Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość dajcie juz jej spokoj świety
Za mądre to wy nie jestescie ... Natrzaskałyście 8 stron, rozdrabniajac każdą jej wypowiedź na części pierwsze...czy to jest mądre ?? Nie macie co robić na prawdę ?? Dowartościowujecie sie jej kosztem, dajcie juz spokoj, bo to jest już nudne i w ogole zabawne nie jesteście.

Gość dajcie juz jej spokoj świety
A pisanie o dzieciach bękarty, zmutowane itp. itd. to już jest szczyt, nie wiem może do was tak rodzice mowili i się nauczyłyście, to sorry

Gość malunia85
dziki wezu, a ty sie czegos boisz, ze w gwiazdki klikasz zamiast wypisac, co ci serio na serduchu lezy? Ah, zapomnialam, nie chcesz by cie stad wywalili, przeciez to twoj chleb na dzien dobry i dobranoc :) oj zalosna jestes tsu tsu tsu :) Faktycznie, laski maja racje, szkoda sie dalej upierac przy swoim. kto ma bekarty to ma, a kto ma dzieci to ma i jest git, ale czy bekart czy dziecko obojetnie tak dla jasnosci, bo czlowieczek na czlowieka wyrosnie czy wam sie to podoba czy tez nie. Ale wy sie dajecie prowokowac :) smieszy i bawi mnie to - jeszcze :) ale zapewne niedlugo mi sie juz znudzi i poprostu przesane u zagladac, a wy dalej jedna za druga latac bedziecie i gryzc sie w ogonki :) a ja sane z boku i sobie patrzec bede hihi Jak bys byla osoba madra, ineligentna, ale serio serio :) to bys dzieciom nie ublizała. Ja to zrobilam ze wzgledu na to, bo mialam nadzieje, ze wkoncu poczujesz sie jak gowienko, ale jak gowienko moze sie czuc gownienkiem, skoro gowienkiem jest juz od dawna :) Mojego slumsu nie znasz, to prawda, kazdy ma swoj, Ty pochodzisz z okolic, gdzie wiatropylnosc goruje, bo wkoncu bebikodziurka musi sie skasik brać :)a mela moja droga to wiesz... zapewne znów nie zrozumiesz podobnie jak tutejszego tematu, ktory jest juz w zasadzie zakonczony dzieki Wam. Ja pochodze z miasta, Ty pochodzisz ze wsi i trzeba bylo tak odrazu !!! aha zapomnialam ! hihi Wszystko juz jasne, juz wiem skad ta buracka kultura - wiesniara sie odezwala a ja swoj czas poswiecam komus kto dzien w dzien gownem sie babra afuuuuuj !!! aha ! :) hihi Moj "otorek" nazywaj jak chcesz, wiesniary sa usprawiedliwione :) ja wiem jak sie nazywaja poszczegolne czesci ciala ale tego tlumaczyc tobie nie bede, bo skoro u was na wsi mowi sie na to bebikodziurka to łosz kuzwa mać, brak słów. Nie wiem co to jest idiotka, moze mi wyjasnisz hhihi bo u nas w miescie sie tak nie mowi, nie ma potrzeby nawet, bo wiesniary odrazu sa eksmitowane z miast, my przynajmniej trzymamy sie razem a na wsiach kazdy kazdą dupe obrobi. Nudzi sie na wsi ja wiem i wiem co cie tu sprowadza nawet oj... brak mi słów - szkoda mi Ciebie, ale moze i Tobie sie kiedys ułozy :) OK lece do mojego toffanego mężulka :) juz mi mozesz pozazdroscic :)

oj szmato szmato! zal mi cię - musisz miec w życiu pod górkę że tak ci na mózg siadło - nie wyzywaj nikogo prostoto od wieśniar bo wieś to stan twego umysłu a nie miejsce na ziemi

Gość Guma Orbit
ja wale dziewczyna użyła słów bąbelek, przytulanie, matka natura, a kończy się tak niskimi wyzwiskami. Wstyd kobiety. Bez dalszego komentarza.

Gość dlamnieok
Jak wy możecie dzieci wyzywać?!

Gość pazurro
Taa - skasik, mela, łosz - faktycznie, miastowa dziołcha! Wyemigrowała ze wsi pod Białymstokiem do stolicy miesiąc temu i miastowa jest. Ni ma chuja we wsi na nią. Szkoda tylko że słoma została :D

Gość powala mnie wasza niewiedza!!
Oj autorko zmieniam o Tobie zdanie, zniżasz się do ich poziomu

Gość ciociajózia
autorka jest tag głupia jak świadkowie jehowy :)

Gość przeczytalam dwie pierwsze str
i dalej nie dalam rady:o jestescie żałosne - te co sie tak wysmiewają z ludzi. jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia w temacie to wypad padalce! lepiej się weźcie za naukę bo pewnie egzaminy gimnazjalne macie na wrzesień. jeśli kafeteria dalej będzie taka dostępna dla każdego,nawet bez logowania,to nie wróżę jej ciekawej przyszłości. ludzie albo macie takie zryte gary albo jesteście po prostu podli :o jedno i drugie żałosne :o

