Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin - Waw

HAWAJKI NA LATO 2010

Polecane posty

Gość Marcin - Waw

Witam, zwracam się tutaj do kobiet - jak myślicie, czy motyw hawajski na lato 2010 będzie jeszcze modny wśród facetów? Wiem, że najnowsze trendy wskazują raczej motywy spodenek w kratkę (beznadzieja :/) oraz jeansów 3/4 (zbyt drogie, zbyt niewygodne, będzie w nich zbyt gorąco). Bardzo podobają mi się te spodenki: http://allegro.pl/item1117761787_garros_hawajki_bermudy_lato_2010_tu_l.html , ale nie wiem, czy są one jeszcze modne. W końcu motyw hawajski był najbardziej modny w zeszłym roku. Podobają Wam się jeszcze takie spodenki u facetów? Pomóżcie mi z ty zakupem proszę, bo nie wiem co robić

fatalne te gacie :o choć w sumie to zależy od tego ile masz lat, bo jakby mój mąż założył coś takiego, to chyba bym umarła ze śmiechu :D

Gość Marcin - Waw
Dzięki za opinię, mam 20 lat, do ślubu jeszcze daleko, więc mogę ubierać się jeszcze bardziej na luzie :) Chodzi mi ogólnie o motyw hawajski, czy warto go jeszcze kupować? Z powyżej podanych spodenek podoba mi się kolor granatowy. Liczę na więcej wypowiedzi ;)

Gość persefonae
może na plazę by uszły... ale do miasta to raczej nie bardzo. A jak już to z porządniejszego materiału, bo te w linku to takie byle co. I bezwzględnie do tego gładka koszulka, bez żadnych wzorów.

Gość wez sie ogarnij
mnie się podobają hawajki,ale nie koniecznie te;) poszukaj czegos lepszego,tego jest masa na allegro