Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6yrty6hr

wkurzała byw was taka laska ktora o wszytsko sie radzi

Polecane posty

Gość 6yrty6hr

faceta? Ale tak szczerze...czy to irytujace? Np czy kurs na prawojazdy lepiej wybrac aki 2 razy w tygodniu czy trzy..albo czy wybrac tą prace czy tą..Itd....

Gość 6yrty6hr

Gość mimo że jestem kobietą
jestem dziewczyna ale powiem ci że TAK! niezdecydowanie jest okropne,jesli sie ciebie radzi to znaczy że ci ufa i jest ok, ale jesli bazuje tylko na twoim zdaniu i nie ma własnego to niedobrze

o ile nie pytałaby o to wszystko mojego faceta............. to nie:P co mi do tego, że ktoś z taką chce się męczyć :P

Ale tak szczerze...czy to irytujace?" raczej to normalne :) ( dla nich) :P Kobiety jedno myślą , drugie mówią a trzecie robią Niezdecydowanie mają zapisane w naturze ... Nie potrafią najzwyklej na świecie przetworzyć natłoku informacji który spływa im do głowy i własnie stąd bierzez sie owo niezdecydowanie ... raczej trzeba sie do tego przyzwyczaić niż z tym walczyć ;) A czy to irytujące ? odpowiem tak :P Mam kumpla , pracuje w Castoramie na dziale z farbami Często gęsto farby do mieszkań wybierają kobiety ... On sie już przyzwyczaił że z jednym klientem ( a raczej klientką ) potrafi spędzić ok 1 godziny przy regale , jego już to nie irytuje ... jego to już wkurwia :P zastanawia sie nad zmianą pracy :P

Gość a wg mnie to dobrze
znaczy ze laska facetowi ufa ze sie znim liczy

Gość sdsfdgtyhujylikuoiytjuhrygt
nie wiem jak laska ale gdyby facet tak pytal to chyba tak. mialam takiego i z jednej strony bylo to fajne bo zanim kupil jakis ciuch to sie mnie poradzil, dzieki temu nie kupil nic obciachowego i nie musialam sie za niego wstydzic:P ale w wielu innych sytuacjach wolalabym aby mial swoje zdanie i postawil sprawe jasno, np. zabieram cie w weekend tu i tu, zobaczymy to i to a nie pytal zawsze gdzie bym chciala, co bym chciala itd.