Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietaszzz

naprawde pierwsza reakcj/mina gdy dowidział sdie bedzie tatusiem

Polecane posty

Gość pamietaszzz

Gość u mnie było
" co ty pierdolisz? na tym teście nic nie widać " :-o

Gość malutka872
naprawdę?? zdziwiony chodził 3dni nie mógł do siebie dojść a teraz nie może zyc bez swojego synusia który jest całtm jego siwatem

Gość kopernikA
no to tragedia bo ja nie chce tego dziecka :(

Gość i tyleeee
?

"WOW, gratuluje" Poszedł po drugi test, bał się patrzeć - mówie do niego " nie zwiewaj, jesteś wspólnikiem" haha . Uwierzył na 100% po fotkach USG :) Trochę u nas to trwało, więc wcale mu się nie dziwie. Ja też uwierzyłam dopiero gdy zobaczyłam serduszko :)

Gość kasssia28
[zgłoś do usunięcia] u mnie było " co ty pie**olisz? na tym teście nic nie widać " hahahahaaha :D :D dobre dobre ;)

hehe a u mnie to było tak, powiedziałam, chyba z 15 minut był w takim szoku, że nie był w stanie nic powiedzieć, potem: - no to dorobiałaś! - ja a ty to co? kolejne 2 goddziny cisza, a wieczorem pił z kolegami, bo ojcem bedzie:) dzis jest szczęśliwym tatą juliana.

Gość gość
U mnie było jeszcze lepiej :P Zamówiłam testy na allegro, bo tak wygodniej no i czekamy.. Przyszedł list, a tam testy owulacyjne :D:D:D Myślałam, że padnę, a ten no rób test z tymi owulacyjnymi, a ja no, ale on nie będzie wiarygodny, bo niby jak?? No to mądry usiadł przed kompem i zaczął szukać o testach owulacyjnych info czy mogą potwierdzić ciążę :P No to poszłam do łazienki dla jaj, on stał z (psem) za drzwiami heeh i czekał aż powiem, że może wejść, potem zaczęliśmy sobie pasek wyrywać z rąk (bo on chciał go zanurzyć) no ok. zrobił swoje i czekał :P Oczywiście nic nie wywnioskowaliśmy, napisałam do tej firmy, że im się pomyliło i na własny koszt przysłali mi 4 test ciążowe hehe :P Następnego dnia otrzymałam je, poszłam wykonać, ręce i nogi strasznie mi się trzęsły i mówię do swojego: Jak myślisz ciąża czy nie? A on: Nie będziesz w ciąży :) Czekamy w skupieniu 5min. on ledwo co mógł się skupić i kazałam mu pójść do łazienki (sama byłam w pokoju) poszedł i mówi: 2 kreski, czyli co ciąża? Przyjął to spokojnie :) A teraz się cieszy bardziej ode mnie, do mnie to nie dociera, a on już mówi "kocham was", ostatnio obserwował mój brzuch hehe :P Także szału nie było, nie dał po sobie nic poznać :)

Moj, mimo ze sie staralismy opieprzyl mnie, ze go budze po nocce:D Powiedzial, ze cos mi sie pomylilo:D Przy drugiej ciazy tez sie staralismy i stwierdzil, ze ten test ktory robilam byl zbyt tani, zeby wykryc mi ciaze i ze musi jechac po nowy drozszy, bo to niemozliwe ze jestem w ciazy:D:D:D Jak zrobilam ten drogi i nadal byl pozytywny to stwierdzila ze ten tez jest cos nie tak:D Mimo tego ze o kazde dziecko sie staralismy maz zalamywal sie ze jestem w ciazy:D To typowa jego reakcja:D Teraz jest idealnym ojcem;)

Gość jestem jestem
moj wzial test do reki, popatrzyl, zapytal co to jest i odlozyl. Wygladal jakby byl zly.....ale dzis juz jest ok:-) caluje brzuszek i mowi ;" synus! tu tata powiedz brzuszkowi by juz nie bolal" :-).......po czym wstal i poszedl do pracy:D

Przy starszej: "YHM..." i poszedł spać dalej (była 7 rano sobota) Przy młodszej: "Serio? Pokaż test? Eeee niewyraźna jest ta kreska, w sumie to nie wiadomo czy to ciąża, trzeba kupić drugi test za pare dni" :/

Najpierw zrobił takie oczy OO, potem stwierdził "przecież tutaj nic nie widać", a potem "nie wiedziałem, że to tak szybko pójdzie" ;) Trochę było mi przykro tym bardziej, że nasze dziecko było planowane. Może to wywołało u niego szok, że "staraliśmy" się zaledwie jeden cykl i to nawet nie kochając się zbyt często w tamtym okresie. Naprawil to paskudne wrażenie jakie na mnie zrobił na ostatanim usg- bbardzo bardzo się wzruszył kiedy zobaczył malucha :)

Gość sprawdz tak dla jaj moze akura
my oboje z mezem staralismy sie o dziecko, ale po 3 miesiacach prob, stwierdzilismy ze trzeba wrzucic na luz i postawic na " jak bedzie, to bedzie"...ktoregos dnia przyszedl i wreczyl mi test z tekstem " sprawdz, tak dla jaj moze akurat" nie chcialam go rozczarowac, ale dla swietego spokoju zrobilam test i az mnie zamurowalo:D jak poszlam do pokoju z mina grobowa;) zeby mu przekazac nowine, zapytal "co znowu nic? nie przejmuj sie kochanie" a ja mu ze mam dla niego niespodzianke:D tak sie ucieszyl ze polecial do apteki kupic jeszcze jeden test, okazal sie pozytywny i zaczal dzwonic po wszystkich kumplach i rodzinie ze ojcem zostanie:D hehe a do mnie ta informacja docierala jeszcze przez kilka kolejnych dni;)

Gość fgfdshfshdsgh
Faceci sa momentami zabawni :D

Gość mój powiedziął tylko jedno
o cholera

ja akurat kupiłam sobie test ktory nie pokazuje pasków a tylko "+" albo "-", wyszedł "+", zaniosłam pokazać męzowi, usłyszałam "ojeeeeeej" i tylko patrzyłam jak mu sie usmiech poszerza :) potem mnie przytulił, postaliśmy sobie chwile, a potem zadał bardzo inteligentne pytanie "to co teraz bedzie?..." ryknęłam śmiechem, mąż na szczęscie też :P

moj zaczal skakac z radosci, podkreslac na ulotce ze 2 kreski to ciaza i chcial jezdzic z nim w samochodzie- powiesic na lusterku hehe ale tego juz nie zrobil ;) jak sie potwierdzilo u lekarza to dzwonil po wszystkich znajomych :)

Gość gryczka
Mój mnie przytulił i powiedział "Domyślałem się" :-)

moj jak robilam test był roztrzesiony i chyba pewny ze nic nie bedzie bo wziol test za wczesnie po paru sekundach i mowi ze nic niema:P a zaraz sie okazalo ze jednak jest:P pobladł powiedzial ze sobie nie poradzimy:O i pojechal rowerem 50 km na przejazdzke:P po czym wrocil i juz wiczorem sie cieszyl jak cholerka:P

Gość ale madreeee
no to widać jak żeście swoich facetów wrobiły w dzieci, bo praktycznie każdy z nich w pierwszej chwili niezadowolony, a, że teraz cieszą się, bo jakie mają wyjście.

Gość kasia7655
moj naprawde powaznie??? a cgwilke po usmiech i buziak dla mnie :) a juz upewnil sie i innym chwalil jak zobaczyl na usg serduszko

Gość mój wtedy chłopak powiedział
"nie chce go, nie chce go teraz, nie jestem gotowy". wpadliśmy po 3 latach związku (ale oboje już zarabialismy i mieszkaliśmy razem tzn z inną parą znajomych wynajmowaliśmy). jednak nie padły z jego ust żadne słowa o aborcji, może nawet myslał o tym ale nic nie powiedział. po usg z 6 mm dzieckiem i serduszkiem się juz cieszył, bardzo. przy noworodku był skołowany, wystraszony, niewyspany... ale był wspaniałym ojcem od początku, cierpliwy, spokojny a dziecku to służyło bardzo przy mnie, dość nerwowej mamuśce ;P teraz nasz syn ma 4 lata jest super !!!!!!

ojj ja nawet nie pamietam jego miny :) a co do reakcji jak zrobilam test i wybiegłam z łazienki to rzuciłam sie mu na szyję i zaczełam plakać " co my teraz zrobimy????!!!" on przytulił mnie mocniej popłynęły mu łzy i powiedział " damy radę myszko , musimy dać radę" :))

mój mąż- test robiłam o 8.00 mąż spał, bo wolne było i przychodze budze go, i mówie patrz kochanie, a on patrzy taki zaspany i aha, poszedł spać dalej, ja podekscytowana, budze go, no kochanie pozytywny, bęziesz tatą (test robiłam 4 dni przed miesiączką) a on poczekamy jeszcze te 4 dni i zobaczymy czy okres dostaniesz, a ja no ok i potem zrobiłam test przed dniem spodziewanej miesiączki, był wyraźniejszy niż ten pierwszy i dzień po spodziewanej miesiączce, to ledwo nasikałam i krecha testowa ciemniejsza od tej co jest zawsze:P No i się ucieszył, ale tak naprawde dotarło do niego że nosze pod sercem jego dziecko po USG, a po drugim USG gdy dowiedział się że będzie synek to się popłakał:)

Gość po cichu jedynie
bardzo fajny topik :) mam nadzieje że też się kiedyś na nim wpisze :) ze swoją historią :P

Gość mój powiedział tak:
przy pierwszym: Kupiłam buciki dla dzieciaczka i postawiłam na stole. Zjadł obiadek i zapytał: -kto będzie miał dziecko? -my kochanie Mina jego bezcenna było widać łzy w oczach mocno mnie przytulił i po chwili dzwonił do całej rodziny. przy drugim: -teraz napewno będzie córeczka :)