Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falseimpression

nerwowe wybuchy partera/ odkladanie sluchawki etc

Polecane posty

Gość falseimpression

Moja dziewczyna czasem zachowuje sie do mnie w dziwny sposob. Agresywny, niegrzeczny, arogancki. Jak rozmawiamy przez telefon, a ona jest zdenerwowana zdarza jej sie odlozyc sluchawke. czy spotkaliscie sie z czyms takim? a moze tak robicie? czasem jak do niej dzwonie to odbiera jakby miala pretensje ze do niej dzwonie w stylu"co chcesz" co z tym zrobic? czy powinnismy sie rozstac? czy ona jest chora psychicznie

Gość falseimpression
czyli powinienem ja zostawic...

Gość falseimpression
czy jest to powod do zerwania?

Gość kopiki
no nie wiem, moze jej zwroc uwage najpierw?!

Gość milena_____________
najpierw na spokojnie, jak już ochłoniecie, ustal z nią, że bardzo nie lubisz, jak odkłada słuchawkę i żeby tak po prostu nie robiła.

Gość falseimpression
Dodam dla pełnego obrazu zagadnienia, iż zasadniczą rysą na naszym słodkim pożyciu jest moja 5,7896 cm mirkoknażka, którą szarpię pod filmiki z biciem kobiet :O

Gość milena_____________
no ludzie, jesteście dorośli chyba. jak cię kocha to powinna wziąć to sobie do serca. A jak nie dotrze i zrobi ci tak jeszcze parę razy to po ptokach.

Zupełnie jak mój facet... A na jego "Co!!!?" Zaczęłam w pewnym momencie odpowiadać Gówno!! i się rozłączać. Ostatnio jak ja się tak rozłączyłam, pomogło. Ale dlatego że dzień wcześniej sam się rozłączył nie dając mi wytłumaczyć pewnej rzeczy i tym samym rozpoczynając dziką awanturę.

Gość falseimpression
to wyzej nie ja napisalem! no ale czy to nie jest oczywiste ze tak sie nie robi? aczkolwiek moze dla niektorych to normalne u fryzjera przysluchiwalem sie kobiecie ktora w podobny sposob gadala z mezem "co chcesz...mow szybciejl...etc"

Gość falseimpression
mowi tez ze jestem za malo energiczny, flegmatyczny i "jecze"

Gość falseimpression
To wszystko mówi gdy penetruje moją zaropiałą dup.ę wielkim strap-onem z kolcami. Wtedy mnie boli najbardziej, aż w jelicie cienkim. :O

Gość fgdfgdgdgfg
Z tego co autor pisze to raczej nie jest to jednorazowy wybryk :o Dla mnie to nie jest normalne :o Tez mam wybuchowego faceta ktoremu pare razy zdarzylo sie trzasnac sluchawka ale za 10 minut wydzwanial z przeprosinami... Twoja dziewczyna zachowuje sie jak niewychowana prostaczka. Czlowiek ktory ma szacunek do drugiej osoby nawet jesli sie zdenerwuje to potrafi nad soba zapanowac. Nastepnym razem jak zadzwonisz i Cie przywita tekstem "Czego?" to jej odpowiedz "gowna psiego" i walnij sluchawka,nie wiem no cos w tym stylu zeby zobaczyla jakie to "mile" kiedy ktos Cie nie szanuje.

Gość falseimpression
Parę razy próbowałem jej coś powiedzieć, ale wtedy oddawała mnie gangowi swoich koleżków, a oni przez kilka godzin tłukli mnie po mordzie a potem nie pamiętam :O Boli mnie dupa :O

Gość milena_____________
"no ale czy to nie jest oczywiste ze tak sie nie robi?" Najwyraźniej nie jest i trzeba ustalić pewne zasady.

Gość milena_____________
Powiedz jej spokojnie: "Proszę, nie rób tak i tak. Bardzo tego nie lubię, okropnie mnie to wkurza i nic dobrego nie wnosi. Dobrze?". Może spróbuje się kontrolować.

Gość njklhda;LL;
widocznie jej rodzice tak ją traktują i od nich się tego nauczyła

Gość falseimpression
Raz przydymiłem do jej ojca (189 cm, 103 kg) to kazał mi wypierdalać pod zlew a potem jeb.nął mi tak w tubę że trzy dni żygałem do miednicy :O

Gość falseimpression
ona jest taka w goracej wodzie kapana

Gość mirinda gorąca
mówi do ciebie tak jakby cie nienawidziłi..co, czego? albo jkaby traktowała cie jak rzecz.. jesli dzwonisz po długiej przerwie...to nierozumiem skad ta złosc? i to słowo czego? powinna sie ucieszyc, ze dzwonisz, miło przywitac.

Gość falseimpression
nie no dzwonie kilka razy dziennie ona sie jakos malo cieszy jak do niej przychodze i zawsze zajmuje sie czyms innym a nie mna;(