Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

nic sie nie odezwał cham

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

byłam u niego dzis cudowny wieczór..ogolnie cały weekend i teraz odprowadził mnie na przystanek ..i kazał napisac jak dojade...napisłam ze dojechałam cała..ze zycze mu kolorych snów i buziai wszedzie gdzie lubisz i nic nie odpisał i wkurzyło mnie to....mogł chociaz napisac buziak pa...cokolwiek...było by mi milej..a ten nic pewnie poszeł spac fakt ze smsów na dobranoc nie wysyłamy sobie wcale przesadzam..czy nie??

Gość dziewczę z kafe
Przesadzasz. Pewnie chłopak po prostu śpi..

Gość falseimpression
tez tak sadze...nie bierz tego przeciwko sobie czy niemu

Gość Kwokastarakwoka
uppppppppp

Wiesz co ja tez stawian na to ze znaim napisalas smsa to on juz sie polozyl i zasnal moze czekal az dojedziesz i sie odezwiesz tylko byl bardzo zmeczony i nawet sam nie wiedzial kiedy Morfeusz zabral go do siebie Czekaj az sie odezwie natomiast uwazam ze powinien przeprosic i wytlumaczyc dlaczego nic nie odpisal inaczej dalabym spokoj tej znajomosci

Gość kwokastarakwoka
znamy sie poł roku raczej watpie zeby mnie przeprosił za to ze nie odpisal;)

Gość kwokastarakwoka
jestesmy pół roku:P

Czekaj az sie odezwie natomiast uwazam ze powinien przeprosic i wytlumaczyc dlaczego nic nie odpisal inaczej dalabym spokoj tej znajomosci dlatego, że facet nie odpisał:D? a co gorsza nie przeprosi za to- bo nic złego nie zrobił?:D umówili się, że to ona da mu znać i dała faceci nie mają tak jak my potrzeby odpisywania na każdą duperelę przyjął do wiadomości i poszedł zadowolony spać autorka może powiedzieć mu, żeby następnym razem napisał bo ona tak lubi- i to też bez pretensji tylko normalnie to pewnie odpisze jak będzie wiedział, że to dla niej ważne

Gość kwokastarakwoka
ja wiem ze był spiacy a rano miał wstac o 4 no ale napisac byc mogł;)

kwokastarakwoka napisze tak masz to na co sie godzisz dla mnie nie do przyjecia by to bylo bo przeprosic nalezy

Gość a moze cos
mu sie stalo?moze nie dotarl tego przystanku a ty tylko masz pretensje egoistko

Gość jezeli wczoraj poszedl spac
to powinien odpisac dzis jezeli nic ci nie odpisze to istotnie fatalne zachowanie z jego strony na tak milego esa od dziewczyny sie odpisuje, mozna z opoznieniem z przyczyn niezaleznych ..... ale sie odpisuje albo dzwoni

Gość doraca sercowy i nie tylko
a ja stawiam na to że poleciał do innej i nie miał czasu na bzdury w postaci sms-ów

Gość kofam byka
temat byl by niewazny bez kafeteryjnego pytania PRZESADZAM CZY NIE ??????? czyli czekasz na oklaski :D

Gość kwokastarakwoka
tez uwazam ze na tak miłego smsa sie odpisuje a do innej raczej nie poleciał nie ma szans najmniejszych, któora by go chciała:P

ike wiesz co ike zyjemy w innym swiecie Ja akurat obracam sie w towarzystwie facetow ktorzy potrafia przeprosic za cos takiego a nawet podziekowac ze kobieta poinformowala ze dojechala i wszystko ok zbey on sie nie martil Z tych samych powodow facet odpisuje ze odebral smsa ze zrozumial tez jest w domu wszystko ok i zeby ona sie nie martwila i jeszcze wysle jakiegos buziaka na dobranoc a moim swiecie ludzie w zwiazkach maja staly codzienny kontak po przebudzeniu w ciagu dnia jak i wtedy kiedy klada sie spac bo poprpstu tesknia za soba bo chca dzielic sie swoim zyciem z druga polowka

Czekaj az sie odezwie natomiast uwazam ze powinien przeprosic" niektóre kobiety to naprawdę nie mają za gram wyobraźni:) zamiast sie cieszyć że spedziły fajny weekend z kolesiem to ta wymyśla problem jak tu zrobić focha bo akurat nie zachował sie tak jak akurat oczekiwała tego kobieta... dobre, naprawdę dobre :D

Gość przy tych nie ma roznicy
kurwa ale macie problemy, zazdroszcze :o

1 chłop nie odipsał bo ci nie obiecywał że odpisze 2 nie ma za co przepraszać 3 TO TY GO PRZEPROŚ ŻE ZBESZTAŁŚ JEGO IMIE NA KAFETERI I TO BIEGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znacie się pół roku a ty o takie pierdoły pytasz zamierzasz za parę lat rozmyślać nad każdym jego czynem? nie zadzwonił jak dojechał do pracy kupił bułki, których nie lubisz cham wypił całe mleko i nic ci nie zostawił nie spuszcza klapy od sedesu jakby nie szanował twoich uczuć........ rozumiem, gdybyście znali się 2 tygodnie a ty byś nie była pewna czy nadal- po wspólnej nocy ze sobą będziecie

Dla mnie to jest kwestia kultury szacunku i stopnia bliskosci w relacji Pol roku to juz dlugi czas nie wyobrazam sobie ze po pol roku zachowuje sie ze sowim facetem jak kolega i kolezanka ze on nie odpisuje na takiego smsa a jak nie odpisze to ne wyjscni co sie stalo i nie przeprosi empatia nakazuje jej nie wieszac psow na nim i czekac az on cos wyjasni i empatia jemu nakazuje wczuc sie w jej sytuacje i pomyslec ze ona mogla sie artwic kiedy on nie odpisal

Ja akurat obracam sie w towarzystwie facetow ktorzy potrafia przeprosic za cos takiego a nawet podziekowac ze kobieta poinformowala ze dojechala i wszystko ok zbey on sie nie martil najwyraźniej autorka żyje jednak w tym samym świecie co ja :P skoro cham nie zadzwonił :P

Gość kwokastarakwoka
przeciez mu focha nie strzle..co najjwyzej jak sie odezwie tow luznej rozmowie rzuce mu ze nie ładnie ze nie odpisąłes aja ci takie miłego smska napisałam masz bana na tydzienn:P

Gość jezeli wczoraj poszedl spac
Regres ----- to nie kwestia fochów a kultury i dobrego wychowania tak jak na listy sie odpisuje, tak na milego esa od dziewczyny , z która sie spedzilo weekend wypada odpisac nie mowimy o natychmiastowej reakcji bo oczywiscie facet mogl pojsc spac ale nastepnego dnia napewno

Gość kwokastarakwoka
o to ze nie doszedł do domu to sie nie martwie bo mieszka raptem 3 kroki od przystanku:P

dokładnie:) obróć to w żart i powiedz mu, żeby też odpisywał bo wbrew pozorom też się martwisz i tyle

1 chlop nie ma za co Cie przepraszać bo nie obiecywał że odpisze 2 TO TY GO PRZEPROŚ ŻE ZBESZTAŁAŚ JEGO DOBRE IMIĘ NA KAFE