Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba rodzęee

Chyba się zaczęło

Polecane posty

Gość chyba rodzęee

Sama nie wiem czy to już ale od jakiegoś czasu tak co 15 min mam ból jak na miesiączkę i ból od krzyża. Trwa on przez jakieś kilkanaście sekund i potem mija. Czy to już są skurcze czy jeszcze nie? Poczekam aż się coś nasili i wtedy do szpitala. Dodam że nie odszedł mi ani czop ani wody \. Termin mam na środę no ale może małą już chce być ze mną :-)

Gość chyba rodzęee
dodam ze kilka dni temu tez miałam skurcze co 15 min ale akcja się nie rozwinęła i wszystko ucichło aż do teraz.

Gość oleńka83
Wyglada na to,ze masz skurcze i pewnie sie zaczelo.Mi powiedzieli zeby przyjechac do szpitala jak skurcze beda co 5 minut.A wody wcale nie musza odejsc wczesniej.

Gość musisz czekac cierpliwie
bo moze to juz ale moga to byc przepowiadajace- ja chodzilam z takimi jeszcze 3 dni :) wez prysznic jak nie ustana i sie nasilato juz

Gość chyba rodzęee
Oj chyba to były tylko przepowiadające bo wszystko ustało, no czasem zaboli jak na miesiączkę ale to na pewno nie jest to :-( Jak długo to jeszcze może trwać? Tak bardzo chciałabym już przytulić moje maleństwo. A z drugiej strony im bliżej do terminu i pojawiających się skurczy tym bardziej się boję i jestem wystrachana. Czy to normalne?

Radze wziac prysznic (tylko nie goracy! ) jak po nim skurcze nie ustana to jedz do szpitala. Skurcze co 15min to kochana porod jesscze w Ameryce jest :) poczekaj az beda co 5min bo chyba lepiej w dou siedziec niz w szpitalu , prawda? Zycze powodzenia 🌼

Gość kljfvs
jagoda jaka ty się ostatnio miła zrobiłaś:)

Ja z przepowiadającymi chodzilam tydzien. zaczeły się w poniedzialek a urodzilam w niedziele

Mila? Jak ktos zadaje sensowne pytanie to jestem mila ale jak ktos jest idiota to jestem niemila. Ciekawe co tam u autorki sie dzieje :)

Gość chyba rodzęee
u autorki bez zmian :-) dalej mam te bóle od krzyża i jak na miesiączkę tak co 15 min ale nie są one jakieś nie do wytrzymania, poboli chwilkę i przestaje. Nic się nie nasila, po kąpieli ani nie ustały ani też nie są mocniejsze. Czekam do jutra bo jutro tak czy siak mam się zgłosić do szpitala.No chyba że do jutra wszystko się zmieni i będę już mogła tulić moją maleńką od zewnętrznej strony brzusia. Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-)