Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 barb贸rka_82

Kursy wiza偶u dla zaawansowanych

Polecane posty

Go艣膰 barb贸rka_82

Dziewczyny sko艅czy艂am kurs wiza偶u, ale jeszcze nie czuj臋 si臋 pewna we wszystkich rodzajach makija偶y. Brakuje mi do艣wiadczenia w makija偶ach starszych pa艅, a szkoda mi odrzuca膰 klientki. Gdzie mo偶na si臋 nauczy膰 tylko konkretnego rodzaju makija偶u? By艂y艣cie na takich szkoleniach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zona_malaszynskiego
Widz臋, 偶e nikt Ci nie odpisa艂. Nie wiem dlaczego, ale ci臋偶ko znale藕膰 takie kursy dodatkowe juz dla zaawansowanych ale jeszcze nie bardzo do艣wiadczonych itp. Zreszta warto si臋 uczy膰 i poznawa膰 techniki innych. By艂am na takim w艂a艣nie szkoleniu gdzie uczyli艣my si臋 makija偶u kobiety dojrza艂ej, dalekowidza, kr贸tkowidza itp. Nazywa艂o si臋 jako艣 mix co艣 tam i by艂o prowadzone przez Magdalen臋 Atkins. Takie kursy robi szko艂a w warszawie - select. Maj膮 jeszcze inne z tego co pami臋tam, chc臋 i艣膰 jeszcze na makija偶 artystyczny, ale to jak wr贸c臋 do Polski. Na razie trenuj臋 makija偶e w Londynie:) Powodzenia barb贸rko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka.ankowa.
Dobry temat da艂a艣. W艂a艣nie czego艣 w tym stylu poszukuj臋. W weekend rozejrz臋 si臋 po ofercie szko艂y, Barb贸rko - mo偶e razem si臋 na co艣 zapiszemy? Chcesz jak najszybciej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barb贸rka_82
Ch臋tnie zapisz臋 si臋 razem z Tob膮, podam Ci adres m贸j, napisz w wolnej chwili, ja dzwoni艂am do szko艂y select i si臋 dowiedzia艂am mniej wi臋cej co i jak. Ale fajnie by艂oby p贸j艣膰 razem. napisz do mnie - malgo80@o2.pl

Udost臋pnij ten post

najwi臋cej dobrego s艂ysza艂am o kursach w pro-activ, od razu na pocz膮tku dostaje si臋 prezent w postaci zestawu kosmetyk贸w do wiza偶u, mo偶na tam pozna膰 triki stosowane przez 艣wiatowej s艂awy wiza偶yst贸w, tak偶e wydaje mi si臋, 偶e warto skorzysta膰 z tej szko艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorowa_kredka
hej dziewczyny, i jak wasze doszkalanie? Ogl膮da艂am stron臋 select, wygl膮da super. By艂y艣cie juz tam? Jestem bardzo zainteresowana. Szukam czego艣 podobnego:) Panic ale kto tych tric贸w uczy w pro activ? S膮 jakie艣 s艂awne wiza偶ystki? ja o pro activ ca艂kiem co innego s艂ysza艂am... no ale ka偶dy ma prawo wyboru:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandragora 25
Z kursami doszkalaj膮cymi z wiza偶u jest problem,dlatego czasem warto jest poszuka膰 takiego kursu,kt贸ry szkoli dok艂adnie od podstaw a nie "po 艂epkach".Mi si臋 to te偶 przydarzy艂o pi臋膰 lat temu.Sko艅czy艂am ju偶 dwa du偶e kursy i dalej nie radzi艂am sobie z r贸偶nymi rzeczami w makija偶u.Brakowa艂o mi pewno艣ci siebie,nie radzi艂am sobie z ustami i brwiami.Ba艂am si臋,偶e wyrzuci艂am pieni膮dze w b艂oto.Trafi艂am do Akademii Beauty Box do p.Agaty 艢wieckiej na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 na kurs makija偶u artystycznego ,mia艂am umalowa膰 modelk臋 i okaza艂o si臋,偶e kulej膮 mi tak naprawd臋 podstawy-trzymanie p臋dzla,modelowanie twarzy,dob贸r kolor贸w,kszta艂ty ust i oczu.No i zdecydowa艂am si臋 znowu si臋 cofn膮膰 i od pocz膮tku dok艂adnie przerobi膰 materia艂.Troch臋 to trwa艂o i kosztowa艂o,ale naprawd臋 warto by艂o :)Teraz przygotowuje prace eliminacyjne na mistrzostwa makija偶u,bo b臋d臋 startowa膰 a偶 do skutku. Takie Mistrzostwa to jest jak trampolina dla wiza偶ystek,kt贸re chc膮 co艣 osi膮gn膮膰 w tym zawodzie.

