

Gość i czemu robisz takie buzki :((
?

Gość ()()()()()
Prezydent Komorowski Ci pomorze :) ma specjalny projekt pomocy dla młodych matek :) da ci mieszkanie prace i zapomogę parę tysięcy miesięcznie :) jak i również liczne ulgi :)

Dziwne,rodzice nie zainteresowali się,że nie ma Cię rano w domu???

Gość ()()()()()
nie wysle ja wakacje na pomorze

Gość zadowolony wyborca
mi to na prowokacje wygląda. ale jeśli nie to ci współczuje rozsądnych rodziców bo ja na pewno 14latki nie puściła bym na jakąkolwiek impreze jeszcze taką która w tym wieku okresla picie jako cos normalnego.

I jeszcze jedno,mdłości w 2 tyg po zapłodnieniu?? Czyżby prowo??

Gość no tak tak
💤 0/10

Gość paulina :
Jak wiecie jestem nastolatką, i tak się przyzwyczaiłam pisać.wybaczcie za błędy ale zazwyczaj nie wstaję tak rano i jestem strasznie zmęczona. Nie,nie martwili się ponieważ moim błędem było to że powiedziałam im że idę do przyjaciółki na noc. :(

Gość ()()()()()
a co w kraju Bronka i Donka nastolatki mogą mieć dzieci :P skonczyly sie czasy zacofania :classic_cool:

Gość bujda na resorach
To jest żywcem prowokacja :D Dostała w drinku pigułkę gwałtu ale pamięta, że jeden z przyjaciół zabrał ją do siebie do domu, hahaha. Po spożyciu pigułki gwałtu, po ok. 15 minutach nie pamiętasz wyjścia, pamiętasz tylko, że siedziałaś i piłaś w dyskotece. Kolejna rzecz... obudziła się w parku, no... w gazetach najczęściej właśnie piszą o budzeniu się w parku (przyznaj gdzie to wyczytałaś) i jeszcze jedna sprawa... mdłości po 2 tygodniach??? Jeszcze lepiej :D A hahaha, mdłości pojawiają się znacznie później, sporo później że tak powiem. Więc dziecko, jak ci się nudzi, idź się jeszcze prześpij, albo choćby wikipedię poczytaj, przyda się do szkoły :)

Gość paulina :
tak,mam mdłości. wiem to dziwne,ale ja tak mam. :/

Gość paulina :
nigdzie niczego nie wyczytałam, nie wiem jak to wszystko możliwe. Ja tu czekam na pomoc, a nie na krytykę.

jesli to prawda to powinnas isc na policje - jestes w takim wieku, ze wspolzycie z Toba jest karane - nie wazne czy to gwalt czy za Twoim przyzwoleniem. jesli jestes w ciazy to beda szukac sprawcy a rodzicom i tak musisz powiedziec

Gość bujda na resorach
nie krytykuję, tylko to jest żywcem prowokacja, a ciebie chyba jeszcze dobrze kac trzyma po prostu :D Od razu wiem, że nigdy przenigdy nie dostałaś żadnej pigułki gwałtu, ponieważ nie masz bladego pojęcia jak ona działa :)

Po pigułce gwałtu są przebłyski świadomości. Mojej kumpeli ktoś dorzucił kiedyś. Na szczęście w porę zauważyliśmy, że coś jest nie tak i zabraliśmy ją. Zachowywała się dziwnie, była "chętna" i mam wrażenie, że poszłaby z każdym. Pamięta co nieco także nie jest to wykluczone. A Tobie autorko mówię jedno: jeśli nie wymyśliłaś tej historii to powiedz rodzicom i nie zwlekaj!

Gość bujda na resorach
Przebłyski??? tak w pierwszych 25 minutach po zażyciu, potem nie ma szans!!!

Gość paulina :
nie jest to prowokacja. Ale boję się że mnie z domu wywalą! Mama na pewno to jakoś zaakceptuje,ale tato... ale ja jestem nadal dzieckiem . :((

Gość bujda na resorach
Nie zdążyłaby dojść do "przyjaciela" a już na pewno nie pamiętałaby że ją rozbierał i robił wszystko!!!

Gość ()()()()()
ja dla sportu uzywam tabletki gwaltu i tez masz czasem przeblyski swiadomosci

taaa, dzieckiem. Skoro jesteś dzieckiem to po jaką cholerę pchasz się imprezki, balety, popijasz drinki...chciałaś być dorosła to masz głupia dziewczynko. Jeśli to prawa to dobrze ci tak pustaczku ( co raz gorzej z tymi małolatami

tego, co sie stalo (jesli sie stalo) nie da sie odwrocic i nie ma mozliwosci zeby rodzice sie nie dowiedzieli - jestes niepelnoletnia i nie wazne, gdzie sie zglosic (policja/ginekolog) i tak musza ich poinformowac

Gość paulina :
nie pomyslałeś/ałaś o tym że "przyjaciel" mieszka 5 minut drogi od dyskoteki?

Gość bujda na resorach
Paulina, każdy prowokant mówi, że nie prowokacja :D Ale ty na prawdę nie masz pojęcia o tym co napisałaś "nie mogłaś nic zrobić, mogłaś tylko płakać", dobre! Nawet pamiętasz, że płakałaś, a wiesz, że na pigułce gwałtu się nie płacze, bo jest się totalnie nieświadomym??? a jeśli cokolwiek ktoś coś robi, to nie stawiasz oporu???!!! Nie wiesz!!! Nudzi ci się??? Czy? Albo jest jeszcze jedna kwestia, ty po prostu byłaś nachlana totalnie i tyle!

Gość paulina :
martynkowska_24 : każdy popełnia błędy, nawet ty. więc mogłabyś być tak miła i nie dołowac mnie jeszcze bardziej?

Gość paulina :
nie napisałam że płakałam,tylko że MOGŁAM płakać.. przeczytaj ze zrozumieniem .:)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej