Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zla ta sytuacja

sluchajcie, co powiedziec koledze, zeby sie odwalil i mnie nie calowal w kark

Polecane posty

k...a no. On ma zone 😠 Ja rozumiem mozna robic sobie jaja, ale siedze sama w pokoju a on mnie ..cmok w kark...:o Co to za zachowanie? Z czym stakim spotykam sie po raz pierwszy. To jest OBCY facet, kolega z pracy.

Gość Hit tygodnia 100%..
Jak następnym razem to zrobi to mu powiedz żeby Cię pocałował w doope!

Gość SKARYFIKACJA
oj tam, unieś się emocjami i oddaj mu się ;)

Gość jestem zla ta sytuacja autorka
mawronka :D w upaly golf? :D🖐️...... on ma zone w ciazy, wiec rzumiecie skad to zachowanie....:o

Czasem tylko gdy lubieżnie poleruje mi szyję swym ozorem śpiewam cicho..." nie całuj mnie pierwszy nie całuje mnie bo będzie źle...."

Kurwa, co to za problem mu stanowczo i wprost, żeby zrozumiał, powiedzieć, że Ci się to nie podoba i żeby zajął się ciężarną żoną, a nie inną kobietą????

Gość kolega kolegi kolegi
Powiedz mu po prostu że jeszcze nie dokonczylas kuracji hormonalnej i masz pod spódnicą dorodnego, 21,0987 cm, buzdygana, a wcześniej nazywałaś sie Jeremiasz. To pomoże :classic_cool:

Ale co z tego że ma żonę w ciąży ? Gruba żona w ciąży to jedno...a atrakcyjna koleżenka z pracy to drugie.

Czasem lubię całować go w okolicy kieszeni bo wtedy czuje jego wielki i gruby.........portfel i wtedy gdy go czuje jestem bezpieczna. Bo "taki"zaspokoi me potrzeby :):)👄

Gość autorka ta sama..............
po prostu tak mnie to zaskoczylo. Czuje sie nie na swoim miejscu 😠 Ja pierole, najwyzej sie znajomosc ochlodzi, bo mi takie umizgi jak do taniej biurwy niepotrzebne. Ja uwazam, ze on to robi, bo na moim stanowisku sie nie wiel zarabia i on chyba mysli, ze ma jakies szanse na bzykanie czy cos. Tak sie czuje. On jest spoza dzialu i widzi, jaka atmosfera jest w dziale nieprzyjemna)i mysli chyba, ze cos ugra jak bedzie sie tak zachowywal.

znaczy jak bedzie mily. Nie jestem atrakcyjna. On zwyczajnie jest niewyzyty to wszystko co sie rusza mu sie podoba.... Mam taka kolezanke w dziale, wyglada jak laleczka, taka ladna. Ona ma teraz urlop to on tutaj probuje...zboczuch

Gość
normalnie- PRZESTAN!!!

Gość FiusioN
Ojejku ale tam problemy robisz. Napisałas że nie czujesz się na swoim miejscu to zaproponuj inne. Np łóżko i wtedy będzie ok.

potem jeszcze zajrze bazienka-tylko to przestan to trzeba powiedziec kategorycznym tonem, a mi sie zygac chce, bo takie umizgi to ja widzialam 20lat temu (tylko bez calowania w kark) jak tacy panowie podstarzali do takich biurw u mojego ojca w biurze sie umizgiwali

powiedz wyraźnie, że nie życzysz sobie takiego zachowania. Raz mu pozwoliłaś to on się dalej przymila :o jak nie ustalisz granicy waszych kontaktów to się nie skończy na karku

Gość
no to konkretnym tonem, polaczonym z odskoczeniem na 2 matry jak to nie zadziala to jest kompletnym debilem i trzeba mu powiedziec ze nie zyczysz sobie takiego zachowania i zglosisz jego zonie