Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masia27

Apetyt w cąży

Polecane posty

Gość Masia27

Dziewczyny jestem w 17 tyg. a jem jako koń. Niby przybieram systematycznie 1 kg na miesiąc i to nic złego,ale czuję się ciężko. Przez upały czuję spuchnięta jak balon! Jem dużo owoców, mało słodyczy,ale ciągle podżeram i wciąż jestem głodna. Mam długie wakacje bo jestem już na zwolnieniu( do grudnia)Miałyście tak?

Jak jesz jak kon to przynajmniej jedz wartosciowe rzeczy.Teraz jest sezon na owoce.Sama zjadlam wczoraj kg truskawek, a jestem dopiero w 8 tyg.Uwazam jednak,ze jedzac "dobre"produkty mozna zajadac sie jak kon.Unikam raczej slodyczy,bo i na szczescie nie ciagnie mnie do nich.

Gość ciezarowka30
Pewnie zalezy od hormonow. Moze za malo wazysz i organizm domaga sie kalorii. Ja jestem w 32tc i jem tyle co przed ciaza, bo wiecej mi sie nie chce. Byc moze dlatego ze przed zajciem wazylam 66kg przy 162cm

A bierzesz jakies witaminy bo moze ci brakowac i dlatego czujesz taki ciagly glod.

Gość Masia27
Witaminy biorę, jem bardzo dużo owoców, słodycze sporadycznie. Co do mojej wagi to myślę że aż tak mało nie ważyłam ponieważ przed ciążą miałam 63 kg przy wzroście 163

Gość dziwic sie, ze tak
wpierdalaja zarcie bedac w ciazy jak przed wygladaly jak spaslaki. a potem apetyt ludziom odbieraja widokiem na plazy albo podczas spacerow z bachorem

Gość Masia27
Daj się leczyć!