Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neomecyna

Załamałam się płcią dziecka!!!

Polecane posty

Gość neomecyna

Spodziewam się chłopca, a zawsze marzyłam o dziewczynce. Jestem wręcz załamana. I błagam tylko nie piszcie mi, że najważniejsze iż zdrowe, bo to wcale nie prawda!!! :( Czy ktoś ma podobnie?

Gość jhvjf
lecz się.

Gość wielka tam tragedia
przecież jeszcze możesz mieć dziewczynkę... to nie koniec świata... nie bądż śmieszna:-( tragedia to stracić dziecko lub ciężko zachorować... albo nie móc mieć dzieci... Jesteś pewna że dojrzałaś do posiadania dzieci???? Bo ja nie jestem tego pewna:-(

Gość ddfddd
oddaj mi syna ja ci oddam corke :D a powaznie piszac ciesz sie ze zdrowe !

ja cię rozumiem....ja mam dziewczynkę....to fakt marzyłam o dziewczynce ale mąż pragnął chłopca...teraz gdy mała ma 8miesięcy w życiu by jej nie zamienił...nie martw się miłość do dziecka przyjdzie....mówię ci to...

Gość begi82
nie ma się co łamać, możecie próbować za jakiś czas drugie i może wtedy się uda. Ja też będę miała syna a mąż jak się dowiedział to 2 dni do góry skakał :-)

Wyrzuć do śmieci i wal się do skutku aż urodzi się płeć żeńska ;) Pi.zdo od siedmiu boleści ;) Stawiałabym to na prowokację, bo żadna normalna baba nie pisze takich ciulowin ;)

Gość poczytam....
pamietam jak bylam w ciazy w 7 miesiacu lekarz robil mi usg powiedzial ze dziewczynka:)bardzo sie cieszylam bo mazylam o corce przy kolejnych wizytach na usg juz nie pytalam a lekarz sam od siebie tez nic nie mowi doszlo do porodu:)a ja sie zastanawialam nad dwoma imionami dla corci bo nie bylam z mezem jeszcze zdecydowana..ostatnie parcie i pokazuja mi dziecko"i kogo pani urodzila??"a ja myslalam ze zemdleje syn!!!!!!bylam w takim szoku i taka zla na lekarza ze kazalam mu sie wypchac z tym jego doswiadczeniem myslalam ze sie z nerwow porycze!!ale moja zlosc trwala pare sekund do momentu kiedy polozyli mi go na piersiach on jak slepy krecik szukal cyca zeby sie przyssac i tak lapal paluszkami jakby sie bal ze zaraz go ktos zabierze tak bardzo go przytulilam do siebie plakalam ale ze szczescia!!!dzisiaj moj synek ma 9 lat i kocham go nad zycie!! mam nadzieje ze twoja milosc do twojego dziecka przyjdzie jak najszybciej pamietaj to nie jego wina ze bedzie chlopcem!!!!!nie ukrywam ze moje pragnienie miec dziewczynke bylo caly czas i poltora roku temu ja urodzilam:):)jest na to przepis:):)mi i wielku moim kumpela sie udalo:) pozdrawiam i duzo milosci zycze!!!!

Gość JA MIALAM PODOBNIE

W chinach jak się dowiedzą że będzie dziewczynka to aborcję robią. Może się tam wybierzesz. Ale nie ty chcesz odwrotnie :O

Gość Bogu dziękuj za ZDROWE DZIECKO
!!!!!!!!!!!!!!!!!! też miałam chore wymagania wobec płci dziecka:O jaka byłam głupia...:(

Gość a ja cie autorko w w pełni roz
umiem...........jestem podlamana rowniez chcialam zawsze dziewczynke a bede miec chlopca...probuje to przelknac bo juz ponad 7 miesiac i nie idzie nawet imienia wybrac nie moge bo wszystkie sa paskudne i wolalabym w ciazy nie byc...nie chce juz drugiego dziecka tymbardziej ze przeciez znowu moze byc chlopak i co......:( jak widze male dziewczynki to mam dola....nie lubie chlopcow nigdy nie lubilam a tutaj takie cos, mąż próbowal mi tlumaczyc ale to nic mu nie pomoże...zawsze bede myslala ze to miala byc dziewczynka mozecie sobie pisac co chcecie ale tak jest i nic tego nie zmienia....jak ja mam teraz takie marzenie że pójde na usg a tam sie okaze że sie pomylili i to dziewczynka :( zdrowy jest i co z tego....ale moim marzeniem byla dziewczynka a nie chlopak których nie znosze po prostu

Gość Bogu dziękuj za ZDROWE DZIECKO
"zdrowe jest" co z tego??? nie wiesz co piszesz:O i obyś nigdy nie dowiedziała się...