Gość malunia85
Dziki wężu a nie słyszałaś, że kasa siada na mózgu i to dośc porządnie ? :D Przemyśl to... bo ja w tym przypadku jestem usprawiedliwiona. Nigdy w zyciu pod górke nie miałam, może kasa mi uderzyła, ale to już inna bajka :-) A tak dla jasności pochodze z Krakowa a wyjechałam z niego do UK ok 5 lat temu więc nigdy nie mieszkałam na zadnej wsi, ani nie wyladowałam pod... pod czym to? niestety nie jestem w stanie zapamietac twego slumsu hihi. Dla normalnych - ja z reguły aż taka francą nie jestem, ale komu mam zrobić " ryse na lakierze" to aktorką bywam ponoć niezłą, także spokojna głowa. W chwilach nudy i spokoju moge sobie na to pozwolić :) Pozdrawiam

Gość malunia85
POza tym ludzie tutaj sie upierdaaaaaaa lają nawet o to, że ktoś żaba napisał przez "rz" więc i mi sie nie wydaje, by kafeteria ponosiła same sukcesy na przyszłość. Rozmowy są kontrolowane, szkoda tylko, że komputerowo z kolorystycznymi uprzedzeniami - smieszne, ale ciekawe :)

Gość malunia85
Aha a co do szmaty dziki wężu, to niestety tutaj jestes w błędzie. Szmata może jestem dla Ciebie nawet jeśli mnie nie znasz, ale tyz jesteś usprawiedliwiona... poprostu zazdrość i brak spełnienia w zyciu Cie już wcina w całości. NIe masz nic innego tu dodać? może poublizasz jeszcze komuś, bo tylko na to cie stac Ty prostaku francowaty, bo innego okreslenia uzyc sie nie da. Szmata to osoba, ktora sie o wszystko i wszystkic "wyciera" najwtrazniej musiałaś nia byc - nieswiadomie. Ja nią nie jestem. prowadze normalne zycie, normalny dom i dla mnie to jest najwazniejsze chcę bys o tym wiedziała a Twoje bluzganie to wiesz... lata mi koło dupci :)

błazna z siebie robisz maluniu - uważaj bo ci się bąbelek odklei i wypłynie między nogami i zostaniesz " mamusią aniołka" he he a skoro jesteś spod krakowa to sądząc po twym temacie nadajesz się tylko do wynoszenia gówien ze smoczej jamy - więc do dzieła zapartku

Gość jamon jamn
Ty aktorką? żeby być aktorką trzeba mieć MÓZG a ty malunia zostalas go pozbawiona..NIEDOROZWÓJ MÓZGU :( piszesz tak od rzeczy, że bawią mnie nieziemsko twoje posty i dalej bede prowokować, żeby tylko więcej poczytać tych idiotyzmów jakbym była twoja mama to by mi wsytd było :( i nie wkrecaj sie, że ty nas tu prowokujesz... do tego trzeba mieć MÓZG albo tak: udowodnij że prowokujesz i napisz jednego mądrego/normalnego posta... chociaż jedno zdanie...myslę, że to zadanie przekracza twoje możliwośći i jest skazane na porażkę :(

dokładnie JAMON. mi się udało sprowokowac tę psycholkę .na początku bąbelki i przytulanie a patrz wyżej jak ścierwem rzuca - to tępa dzida he he

Gość malunia85
ajjjjj dokładnie. A ty dziczyzno niczym mnie nie sprowokowałaś:-) udław się tym jadem, bo stwierdzajac po tym co napisałaś "mamusia aniołka" "wypłynie miedzy nogami" to stwierdzam iż naprawde nie masz mózku. Miedzy nogami ci on wypłynął zanim jeszcze zdarzyl sie rozwinac :) Prowokacje sobie zostaw na lunch, a ja stad spadam,nie mam czasu na tak debilskie nasienie jak ty. Nic innego nie potrafisz jak tylko brac, czepiac sie i ublizac ehhhhh. Szkoda ze na tym kafe siedzi tak mało normalnych ludzi, a jeszcze bardziej zaluje, iz wdałam sie w dyskusje na temat bąbelka. Ale jak co dziki wezu, zaloz topika na temat swych gowniarzy, bo w zasadzie to jest odpowiednie wedlug ciebie, by tak sie do dzieci zwracac. Zachowujecie sie jak dzieci. Czytacie cos czego czytac nie musicie, a macie takie do mnie pretensje jak by wam kto kare założył i siłą musicie to czytac. Jedno zaprzecza drugiemu. Najwyrazniej taka juz wasza natura :-) a ja i tak wiem swoje :)

Gość malunia85
A zeby byc aktorka nie trzeba miec "mozgu", trzeba wiedziec jak to robic kochana, by ludzi przekonac. Ja was przekonałam, udało mi sie zagrac głupia i was sprowokowac, wiec prosze... nie zaprzeczajcie czemus co jest faktem przed waszymi ślepiami :) hahahaha