Udost臋pnij ten post

Witam! Wybieram si臋 w艂a艣nie od pa藕dziernika do szko艂y Agaty 艢wieckiej, s艂ysza艂am wiele pochlebnych opinii od os贸b ktore uko艅czy艂y kurs. z tego co wiem, uczy艂a si臋 tam te偶 mi臋dzy innymi pani Uzarowicz, kt贸rej pracami jestem zachwycona. zaj臋cia w weekend wi臋c nie musz臋 si臋 zwalnia膰 z pracy, z tego co sie oriantowa艂am wiele kurs贸w wymaga dyspozycyjno艣ci od pon do piatku i nie ma jak tego pogodzic z prac膮. By艂am ju偶 sie zapisa膰 i naprawde fajnie to wszystko wygl膮da :) Pozdrawiam! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okropkowana
Doszkalaj膮ce kursy sa po to, 偶eby pog艂臋bi膰 wiedz臋, a nie uczy膰 od podstaw. To bez sensu - jak id臋 na doszkalanie to chc臋 wyj艣膰 z niego z czyms nowym dla siebie. By艂am na takim kursie jednodniowym z Magdalen膮 Atkins i musz臋 przyzna膰, ze by艂am pozytywnie zaskoczona. Magda jest otwart膮 i ciep艂膮 osob膮, nie wywy偶sza si臋 i ch臋tnie dzieli si臋 wiedz膮. Dzi臋ki temu szkoleniu bra艂am udzia艂 w sesji zdj臋ciowej, oczywi艣cie jako asystentka Magdy, fajne do艣wiadczenie. Takie szkolenia maj膮 sens, w艂asnie po to, 偶eby nauczy膰 si臋 i pozna膰 co艣 nowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga1109
Witam Wszystkich. Zobaczy艂am ten w膮tek i postanowi艂am odpowiedzie膰,poniewa偶 sama mia艂am kiedy艣 w膮tpliwo艣ci czy zapisa膰 si臋 do szko艂y Beauty- Box Pani Agaty 艢wieckiej,ale postanowi艂am to zrobi膰 i nie 偶a艂uje. Dzi臋ki nim mam umiej臋tno艣ci praktyczne oraz teoretyczne je偶eli chodzi o wiza偶. Bardzo fajna i zarazem profesjonalna kadra,zajecia prowadzone w ciekawy spos贸b. Mam nadziej臋 偶e wytrwam do ko艅ca:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzegorz_pyta
Witam! Dziewczyny, mam serdeczn膮 pro艣b臋 o podpowiedzi na temat kurs贸w wiza偶u, malowania, w艂asnej prezentacji, itp. Chcia艂bym zrobi膰 dziewczynie prezent i op艂aci膰 Jej jaki艣 taki kurs. Chyba raczej moja dziewczyna nie b臋dzie chcia艂a by膰 wiza偶ystk膮 zawodow膮, tu chodzi o co艣 troch臋 innego...:) Kiedy j膮 pozna艂em to szminki w og贸le nie u偶ywa艂a. Kiedy najdelikatniej jak umia艂em t艂umaczy艂em, 偶e nie ma nic z艂ego w malowaniu si臋, to po jakim艣 czasie teraz ju偶 ze szmink膮 nie rozstaje si臋. A jednak ca艂y czas widz臋 jak sama ze sob膮 walczy. Chcia艂a by by膰 pi臋kniejsza ale nie wie jak i jednak ma jakie艣 opory. Jak膮艣 trudno艣膰 sprawia Jej ubranie si臋 troszk臋 bardziej sexownie bo wydaje si臋 Jej 偶e to wulgarne. A to nie prawda. Kiedy wspomnia艂em kiedy艣 o takim kursie to zaskoczy艂a mnie bo da艂a mi zna膰 偶e ch臋tnie by posz艂a:) Prosz臋 dajcie mi na jakie艣 namiary na kursy, kt贸re da艂y by jak膮艣 pocz膮tkow膮 wiedz臋 w tych tematach i fajn膮 zabaw臋. Jak przy okazji "zarazi si臋 tym" to te偶 fajnie. My艣l臋 o kursie weekendowym lub tylko parodniowym na razie. Dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