Gość Olexandra
Rozumiem,że skoro zdrowie dziecka to nie jest rzecz najwazniejsza dla Ciebie - tylko jego płeć. To wolałabyś miec dziewczynke,ale np z Zespołem Downa? Czy TY jesteś pełnosprawna umysłowo? Bo obawiam się,ze nie. A wiedz,ze tego cudnego chłopca tysiąc par adoptuje z pocałowaniem reki. Daj mu i im szanse. A wszyscy będą szczęsliwi. Gwarantuję!

Ja chciałam chłopca a mam dziewczynkę, teraz widze, że to żadna różnica. Wydawało mi się, że z chłopcem będzie weselej bo to rozrabiaka, ale moja córcia nadgania chłopców z podwójną siło Poza tym piewszy uśmiech dziecka, pierwsze ząbki, itp to wszystko takie samo jak u chłopca i dziewczynki. Zobaczysz, że po jakimś czasie spodoba Ci się, że masz chłopca. I chodź wydaje się to hasłem mało lotnym to naprawdę- najważniejsze, że zdrowe! Pooglądaj dzieci z fundacji polsat czy tvn, jak je pokazują w tv, aż serce się kraje. Naprawdę zdrowie jest najważniejsze, reszta sama przyjdzie:-)

Gość tylko pindy
chcą dziewczynki bo im się wydaje ,że będą je stroić jak lalki.. lecz się tępa szczapo

Gość do poczytam
a jaki masz przepis na dziewczynke?? ja jestem w ciazy z prawdopodobnie drugim chlopcem jestem nieco zawiedziona ale ciesze sie ze jest zdrowe i to najwazniejsze a na dziewczynke tez jest cuas jeszcze.zdradz ten przepis:)

Gość blekotek
ja tez bardzo chciałam mieć dziewczynkę- troszeczkę Cię rozumiem, ale tylko troszeczkę:) Nie załamuj się, bo po pierwsze dowiesz się jaka płeć jak urodzisz a po drugie, teraz Cię dobija ale zobaczysz, że jeśli to będzie synek to aż Ci potem głupio będzie, że coś pisałaś o załamce. Zresztą jak zaczniesz rodzić to naprawdę bedziesz myślała tylko o tym, żeby wszystko było OK.

Gość miałam też tak samo
marzyłam o córeczce, mam synka... i jest pięknie:-D Świata za nim nie widzę:-D Więc nic się nie martw, neomycyno, w tych sprawach nie płeć ważna, a uczucie;-)

Jak się chce dziewczynkę to trza kutaska przed seksem dżemem posmarować, a jak chłopca to musztardą;p Ja znam taki:D

Gość Karolinaaaaaaaaaaaaaa
do autorki !! Piszesz, że TO WCALE NIE PRAWDA, że najważniejsze jest zdrowe dziecko???? Żal mi Ciebie!! Mój pierwszy syn urodził się chory. Zabrali mi go odrazu i pierwszy raz trzymaliśmy go z mężem na rękach jak miał już 3tygodnie i był po ciężkiej i skomplikowanej operacji serca. Szanse miał małe. Kazano nam się z nim żegnać............ Wierz mi, że nie ma nic piękniejszego niż narodziny zdrowego malucha! Jestem w drugiej ciąży, dziecko niby zdrowe, ale z pierwszym też miało być wszystko w porządku. Będzie to drugi syn i mógłby być dziesiątym synem bez żadnej córki aby tylko był okazem zdrowia!

a ja znam z doswiadczenia inny:D I mam dwie corki...tak jak chcialam:D Pierwszy raz zaszlam w ciaze na urlopie, zrobilismy z mezem romantyczna kolacje i sie nawalolam strasznie:D Zasnelam w polowie aktu sexualnego:D Przed 2 ciaza poszlismy na wesele siostry i oczywiscie nie brakowalo alkoholu, wiec tak sie opilam ze zasnelam po weselu jak zabita a mojemu mezowi sie na milosci zebralo i zaczal sam.....obudzilam sie i wtedy juz uczestniczylismy w tym razem:D z tego wynika, ze trzeba spac albo od poczatku do polowy, albo od polowy do konca:D;):P buahahahhahahaha:D

Gość hahaha dobre to ostatnie
:D:D:D

co do autorki to uwazam, ze to prowokacja:O Tez marzylam o corce cale zycie, ale moj gin sie pomylil i powiedzial, ze bede miala syna! Zaakceptowalam ta mysl i pomyslalam, ze moze innym razem:) Nigdy w zyciu przez mysl nie przemknelo mi, ze wazniejsza jest dla mnie plec niz zdrowie:O

Znam wiele kobiet, które marzyły o dziewczynce, mają chłopców i są najszczęśliwsze na świecie. Nie znam natomiast żadnej, która ma syna, marzyła o córce i teraz żałuje. Ja nie rozumiem stwierdzeń: lecz się na głowę, jesteś rąbnięta. Wolny kraj, pomarzyć sobie można- także o płci dziecka i nie ma w tym nic złego. Wiadomo, że zdrowie jest najważniejsze, ale powtarzanie tego staje się nudne.

Gość ********* k*rv*
:-0 :-0 :-0 Bez komentarza! :-0 :-0 :-0