Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie

ktoś ma taki rowerek????????

Polecane posty

Gość prosze o opinie
uppppppppp

My mamy podobny. Synek ma 15 m-cy i jeździ na nim ponad 3 m-ce. Kocha go nad życie, ale on jest w ogóle wielkim miłośnikiem wszelkich pojazdów! Na razie jeszcze sam nie pedałuje, tylko jest pchany, albo sam go pcha, albo woźi inne dzieci lub miśki! Myślę, że za rok spokojnie będzie mu jeszcze służył. Widzę dzieci ok. 3 letnie, które jeżdżą same takimi rowerkami. Dla nas to był super zakup!

my mamy ten rowerek :) sprawdza sie a córka go uwielbia:)

och zapomniałam dodac córka ma 2 latka i jeszcze długo na nim pojeździ dopiero teraz sięga do pedałów i zaczyna sama próbować

szczerze to kupiłabym z większą podpórką na nóżki (taki jak z drugiego linku). mój synek by z tego ciągle nóżki zabierał i wkładał pomiędzy pedały a ziemię co jest bardzo niebezpieczne! ja mam własnie taki z większą podpórką, z dźwiękami przy kierownicy. synek go uwielbia! jeździmy nim praktycznie codziennie. za rok myślę że nauczy się sam pedałować i będzie można odpiąć podnóżki :)

ale on ma całkiem sporą podpórkę na nóżki tylko na zdjęciu jakoś to zle ujęli :( ja jestem mega zadowolona ale może faktycznie znajdziesz coś lepszego

Gość ewelona ja bym chetnie
kupila bo wlasnie jestesmy na etapie szukania takiego rowerka,ale nie mieszkam w Polsce :o

Gość mamkaamamamma
te rowerki sa okropnie brzydkie i pstrokate!

Gość taki maly kolo
mi osobiscie bardzo sie nie podobają takie rowerki - kiczowate

Gość Andzia:)
Ewelona - jestem zainteresowana tym rowerkiem. Pisz na gg 4453178

Gość nunino
w zwiazku z tym,ze wszystkie jakie byly tzw ufo zyrafy kroliki wydawaly mi sie "kiczowate"ale to moje zdanie co podoba sie komus nie musi mnie i na odwrot...chcialam kubusiowy ale wydawalo mi sie,ze malemu bedzie niewygodnie w nim np na godzinny spacer wiec kupilam taki http://www.allegro.pl/item1073775448_super_rower_rowerek_siedzenie_z_wkladka_polecam.html maly zadowolony,ja tez...

Gość prosze o opinie
dzieki za wypowiedzi mi wlaśnie ten z mojego linka bardziej sie podoba niz te kroliki pszczoly itp a w sumie to nie nam ma sie podobac aby dziecko bylo zadowolone bo przeciez dzieci lubia kolorowe rzeczy dzięki tala zachęciłaś mnie czyli jakość jest dobra a kupowałaś na allegro??? jeśli mogłabyś polecić sprzedawcę byłabym wdzięczna