Gość pazurro
No tak, pojechała zapierdalać u araba w kebabie na zmywaku, pewnie i co inne mu zmywa ale językiem :D Bąbelek będzie miał dwóch tatusiów bo w jajo dwa plemniki trafiły po zakutaszeniu:D Jaką debilką trzeba być, żeby pisać 'mózk' :D Straszne, naprawdę straszne, zgadzam się z poprzednikami że z takiej patologii to mutant jakiś wyrośnie (o ile wcześniej nie wypłynie - czemu bym się nie dziwił, bo przerażony wizją takiej rodziny rynsztokowo patologiczno prymitywnej bąbel na pewno spierdoli aż się będzie kurzyć :D) Bogu dzięki że taki prymityw uwolnił moje piękne miasto od swojej obecności i pojechał robić za michę ryżu, pewnie toto zawodówkę konczyło gastronomiczną i z huty pochodzi :o Jakby moja kobieta mówiła tak po dziecinnemu, to by moją kobietą nie była :D Bogu dzięki że jest normalną osobą nie myślącą kategoriami dziecka :D

Gość pazurro
'udało mi sie zagrac głupia' Ty nie musisz grać, jesteś głupia z natury, bez udawania :D

Gość malunia85
Ty mojej natury nie znasz dziwko jebana :) zbieraj manele bo juz motorway czeka na ciebie :) Tobie wyplynely takie 2 smrody z ryjem kurzej sraki - straszne. Jak mozna zwiekszać ludność takimi gównami, nie rozumiem. Zagniezdzilas sie w Polsce jak wsza we włosach i rzniesz wielkie NIC... w zasadzie nie musisz rznąć bo ty wielkie NIC jestes :) Twoj stary , pojebus jebany niestety wyłozyl juz kopyta co? Pomodlic sie musisz i poskarzyc jeszcze nie zapomnij, bo przeciez dzieci w twoim wieku to tak robia - całkiem normalna sprawa. A matka co? zarabia dupskiem bysmogła siedziec na kafe i pieprzyc głupoty? Tez ja pozdrow dziwke jebana :)

Gość malunia85
Aaaaa i własnie widać jaka z biologii byłas fantastyczna hahaha polskim też nie grzeszysz, więc nie wywyzszaj sie tak bo aż smieszna sie juz robisz, załosna. Jeszcze jakis czas temu mnie to bawiło, ale Ty naprawde masz cos nie tak. Lubisz ublizac widać :) ublizaj dalej :) Jesoooo jaka satysfakcje to komu przynosi ze napisze do kogos kogos nie znam i nigdy nie poznam suko jeb.... kurwo czy pizdo. Masakra. Dac dziecku lizaka i czeszczy jape - shok !!!

Gość malunia85
Twoje piękne miasto? buahahahaahaha TWOJE? Ja pierdziele. Wiekszej głupoty to ja nie czytałam- serio :) Wiec mawiasz, że z Krakowa pochodzisz :) Fakt, jest piękne dlatego z początkiem nowego roku raczę Cie poinformować, iż moja obecność zagości W Krk i może bedziemy mieli okazje się zobaczyć, jak nie chcesz to poprostu jestes tchórzem :) i nie pisz, ze sie ze mna nie spotkasz bo jestem stara, taka i owaka. Ty mozesz miec jedno w swym malym mozdzku skoro uwazasz ze go posiadasz - tchórzostwo :)

Gość malunia85
Widzisz... za granicą nie zarabia sie tylko na zwmywakach. Nie ja i nie moj facet skarbie. Tez chcesz wiedziec co tu robimy? Mowi ci to cos admin i IT ? Jak nie, to jestes bardzo tępa/y. A wracamy, bo chcemy juz wkoncu w Krk sie wybudowac do konca a tutejszy domek zaczac wynajmowac, by nam przypadkiem w zyciu kasy nie brakło i naszym dzieciom :) Fajnie co? :D:D Trzeba sie ustawiac a nie siedziec na obludnym kafe i pieprzyc jak by wam zabki szły :) Tak dla tępaków - admin - administrator IT - informatyk :) Lepiej sie zrobiło? wiem wiem, gorzej, bo znów zazdrość zadziałała :) buahahahaahahahahahihihihihhihi

Gość dzieciom się naprawdę
już nudzi...

malunia widze ze w glowke ziaziu :O masz tak prymitywny jezyk i argumenty ze szok-poza tym one ciebie specjalnie prowokuja,golym okiem to widac a ty jak dziecko na to pozwalasz....co chcesz udowodnic,przeciez idiotke z siebie robisz... swoja droga czepiac sie okreslen babelek przytulanie itd to tez madre nie ejst-kazdy nazywa sobie wszystko jak mu wygodnie..jeden napisze dupczenie inny przytulanie i co w tym jest dziwnego?? no ale niektorzy nie znaja znaczenia slowa przenosnia a ty malunia nie wiem po co gadasz z takimi osobami... poza tym byc moze one tak dla jaj sie czepialy z przekory bardziej a ty takie fochy...no badz dorosla i skonczcie to juz...