w szkole Pro Activ mo偶na zrobi膰 bardzo dobry kurs wiza偶u, podoba mi si臋 to, 偶e ka偶dy kto zaczyna ten kurs dostaje na pocz膮tku zestaw kosmetyk贸w z cieniami, pudrami i b艂yszczykami, tak偶e mo偶na w domu po膰wiczy膰 sobie robienie r贸偶nego rodzaju makija偶y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehemka
Witajcie dziewcz臋ta, poszukuj臋 na POMORZU szkole艅, kurs贸w, warsztat贸w z zakresu wiza偶u i stylizacji, zaawansowanych. Czy znacie i polecanie jakie艣 szko艂y? Z g贸ry dzi臋ki za na informacje.

Udost臋pnij ten post

Szk贸艂 wiza偶u jest naprawd臋 wiele i tak jakbym mia艂a ocenia膰, to chyba najwi臋ksze i takie, kt贸re kreuj膮 nowe trendy w makija偶u znajduj膮 si臋 w Warszawie. Zreszt膮 stolica jest bogata pod wzgl臋dem dobrych i sprawdzonych kurs贸w kosmetycznych czy wiza偶u. Z takich dobrych miejsc ludzie bardzo cz臋sto polecaj膮 Centrum szkoleniowe New Look - co prawda szkolenia s膮 z makija偶u permanentnego, ale takie umiej臋tno艣ci te偶 si臋 wiza偶ysta mog膮 przyda膰.

Udost臋pnij ten post

Potwierdzam, to co pisze panic. W pro - active najpr臋dzej. Od jakiego艣 czasu szuka艂am informacji na temat szko艂y, kt贸rej mo偶na zrobi膰 tego typu kursy. G艂贸wnie dlatego, 偶e moja kole偶anka chce zrobi膰 kurs dietetyka, ale tak偶e sama si臋 zastanawia艂am nad jakim艣 kursem makija偶u i oferta pro wydaje mi si臋 najsensowniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wia偶ystka
Dziewczyny. Dostrzeg艂am pare wpis贸w na temat szko艂y pro - activ... szko艅czy艂am u nich kurs wiza偶u...powiem kr贸tko JEDEN WIELKI SYF!!!! nikomu nie polecam tej szko艂y...Owszem dosta艂am zestaw dla wiza偶ystki ale ile ja musia艂am sie naszarpa膰 z nimi a jak ju偶 dosta艂am ten felerny szmelc to wi臋kszo艣膰 by艂a po艂amana i jak na moje oko u偶ywana, cienie pokruszone...chi艅ska tandeta firmy krzak. Ta szko艂a mie艣ci si臋 w Warszawie. Kosmetyk贸w 0, czysto艣ci 0, 艂azienki (lepiej nie m贸wi膰), sale do szkole艅 0... jedyne co dobrze wspominam to dziewczyne kt贸ra prowadzi艂a ze mn膮 kurs,,,chcia艂a naprawd臋 dobrze mnie nauczy膰 i wida膰 偶e si臋 biedna wstydzi艂a za to gdzie prowadzi kurs. Tak偶e nie polecam.

Udost臋pnij ten post

polecam sprawdzi膰 ofert臋 New Nails, oni maj膮 kurs wiza偶u II stopnia i to jest w艂a艣nie szkolenie dla zaawansowanych, w programie przewidziane s膮 r贸偶ne rodzaje makija偶u, tak偶e obejrzyj sobie, ja robi艂am u nich kurs I stopnia i bardzo mi si臋 podobalo, rewelacyjni prowadz膮cy, kt贸rzy potrafi膮 przekazywa膰 wiedz臋

