Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna-serenada

Mój chlopak sie oburzyl jak mu powiedzialam co mnie kreci

Polecane posty

RMejiooo - ale jakie znaczenie ma tutaj wiek? To kwestia podejścia (może jakoś związana z wiekiem) i starania się, choćby jeśli chodzi o rozmowę, znalezienie jakiegoś satysfakcjonującego oboje rozwiązania.

Sory ,że powiem trak niedelikatnie, ale twój chłopak to kretyn i nieudacznik. Jak by mój chłopak przeczytał twój temat to chyba wy wybuchł śmiechem, albo skwitował : ja pier**le... Ja nie wiem jak kobieta może się prosić o seks, dobra.. facet może czasem nie mieć ochoty rozumiem.. chociaż nie.. nie rozumiem! Po tym co ty robisz ,żeby go podniecić, każdy normalny facet by był do twoich usług mimo 15 godzin w pracy... Jesteś świetną kobietą wiesz czego chcesz i do tego dążysz, ale brak ci pewności siebie. Uwierz ,że możesz mieć faceta który w pełni cię zaspokoi. I nie musisz długo szukać, bo facet który lubi uprawiać seks często , na różne sposoby i intensywnie to wcale nie rzadkość, powiedziałabym ,że to raczej normalne u faceta który nie ma ubytku męskich hormonów. Ja też lubię dominację (taką bez przesady) jak powiedziałam facetowi żeby mnie przerżnął ostro, to miał erekcje w 2 sekundy a potem to już nie będę opowiadać... Jak bym się zabawiała wibratorem to mój chłopak by chyba minuty nie wytrzymał żeby się do mnie nie dobrać... Mówisz ,że to twój jedyny facet więc nie masz porównania jacy są inni! Rzuć go w cholerę mówiąc że nie jest wsatnie cię zaspokoić bez zmrużenia oka! I nie jesteś poje*bem, jesteś kobietą której niejeden facet by ze świecą szukał... powodzenia. (pisała kobieta)

Gość smutna-serenada
No nie do konca uzyl tego slowa, bo to Anglik wiec powiedzial, ze ze mnie jest freak. Only freaks like things like that. You're a freak. Cos w tym stylu.

Gość smutna-serenada
A ja mam kota, cos w tym jest...

Próbuj z nim pogadać. Może się tak obruszył, bo uznał, że go tylko sprawdzasz, że nie przyszło by Ci to naprawdę do głowy.

Gość no coz...
a co sadzisz o mojej wypowiedzi? zreszta jak to anglik, to daj se z nim spokoj, malo masz mezczyzn rodowitych?

Gość lalala77
jakis dziwny ten twoj chlopak... spotkalam sie z tym ze faceci to bardzo lubia! ja sama uwielbiam ostrzejszy sex z klapsami i ciagnieciem za wlosy i nie ma w tym nic nienormalnego. jego reakcja byla raczej nienormalna

jeszcze chwila i pomyślę, że tu na forum to same lubiące ostro, za włosy, do ziemi...a później, to za mocne..tamto za ostre swoją drogą- zadziwiające jak ludziom w związkach, po latach potrafią się 'rozjechać' gusta

Gość adam83
ja takiej kobiety właśnie szukam;) napewno kazego dnia mielibyśmy na siebie meega chcicę:) ajj juz mi się zrobiło gorrąco jak pomyśle..

czytam was dziewczyny fajny i mądry topik te przerazenie w oczach nie daje mi spokoju odstwa go na boczny tor i jednego nie rozumiem robicie lody swoim i nic w zamian?

Gość należysz autorko do grona
ludzi, którzy mają jakąś klepke w mózgu nie w tym miejscu co trzeba, i twój mózg głupieje i ból zaczynasz odczuwać jako przyjemnosć.... i tym samym zaczynasz się staczać w ślepy zaułek seksu, żałosny i beznadziejny...lecz sie póki pora....

" ludzi, którzy mają jakąś klepke w mózgu nie w tym miejscu co trzeba, i twój mózg głupieje i ból zaczynasz odczuwać jako przyjemnosć.... i tym samym zaczynasz się staczać w ślepy zaułek seksu, żałosny i beznadziejny...lecz sie póki pora...." Tak, grzeszysz moje dziecko. Ten ślepy zaułek seksu Cię pochłonie. Bruka Twą nieskalaną duszę spychając w odmęty piekieł. Do tego pewnie jeszcze używasz diabelskich wynalazków, aż boję się wypowiedzieć to słowo (szeptem) gumek. Albo nawet i pigułek szatana, uwarzonych w kotle na najniższym piętrze piekieł. Do tego wyczyniasz bezeceństwa - robisz loda! Wstyd! Hańba! Grzech śmiertelny! Popraw się, póki jeszcze cień nadziei. Najlepiej w celu odpuszczeniu grzechów prześlij stosowną kwotę na podany numer konta. A będzie Ci odpuszczone. :P

