Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzastolinatoja

Gwiazdka z nieba w prezencie

Polecane posty

Witajcie Kochani:) Za miesiąc obchodzę z mężem pierwszą rocznice ślubu . Mam w związku z tym mały dylemat co podarować.Jesteśmy parą ponad 8 lat i wszelkie portfele, spinki do mankietów i gadżety (raczej) ma. Wczoraj w necie natknęłam się na stronkę gdzie istnieje możliwość wykupienia nazwy dla gwiazdy :) http://www.gwiezdnyprezent.pl/platynowy.php Co o tym sądzicie?? Do prezentu chciałabym dokupić teleskop:) Zależy mi by był to prezent od serca. Chyba, że Wy macie jakieś ciekawe pomysły?:) Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość rumiankowa wróżka
wyjedź z nim gdzieś w nieznane, wycieczka ma być w stylu niezapomnianych. jest mnóstwo miejsc na świecie, gdzie warto pojechać i zobaczyć coś niezwykłego. miejsc, mało uczęszczanych przez turystów.

Gość VVarkocz Bereniki
Ty zdajesz sobie sprawę z tego, ile kosztuje sensowny teleskop??? :classic_cool:

Gość o żesz Ty w buzie jeża
z nieba mi spadłas Gwiazdeczko bo tak ostatnio myślałam o gwiazdce z nieba dla mojego Narzeczonego. Teleskop też chciałam mu kupić no ale niestety ni e kupię model Meade który ewentualnie wchodziłby w grę to wydatek prawie 9 tysięcy :) może jak wygram w Lotto