Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co to komu :D

I po co wam te bachory? Wydana ogromna kasa, nerwy i nieprzesapane noce?

Polecane posty

:D

Gość powodzenia dla was zycze
kazdy ma prawo wyboru chce albo nie chce i tyle jego sprawa

ja to wiem co robic z cionsza , skacze z parapeta do skotku :classic_cool:

jagoda w końcu wakacje są to co się dziwić...:-o

Co taki bulwers? Jakie gimnazjum po studiach jestem :classic_cool: Po prostu niektorzy wolą spokojne życie niż robienie sobie dziecka, wstawnia do niego w nocy, zmianianie pieluch chodzenie po lekarzach itp :o Serio - po co samemu robić sobie obowiązki i wydawać tyle kasy :o Ale najzabawniejsi są faceci/kobiety zwiazujace się z osobą która ma małe dzieci z poprzedniego związku - łożysz na nie a jak do rośnie może ci powiedzieć "zamknij morde śmieciu nie jesteś moim prawdziwym rodzicem :classic_cool:" Rozmnażajcie się i wydajcie kase :D

aż tak mało masz kasy że Ci żale wydać troche na dziecko? :D to sie weź do roboty.

Walnij sie w dekiel.A co pieniazki bedziesz gromadzic w skarpetke?Student buahaha!

Gość gty
dobrze, że taki gatunek jak ty zamrze na tobie i twoje pokolenie nie będzie miało szans takich głupstw pisać

ja to jestem mondra ,ladna i intelegentna i dzieci mnie nie potrzebne

Dorcio stara frustrowana 33 letnia babo - pieniądze są po to żeby je wydawać na przyjemności - wakacje z dziewczyną, lepszy samochód, dobre imprezy a ty masz mega nudne życie - bawisz ryczącego bachora, składasz po nim zabawki, nawet nigdzie sama nie wyjdziesz bo jestes uzależniona od niego buahahaa :classic_cool: Pogadajcie o kaszkach, jaka to asia i małgosia zrobiły kupke - bo to wasze jedyne zyciowe tematy :D:D:D:D

Gość poczytam....
Do po coto komu:D "cionsza"!!!hehehehhehehehhe!!!!!!!!!!to chyba nawet nie gimnazium:) pamietaj ze gumki nie sa tylko do zucia

A po to właśnie, żeby do nich wstawać w nocy, mieć nieprzespane noce, wydawać wszystkie oszczędności na pieluchy, a później edukacje i rozwijanie pasji. Po to, żeby obserwować, jak się rozwija i dorasta, jak zdobywa nowe osiągnięcia i być z nich dumnym. Właśnie po to nam dzieci.

Gość mamusi swojej zapytaj
rzeczywiście jej wybór jest co najmniej nietrafiony:P mieć takiego "bachora" jak Ty:O biedactwo:D

równie dobrze możemy z Tobą porozmawiać o "wschodzie słońca" na NordCapie, o mitologii greckiej, o top-spinach i kącie otwarcia rakiety... a nie. z TOBĄ nie mozemy. dla Ciebie sens życia to dziewcyny, fury i imprezy :D

Gość poczytam....
prowakacja jak nic:):)wakacje sie zaczely dzieciaki sie nudza:):)zapytaj sie rodzicow dlaczego cie nie wyskrobali..posiadac takiego"bachora"jak ty to porazka zyciowa a moze od mamy kiedys to juz uslyszalas??mile co??:)