Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość kobito walnij się
w pusty lab zanim takiego posta spłodzisz "Mało ksiazek przeczytanych?" Żeby znać takie słownictwo, jakiego używasz to akurat Einsteinem nie trzeba być. Używasz języka mazgajowatego, infantylnego, żenującego. Jesteś z innej planety, czy jak? Uczysz się dopiero języka ludzi?

Teraz się wyżywa i rzuca w mężulka fasolą z plantacji :D Kafe potrafi poprawić humore :)

I wylicza mu dokładny termin kiedy się mogą 'poprzytulać', co do minuty :D A do tego czasu paszoł won od bebikodziurki :D

Bebikodziurka to prawie jak kwiat paproci. Znajdziesz raz na sto lat. I potem mówią że dzieci nie ma. Fasolę trza zasadzić i po krzyku :D

fajnie się komuś musi nudzić (oczywiście ciężarówce), że robi takie specjalistyczne tabelki: NICK............ CYKL ..........WIEK ......@ ............MIEJSCOWOŚĆ Paula444............17............25..........12.06.10... .......dolnosląskie paulincia2010.....2..............19........22.06.10...... ......wielkopolski fiufiufiu...........................18..........29.06.10. ........świętokrzysk Kinga0402.. ........3.............30.........05.07.10 ..............lubuskie kameleon1610.....7.............27.........09.07.10....... ......podlaskie elala ................3 .............29.........17.07.2010 .........kuj-pom owieczka28.......8..............28.........19.07.10...... .......mazowie kasiula1983.......35.............27.........31.07.10..... .......Trzebini zwandzia..........43.......... 26..........05/08/10........zachodni MAMUŚKI NICK .............CYKL..........WIEK .........TP..........MIEJSCOWOŚĆ Beata1111.........2...............25........26.06.2010 .......wielkopolski pyska11............1.............. .26.......11.07.2010.........Krosno ryyybcia...........1................26.......22.07.20 10........Szczecin madziuna......... 4................26........24.07.2010 .................... Paulette ...........1...............26.......????................... opolskie Antuanetta........2...............29.........30.08.2010. .. ....Mazury aniamaj............3................29.........11.10.201 0.......zachpom. li_la_li..............3................26.........__. 10.2010.......śląsk pasquilka83.......4................26.........25.10.10... .......Wroclaw ewa1604...........2.............. .23.........28.10.10...........kuj-pom kasiekkkk........10................29.........22.11.10... ........lubus megi05............15...............32..........25.11.10.. .........kuj-pom. (zabolek6).........4...............23..........05.05.10.. .........mazowie Aleksandra22.....2................22..........26.05.10... .......wrocław

Dziękuję:) Będę uważna :classic_cool: Tyś jest zjeb genetyczny bo mojego nicka nie obczajasz :D Tabelka gdyby była w Excelu, byłaby zajebista :D Normalnie tylko zasiać fasolę. :D

Gość prettyawesome
boże - bąbelek, przytulanie? ale pedobear ;d

MALUNIA : NA PEWNO ZAFASOLKUJESZ HE HE HE - A MLECZKO W CYCUSZKACH JUŻ MASZ ? - TO LEC PO TEŚCIK I WYMARZONE 2 KRESECZKI BUAHAHAHA :)

zajebista prowokacja :D Nie doczytalam do konca, ale i tak sie narechotałam :D Byl ostatnio taki temat o 'ciumkajacych ciezarnych' tutaj na ogolnym, ale jakas gnida skasowala a tak sie fajnie czytalo :( :o

Gość malunia85
cioti kaziu, ze tak cie nazwe, bo zdrobniale do dzieci sie nie mowi ani nie pisze... "II" nazwiesz to jakos? bo ja dziś na swym tescie takie cos miałam buahahaha i co teraz? zazdrosc Cie zrzera? juz!!! Zacznij wyzywac me nienarodzone dziecko od grzechu , od przeklenstwa jak to robilas na poprzednim temacie... no już tchorzu, bo jak bys mnie spotkała oko w oko to zapewne bys wydmuszke w donice wsadziła. Tutaj jestes madra i pyskata, nie masz co robic w sloneczny piekny dzien... wspolczuje, siedzisz w tych murach jak gnida w zawszonych włosach i skrobiesz i skrobiesz by moc zyc z wyzwisk i ublizania, ahhh szkoda slowa na ciebie, ide sie cieszyc z moim Skarbem z drugiego Szkrabka. Powodzenia wydmuszko w dniach płodnych ktorych nigdy nie miałaś i miec nie bedziesz, bo za duzo jadu gosci w twym organizmie !!! Idz do kosciolka, wez slub, moze wtedy ci sie uda zmijo zakichana biuahahahahahaaa

Gość malunia85
cimkające ciezarne? - slyszałam lepsze okreslenia, te ciesza tylko moje dziecko, czyli 3 letnia dziewczynke.... ile ty masz lat, ze ciebie tak wszystko cieszy?

Gość malunia85
a co? jak bede miec mleczko w cycuszkach to pleneru nie bede mogła wziąć? eh ty łajzo, ja nie wiem skąd taka gnida sie wykluła... chyba z łona dziewiczego...

Gość malunia85
OJ znudzone po całym dniu siedzenia na forum w piekny sloneczny dzien juz spac poszły, jaka szkoda, zreszta mnie tez sen juz łapie... ah ta fasoleczka moja najukochansza :-) daje po sobie juz pomalutku znac :-) Dobranoc wszystkim hahahahahahahahahahaahah

Tak tak, wszystkie jak jeden mąż Ci fasolkobąbelka zazdrościmy :D Co za świat, co za ludzie :o Dziecko już daje pomalutku znać? 2 dni po zagnieżdżeniu? Jak się urodzi to nic ino po jarmarkach obwozić i pokazywać cud natury :D