Gość dorrrr
bo bdsm to jest poyebaństwo i tyle, niezapominajcie, że sado maso to nadal jest zaburzenie seksualne, a twój facet jest po prostu normalny pod tym względem, a jak tobie zależy na takim ru.chaniu to sobie znajdź jakiegoś sado-maso zboka

BABINKTON Tyś też na pewno niewiasta upadła. Więc czym prędzej przelewik, dla dobra swej duszy wykonaj. W odpowiedzi otrzymasz oczyszczający berecik i barchany, którymi należy zastąpić te piekielne stringi. (Oczywiście w procesie wymiany należy mieć zamknięte oczy, żeby nie gorszyć się spojrzeniem na diabelskie nagości).

"niezapominajcie, że sado maso to nadal jest zaburzenie seksualne" Wszystko wskazuje na to, że już niedługo, ponieważ trwają "prace", które mają na celu zmienić kwalifikacje. Homoseksualizm przez X lat był uznawany za chorobę. A BDSM wcale nie równa się sadomasochizmowi.

Ecrivain ja stringów nie noszę :D Jak już to bieliznę "wielkością" przypominającą barchany :p Czy z tego powodu przelew może opiewać na nieco niższą kwotę?

Perwersjo - aby wydać właściwą z punktu widzenia czystości decyzję musiałbym się dokładnie zapoznać z pełną dokumentacją fotograficzną. Wówczas mógłbym się ująć za Tobą :P

Za dużo zachodu :p Idę pracować, żeby na przelew zarobić. ;) A Ty już odpowiednią kwotę przelałeś za spokój swej duszy? :p

Grzeszysz niewiasto. Jam asceta, mnie nie w głowie pieniądze. Zajmuję się nimi tylko z potrzeby finansowania walki z diabelskimi siłami seksu, który w głowach owieczkom przewraca.

Gość mlynkovvaa
taa tak samo jak i zoofilia włącznie z pedofilią będzie już niedługo normalnoscią... na szczęście są jeszcze madrzy ludzie, którzy nie sugerują się czyjąś opinią i wiedzą, że coś co od zarania dziejów budziło odrazę nie może być normą bez względu na dzisiejsze jakze 'nowoczesne teorie'

Gość gość
Hmm kiedyś bawiłam się w coś takiego, ale tylko go związałam i nałożyłam opaskę na oczy :P Obyło się bez bicia :D

Miałam już pracować, ale jeszcze się odezwę. Jakbyś nie zauważyła to w przypadku pedofilii czy zoofilii krzywdzone są istoty, które nie mają na to ochoty i nie wyrażają zgody. W przypadku BDSM są to dwie świadome osoby, które bez przymuszania wyrażają zgodę i ochotę na dane praktyki.

Gość Lizzzaaaaa
rzuc w piździec tego angola fajfokloka !!! przeciez to ciamajdy i lenie powinnas być zapinana przez dobrego ruchacz z PL który w kazdej chwili STANIE na wysokosci zadania

"Barchany już mam Ale berecik poproszę! " Jaki kolorek? Idę tymczasem na stragan, sprzedać trochę odpustów 🖐️

No jak to jaki, jedyny słuszny kolor :O Toć biel jest symbolem niewinności.

Gość smutna-serenada
Haha, moze nie jest ze mna az tak zle. Jak tak Was poczytam to rzeczywiscie mi sie wydaje, ze powinnam go kopnac w zad, ale kurnia, co zrobic z miloscia??? Jesli chodzio o wypowiedz nalezysz autorko do grona to nied konca tak to wyglada. Norma to to co preferuje wiekszosc. Milosnicy sa jednak w mniejszosci, wiec norma spoleczno to nie jest, jednakze, z drugiej strony zaburzenie jest wtedy, gdy przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Gdybym na przyklad lubila byc tak pobita, ze az polamana i nie moglabym przez to chodzic do szkoly czy pracy to by bylo zaburzenie. O ile moja preferencja nie przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu ani nie wykorzystuje innej osoby bez jej zgody to nie jest ona zaburzeniem. Wiec bdsm jest gdzies po srodku. NIe norma, ale tez nie zaburzenie. Po prostu jedna z preferencji.

Co z miłością? Autorko rozmowa, próba znalezienia jakiegoś rozwiązania, porozumienia. To jedyna szansa na zachowanie tej miłości i wyjście w kierunku Twoich potrzeb, fantazji. No bo jak inaczej? Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Babinktonko - słuszny wybór moje dziecko. Nie zapomnij u nas jednak dokupić do białego berecika specjalnego proszku do prania i wybielacza. Żeby nie skusiły Cię te jakieś od diabelskich dystrybutorów!