Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDY DOSZŁODO ZAPŁODNIENIA???

KIEDY DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA???????

Polecane posty

Mój cykl miesiączkowy trwa 31 dni. Ostatni okres miałam 23 maja. Jestem w ciąży i wazne jest dla mnie kiedy doszło do zapłodnienia, bo stosunki miłam dwa w tym miesiącu 5 czerwca- 14dc i 8 czerwca- 17 dc. Jak myśłicie kobietki kiedy doszło do zapłodnienia???? Niby według wyliczeń owulacka wypada na 14 dni przed następną miesiączką czyli 8 czerwca to by było idealnie. Ale mam wątpliwości czy nie doszło np. 5 czerwca??????

A co to za różnica? Dojść to mogło dojść nawet 10 zanim się plemnik doczołgał do jajeczka ;)

Gość do zapłodnienia doszło
no taka różnica, że laska się bzykala z dwoma kolesiami i szuka teraz ojca :))))))))))))))))))) Żal!!!!!!!!!!!!!!

Dla mnie to ważne bo chcę wyliczyć sobie dokładną datę urodzin dziecka :)

jasne..... jakby 3 dni miały jakieś znaczenie, biorąc pod uwage, że możesz urodzic miesiąc przed terminem, albo 2 tyg. po. bajerować to my a nie nas. dupodajka z ciebie i tyle.

Nie, nie " bzykałam się z dwoma" Jeśli nie wiesz jaka jest sytuacja to nie udzielaj się człowieku marny.....Żal owszem ale ciebie prostaku lub prostaczko

Gość tego sie dokładnie nie da
wyliczyć :o poza tym nie wiesz czy plemniki z pierwszego czy z drugiego stosunku zapłodniły kom jajową.

nio i panna jest w kropce. bo teraz nie wie, od którego ciągnąć kasę. bo potem koleś sprawdzi, że dzieciak nie jego i taaaki wstyd!!!!!!!!!!! 3-go z wackiem, 8-go z Jackiem i potem takie problemy...........

Autorko nie wyliczysz terminu co do dnia, bo na prawdę trzy dni różnicy to mało i na prawdę mogło dojść do zapłodnienia nawet po drugim stosunku plemnikami z pierwszego. Nie wiem czy jasno napisałam. Lekarz ci wyznaczy termin porodu na podstawie daty ostatniej @ a nie ostatniego stosunku. No i na podstawie wielkości zarodka :) Także nie zawracaj sobie tym głowy bo nie warto :)

Ale prymityw na tym forum. Żenada

Nie przejmuj się to dzieciaki z gimnazjum się nudzą bo wakacje się zaczęły :P