Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomis

oszusci chcacy kupic suknie slubna

Polecane posty

Gość chomis

Witam chce ostrzec wszystkich ktorzy chca cos sprzedac na darmowych stronach z ogloszeniami. W piatek wystawilam suknie slubna na sprzedaz i dzisiaj rano dostalam maila z informacja, ze pani z Kanady jest zainteresowana kupnem i prosi o cene, wyslalam jej maila z cena i przyslala mi kolejnego maila: Thanks for the mail,am from Canada ,i am ok with the price and i am sending the item to my Son over there in Nigeria,so i will offer you the sum of 550Euro for this item and with the shipping cost to Him through Register Post Office I will be paying you through my bank so do send your bank details Full Name: Bank Name : Bank A.c Number : This the shipment address Below Name: Akani Olalekan Address : NO 12,Oke Iyin Akata Ilesa City : Ilesa State : Osun Country : Nigeria Zip code : 234036 Phone Number :+ 2348052371086 Tlumacze tresc jezeli ktos nie rozumie: zaplaci mi 550e musze jej podac dane banku i wysle mi pieniazki na konto a ja pozniej mam wyslac jej sunkie do syna do Nigerii. Ci ludzie wysylaja niby pieniadze z fikcyjnego banku, wysylaja potwierdzenie zrealizowanego przelewu na poczte i czekaja az wyslesz im sukienke......ale pieniadzy nigdy nie otrzymasz na konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEC UWAZAJCIE NA TAKICH LUDZI TO SA OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!

Gość żenada..............
Wystarczy nie wysyłac do póki nie masz kasy na koncie.

Gość ab7
no to trzeba poczekać aż faktycznie kasa wpłynie a nie wysyłać komuś towaru wczesniej

Gość chomis
Oczywiscie ze nic nie wysylam dopuki nie mam kasy na koncie ale sa rozni ludzie :)