Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Nie czuję głodu i jestem chuda

Polecane posty

Gość DianQ

WItam :)) Mam 17 lat i ważę ok 44 kg... Znaczy tyle ważyłam jakieś pół roku temu ale wątpię żeby moja waga się podniosła raczej wręcz przeciwnie ;) Więc na pewno ważę w okolicach 40 - 44 kg ;) Wgl nie odczuwam głodu... Mogę na cały dzień tylko np kawałek pizzy i mi to wystarczy.. Nie jest mi słabo, nie mdli mnie ani nic w tym rodzaju.. Strasznie dużo piję słodkiej wody gazowanej... Jakies kilka miesięcy temu miałam robione badania i wszystkie wyniki miałam dobrze tzn krew i te wszystkie erytrocyty i wgl ;) Jedynie to miałam troszkę podwyższony cukier... W dodatku uwielbiam spać :D Mogłabym spać cały czas xD Jak się obudzę ok 11 ii np pójdę spać ok 17 to się budzę ok 19 - 20 i za jakąś godzinę nadal mi się chce spać... Zastanawia mnie dlaczego tak mam... Proszę o pomoc

Idź do lekarza to się dowiesz. :) a ile masz wzrostu ?

Gość cukrzycaaaa
cukrzyca typu 1 ! Na badanie cukru idz koniecznie ! Obys tylko w spiaczke nie zapadla, bez zartow !

Gość blady loczek
jak pijesz dużo słodkich napojów to się nie dziw że masz podwyższony cukier i nie masz apetytu

Gość DianQ
Ej noo weźcie mnie nie straszcie z tą cukrzycą... Aa słodyczy nie jem dużo... ale jak się nadarzy okazja to nie odmówię ;) Nooo piję ale przeważnie cole ii jakieś słodkie wody gazowane... Aa z tą śpiączką to naprawdę sobie nie żartujcie...

Gość Steella

Gość Steella
Nie martw się jesteś zdrowa jak koń :D :P

Gość RedslimTea
ja ważę 45 kg /163 cm - i jem naprawdę dużo, wyniki w normie ;)

Gość ullallalalala
ja bym się przebadała z tą cukrzycą chuda, dużo pije i śpi, podwyższony cukier? ile miałaś tego cukru? piłas tą słodką wodę przed badaniem?

Gość DianQ
Dzięki Steela za pocieszenie xD Nom dokladnie cała ja xD Przed badaniem nic nie jadłam byłam na czczo ii dzień wcześniej nic nie jadłam też tylko pewnie wypiłam ok 330 ml tej wody

Gość sdfdsds
mysle ze nie masz z czego byc zadowolona poki jestes mloda organizm jakos sobie radzi -zobaczymy pozniej...

Gość Steella
Przestańcie ją straszyć. To jednak prawda że w internecie od razu wrzucą człowieka do worka z jakąś chorobą :o

Gość fuksja_purpurowa
no ale tez nie mowcie Jej, ze wszystko jest ok- nie, nie jest ok. Zrob badania w kierunku cukrzycy. To, ze jestes śpiąca moze wynikać z tego, że malo jesz i organizm nie ma sił i jestes zmeczona, lub tez problem z cukrem... Ja bym tego nie lekceważyła.

Gość DianQ
Steela to w takim razie ja już muszę sobie trumnę zamawiać xD Nie no ja właśnie zauważyłam że coś jest nie tak nom bo serio nie jestem głodna np dziś poszłam spać o 00.30 i się obudziłam o 11.30 i zjadłam jeden mały kawałek pizzy i to tylko dlatego że chłopak mi kazał ;) Aa ja wiem że ten kawałek spokojnie mi wystarczy do jutra i nie będę wgl głodna ...