Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekooomankaa

CAŁA EUROPA SIĘ CIESZY!!! Ja też!

Polecane posty

Gość lekooomankaa

a oto b. ciekawy artykuł z przeglądu zagranicznej prasy po wyborach prezydenckich w Polsce :) http://wybory.wp.pl/kat,1025917,wid,12442664,wiadomosc.html ja myślę, że drzwi nam się teraz pootwierają a nie zatrzasną z hukiem, jakby było w przypadku gdyby Jarek wygrał.

Gość ddddddddddddddd
pewnie ze pootwieraja, skoro Komor wyprzeda im cala polske :(

Gość lekooomankaa
proszę napisz coś więcej o tej wyprzedaży :>

Gość KR orange
drzwi sie pootwierają ale juz nie zamkną....

Gość hannakupa
no pewnie, że sie cieszą, Jarek Byłby silnym prezydentem nie pozowliłby na robienie Polsce do ryja, na Co Bronisław przyklaśnie :)

Gość lekooomankaa
czytaliście chociaż ten artykuł?? To dobrze że mamy teraz u władzy 1 partię, tak znowu bylibyśmy świadkiem potyczek między rządem a prezydentem i tak w kółko, aż do następnych wyborów, i chuja byśmy z tego mieli.

Gość lekooomankaa
napiszcie coś konkretniej. Czytaliście ten artykuł?? Nie uważacie że lepiej jak jest jedna partia u władzy? Tak znowu byśmy byli świadkami potyczek między rządem a prezydentem aż do znudzenia do następnych wyborów, i chuja byśmy z tego mieli..

Gość kamikadze chick
Odkąd pamiętam moherowi fani Rydzyka, PiSu i Kaczyńskich od lat brzęczą o wyprzedawaniu Polski, sieją propagandę na wszystkie strony, a propaganda tylko po to, aby ludzie byli w strachu o polskie dobra i żeby oczywiście w wyborach głosowali na tych, którzy tą propagandę sieją. Cały czas pieprzą o sprzedawaniu Polski dla Rosji, a PiS najlepiej sprzedawał Polskę Ameryce, zaś Ameryka właśnie próbuje nawiązać sojusz z Rosją, hahaha i jaka byłaby różnica? Sprzedać tu czy sprzedać tam? Totalne bzdety i propaganda. Zobaczymy za kolejne kilka lat, czy Polska będzie wyprzedana, bo jak na razie, to sprzedawaliśmy się dla USA :)

Dokładnie, cała europa sie cieszy, co nie oznacza że Polacy powinni miec powódy do radości. :D

Dokładnie, cała europa sie cieszy, co nie oznacza że Polacy powinni miec powódy do radości. :D

Gość fresh&cool
alez juz mielismy kiedys taka sytuacje i wtedy nikt sie nie cieszyl :D

Gość no super przeceż
europa ma polske w dupie , teraz będzie mogła mieć jeszcze głębiej :o

Gość lekooomankaa
a mi się marzy aby nie było składek na złodziejski NFZ tylko poprostu konto na którym się zbierają pieniążki. Co mi z NFZ jak i tak aby dostać dobrą opiekę lekarską albo nie stać w kolejce 5godzin muszę nadupiać prywatnie i płacić. JEszcze podnosić im się składki zachciało :/

Gość kamikadze chick
Zauważyłam, że Polacy mają jakąś fobię, że ich każdy naród chce wykorzystać i kupić, tak jakby było co w ogóle (pomijam już ten nieszczęsny gaz łupkowy o który się tak srają). Po prostu cała europa się cieszy, bo w końcu będą mogli normalnie rozmawiać i współpracować z Polską jako z krajem unijnym i nie ma w tym nic dziwnego, bo do tej pory rozmowy jakiekolwiek to było chrząkanie i mlaskanie kaczora. Bez przesady, Kwaśniewski Polski nie sprzedał, to i Komorowski też nie sprzeda, a jak dobrze pamiętam, to po wybraniu Kwaśniewskiego mohery biły się w pierś i padały na kolana, że Polska pójdzie pod Rosyjski zabór, buahaha i jakoś Polska się ostała i powoli do przodu idzie :)

Gość kokotkaaa
no gdzie te konkrety o tym wyprzedaniu Polski??

Gość ken_pol
dla mnie niewazne jest kto rzadzi ale ważne aby ten rzadzący zył dobrze z naszymi sąsiadami którzy są dla mnie partnerami w biznesie. Dlatego dobre stosunki z naszymi sasiadami rokują doskonale naszej gospodarce juz rynki złotówki zareagowały na zminę rzadzących i mnie to bardzo cieszy :P

Ile może kosztować cała Polska w Euro hurtem ? Ktoś wie ? Podobno jak się coś dzieli na części i sprzedaje każdą osobno to wychodzi korzystniej :)

No tak, Kaczor chciał najlepiej dla Polski, i twardo bronił swoich przekonań, to się z nim źle rozmawiało ;) Platformie to zwisa i powiewa, zdanie mogą zmieniać co 2 tygodnie, zależy z którego kraju wiatr zawieje dobry, chcą najlepiej dla siebie, mają dokładnie 500 dni na nachapanie się do syta, więc rozmawiać i negocjować będą - dla siebie :)

Gość fcbfcgdf
cieszą się, bo komor zgodzi się na wszystko, co nam narzuci eurokołchoz

Gość kokotkaaa
no i to mnie dziwi że dalej nie ma żadnych konretów :) wyznawcy PISu rzeczywiście tylko umią siać propagandę i szczekać jak małe pieski :)

Gość lekooomankaa
do osoby powyżej. WŁASNIE!! Polsko naprzód!!