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 w 100% co do pro-activ. o czym艣 takim jak higiena pracy mo偶na by艂o tam tylko pomarzy膰. r贸wnie偶 wybranie si臋 do toalety nie nale偶a艂o do naj艂atwiejszych zada艅. je艣li komu艣 nie zale偶y na dobrych warunkach podczas zaj臋膰, to mo偶e co艣 z tego wyci膮gnie, chocia偶 te nie s膮dz臋. pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dancia17
Od wrze艣nia chodz臋 do takiej szko艂y Business School, 膰wicz臋 na dziewczynie i kole偶ankach. Naprawd臋 jeszcze nikt nie narzeka艂, mamy 艣wietnych prowadz膮cych. Zapraszam mo偶e si臋 spotkamy :) Poczytajcie, dam wam link > http://www.business-school.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gra偶ynka144
O widz臋, 偶e kolezanka z tej samej szko艂y :) S艂uchaj od kiedy s膮 zapisy na kursy bo chc臋 p贸j艣膰 na kolejny, kole偶anka uko艅czy艂a ju偶 trzy i pracuje w salonie w centrum. Zreszt膮 te kursy maja dobr膮 rekomendacje w internecie, wi臋c korzystam p贸ki moge.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 G偶egosz
a ja polecam seminaria makeupexpert_pl i zaawansowane szkolenia dla wiza偶yst贸w i stylist贸w w kt贸rych mog膮 wzi膮膰 udzia艂 wszyscy czuj膮cych niedosyt wiedzy. Cz臋sto ich uczestnikami s膮 nauczyciele z innych szk贸艂 - a to ju偶 o czym艣 艣wiadczy. Kto by艂 na jednym szkoleniu - wraca na nast臋pne :) Mo偶e nie wpisz臋 si臋 w formu艂臋 powy偶szych post贸w bo nie udaje 偶e sko艅czy艂em tam szkolenie - po prostu tam pracuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kurczak81
Hej dziewczyny r贸wnie偶 d艂ugo szuka艂am ostatecznie ja ko艅czy艂am kurs wiza偶u zaawansowany u Pani Ani Brzozowskiej w Centrum Szkoleniowym Corio w Poznaniu musz臋 przyzna膰 by艂o super, ogromna wiedza do艣wiadczenie podej艣cie du偶a ilo艣膰 kosmetyk贸w stendy lustra same sprawd藕cie na stronie www.coriocs.pl jest sporo informacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaa08
Je偶eli szukacie dobrego i taniego kursu wiza偶u to my艣l臋, 偶e ten powinien okaza膰 si臋 idealny: http://www.kursydvd.pl/wizaz-p-46.html Kosztuje zaledwie 23,90z艂. jest na DVD, wi臋c mo偶na si臋 uczy膰 w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 metamorfozawwa
Hej, ja by艂am na 2-dniowym kursie w Akademii Wiza偶u Good Look w Warszawie. Co prawda nie byl to kurs stricte dla zaawansowanych, ale w programie s膮 kursy doszkalaj膮ce dla wiza偶ystek, m.in. wiza偶 艣lubny, fotograficzny, artystyczny. Ja pani膮 Joann臋 pozna艂am juz wcze艣niej przy okazji konsultacji indywidualnych wizerunku w Akademii Metamorfoz, ale ona r贸wnie偶 prowadzi艂a ten kurs na kt贸rym by艂am. Polecam z czystym sumieniem. Zaj臋cia nie s膮 prowadzone 偶e tak powiem na odwal, ale solidnie i rzetelnie, i wida膰 偶e zale偶y im na jako艣ci zaj臋膰. A poza tym prawie indywidualnie - ja bylam w grupie 3-osobowej:D

Udost臋pnij ten post

Polecam Europejska Akademie szkoleniow膮 w koszalinie, bardzo fajny kurs wiza偶u i chyab dowiedzia艂am sie wszystkiego od a do z

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina mencik
Przecie偶 to logiczne, 偶e zwyczajne szkolenie domowego wiza偶u nie wystarczy do pracy. Dla wielu nawet szkolenie zawodowe to zbyt ma艂o, bo co z tego szkolenia, je艣li nie pracuj膮 kompletnie nad efektem? Wszystko wymaga pracy nad sob膮 i odpowiedniego zaanga偶owania. 艁atwo to nie przychodzi.

Udost臋pnij ten post

Ja zrobi艂am takie kurs w europejskiej akademii szkoleniowej w koszalinie. Polecam z czystym sercem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina mencik
A mo偶esz napisa膰 cokolwiek wi臋cej na ten temat? Co sprawia, 偶e polecasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina b.
Na tym forum wi臋kszo艣膰 dziewczyn poleca co艣, z czego nigdy nie korzysta艂o, wi臋c raczej na takie wpisy radzi艂abym nie zwraca膰 uwagi. Wida膰 go艂ym okiem kiedy kto艣 kr臋ci, a kiedy wpis jest rzeczywi艣cie prawdziwy.

Udost臋pnij ten post