Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monotonia przepitego życia

Właśnie w końcu się z tym pogodziłam

Polecane posty

Dwubiegunowa osobowość w której gryzą się różne charaktery. Anioł albo potwór , talent i uzdolnienia albo lenistwo i brak wiedzy, wrażliwość albo znieczulica otoczona murem itd w sumie tworzy burzę w mózgu.

"Dwubiegunowa osobowość w której gryzą się różne charaktery. Anioł albo potwór , talent i uzdolnienia albo lenistwo i brak wiedzy, wrażliwość albo znieczulica otoczona murem itd" O kurwa... (za przeproszeniem, bo inaczej tego nie potrafiłam skomentować) To właśnie idealnie pasuje.... A teraz ja chciałabym zadać pytanie. Masz takie talent do rozszyfrowywania ludzi? Czy może sobie to wypracowałaś?

Gość mam tak samo jak tyyy
witaj w klubie :O ja również z moim aspołecznym, cynicznym nastawieniem nie osiągnę niczego, matura poszła mi średnio, niby dobrze, wszak zawsze mogło być lepiej, ale co z tego, skoro na studia ani mi się śni iść - mając nerwicę i lekką fobie społeczną nie dałabym rady ehh czas szukać jakiejś roboty :/

psychomania, życzę powodzenia w dalszych interpretacjach ;) mam tak samo jak tyyy, mi np. wszyscy sugerowali studia, ale ja jednak chyba pójdę do szkoły policealnej... Nie wszyscy muszą być rekinami finansjery. Na świecie powinny być też pachołki :O