Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohydny kapitalista

Wszystko mi jedno czy Bronek czy Kaczka!

Polecane posty

Gość ohydny kapitalista

Różnica jest taka że Komor będzie podpisywał co mu podsuną, czy to będzie korzystna czy nie korzystna dla Polski ustawa, z kolei kaczka by wszystko vetowała, też czy coś jest dobre czy nie. Tak więc dla mnie to nie robi żadnej różnicy, czy Komor czy Kaczka, to stoimy w miejscu dlatego nie żałuje że nie oddałem głosu, bo i po co, wystarczy że zagłosowałem na Mikkego w I turze a reszta mnie nie obchodzi i zarazem dziwi mnie i śmieszy ta cała wojna między wyborcami PIS a PO, i jedni i drudzy nic nie zrobili dla kraju poza jakąs tam kosmetyką, a ci ludzie dalej im wierzą i rzucili by się do gardła swoim "wrogom". Ja powiem jeszcze tylko jedno: jeśli naprawde chcecie pomóc Polsce i sobie to głosujcie w następnych wyborach na WiP, a jak chcecie żeby było jak jest i jeszcze gorzej to głosujcie na 'bande czworga" czyli PO-PIS-PSL-SLD ale później nie płaczcie że nie macie pieniędzy i chleb jest po 5zł.

Gość Ashka_mistrzyni
No poczekajmy chwile zobaczymy co platforma teraz zrobi mając pełnie władzy.

Gość ale kaczyński duzo
ustaw zawetował, raptem 13 na 651 To tak dużo??

Korwin-Mikke to jedyny kandydat, który mówił to, co naprawdę myśli, a nie to, co nasze światłe społeczeństwo chciało usłyszeć. Co ten świr sobie wyobraża ? :classic_cool:

Gość ohydny kapitalista
Jaki świr? Właśnie tym się różni Korwin Mikke od innych kandydatów że mówi to co myśli a więc nigdy nie kłamie, nie rzuca sloganów typu "Polska jest najważniejsza", "Zgoda buduje" tylko mówi konkrety to, to i to, ale w dzisiejszych czasach jak ktoś mówi że 2+2=4 musi być dyskryminowany przez reżim bo niektórych prawda w oczy kole

ohydny kapitalista Nie dość że kapitalista to jeszcze jak cie czytam jesteś zmanipulowany przez media. ;) { z kolei kaczka by wszystko vetowała, też czy coś jest dobre czy nie. } Wiesz ile nieżyjący prezydent zawetował ustaw? Klepiesz za tym co w mediach usłyszałeś.