Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelanka

chwila szczerości

Polecane posty

Gość kapelanka

bez owijania : jestem naprawde bardzo ładną dziewczyną(byscie sie zdziwili,ze i tacy przebywają na kafe:D) ,asertywną,rozważną,szczerą do bólu...co mi czasem wcale nie pomaga,nie dam sobie w kasze dmuchać i na dobrą sprawe myślę,ze inteligencję w jakis sposob też posiadam:D uwielbiam się śmiać (chociaz rzadko jest z czego,bo z gówien to ja sie nie śmieje) i co najważniejsze ..nie skreślam nikogo na starcie chodzby był niższy,brzydki,chamski itp. staram się go najpierw poznać ..a mimo tych wszystkich cech stale trafiam na dziwnych ludzi,czuje sie nieszczęśliwa ,już każdy kogos ma tylko nie ja noo wraz z moją przyjaciółką i w dodatku często czuję,ze nie rozumiem ludzi (ich sposobu myślenia ,gustu,chociaz o tym nie powinno sie dysutować ,postępowań itd.) Czasami się śmieje ze znajomymi,ze chyba czuje się jakbym była z innej planety ,mnie mało rzeczy cieszy niestety ... mimo ,ze życie mnie stale kopie po dupie naprawde kopie niemiłosiernie ..to potrafie to zatuszować i wyjśc do ludzi uśmiechnięta,ale czy tak naprawde jest to oznaka szczęścia na mojej twarzy ? Moją najgorszą wadą jest to,ze za dużo myśle ,za dużo analizuje i ciezko mi się zatamowac ten strumień myśli ,tak zeby nagle zmienić kanał w swojej głowie .. no nie moge cholera jasna :O Czy naprawde jestem taka dziwna?:)

Gość najdziwniejszy
niby czemu wydaje ci sie ze jestes tu jakims wyjatkiem jesli chodzi o urode? a w temacie - pewnie masz zjebana psyche :classic_cool: :D

dziwna - nie. ty po prostu nie masz zbyt wielu znajomych podobnych do siebie ;)

Gość kapelanka
nie czepiaj się szczegółów wiesz dobrze o co mi chodzilo z ta urodą,a jesli nie to wytłumacze już.. często zakładają tematy typu " na kafe przebywają same paszczury ,które nie mają własnego życia" dlatego zdziwiliby się co po niektórzy ,ze istnieją atrakcyjni ludzie,którzy po prostu kiedy za oknami pada,siedzą sobie na kafe ;;)) Leviatan- własnie moi znajomi myslą podobnymi kategoriami do mnie,ale ja jestem bardziej skrzywiona :D jest przynajmniej śmieszniej to fakt,ale ja z czasem zastanawiam się,czy to nie jest moja wina tego,ze jestem sama;) spotykam się z chłopakami ,oni mi wyznają coś,a ja nagle ...koniec ,przerażenie w oczach i mysle,ze to juz koniec,ze bede uwięziona,ze bede musiala juz dzien w dzien od rana do nocy idealnie wyglądac bo jak to tak ..i z jednej storny chce,a z drugiej ...

Gość kapelanka
tak sobie teraz pomyśłalam! ze chyba wiem czemu tak ja p prostu staram się byc dla wszystkich kumpelą ,a kurcze to tak sie nie da chyba ze wszystkimi..tym bardziej jesli dziewczyna się podoba prawda? dzisiaj ide na impreze znowu .. :O i zastanawiam się czy isc

"oni mi wyznają coś,a ja nagle ...koniec ,przerażenie w oczach i mysle,ze to juz koniec,ze bede uwięziona,ze bede musiala juz dzien w dzien od rana do nocy idealnie wyglądac bo jak to tak" pewnie tu tkwi problem... chcesz być idealna ale nigdy nie będziesz i musisz to zaakceptować bo ideały nie istnieją

Gość kapelanka
czarna dziura :D daj spokoj ,normalnie tak przecież nie gadam,ale no co kurde bede ukrywać,chyba każda ma lustro prawda? :) porównuja mnie do Mirandy kerr http://media.skateboard.com.au/forum/images/miranda-kerr.jpg i na pewno nie podoba się każdemu ,ale na 100% nie jest uznawana za paszczura :P ale tu nie chodzi juz o wygląd.

Gość kapelanka
Leviatan własnie!!! o kurde kim Ty jestes ?;D ale tak to na pewno to chodzi .. i co ja z t moge zrobić?:O to jest bardzo uciążliwe.. a co do wypowiedzi wyżej "jak mnie cos tam swędzi to żebym szła;D" -tobie sie chyba cos pomyliło :O ide na impreze za znajomymi,a nie z burdelowcami

Gość Marcepan26
Czujesz sie inna? to swietnie, wolalabys byc jak inni? To ze nie masz faceta nie moze zmieniac Twojej samooceny. A bycie ladna to rzecz wzgledna, mozesz sie podobac wiekszosci ale nie wszystkim. Pozatym bycie ladna to nie wszystko, zeby sie podobac potrzeba znacznie wiecej, sposob poruszania, gesty, spojzenie :)

kapelanka -. musisz zaakceptować to że nie jesteś i nie będziesz idealna a facet chce być z tobą a nie jakimś innym ideałem ;)

Gość kapelanka
Marcepan- tak wiem;)) powtarzam to nie jest temat o moim wyglądzie,czy atrakcyjności ..mi się czasem wydaje,ze mam tyle w sobie ciepła i miłości ,która już się bokami wylewa,albo przemienia się w nienawiść do ludzi ... Czy umiecie pojąć,ze ostatnio nawet jak poznałam naprawde świetnego chłopaka z którym tańczyłam bez chwili przerwy 2h okłamał mnie z milion razy ?:D mial na tyle chłopak pecha,ze mój kolega znał jego kumpla i sie o wszystko dowiedział..okłamał mnie ,ze skończył pewną dobrą szkołą w moim miescie (okazało się,ze jest po jakims tam technikum co u mnie wcale nie ma znaczenia .. ważne ,zeby był dobry i mi odpowiadał) no,ale musiał skłamać ,kolejna rzecz powiedział,ze własnie złozył papiery na pewną uczelnie -gówno prawda, ze nie ma nk-również kłamstwo bo ja powiedzialam,ze nie lubie tego typu portali i ,ze juz dawno usunęłam ;) tak nakłamał w ciągu dwóch godzin zupełnie obcej dziewwczynie tylko po to,zeby zaimponować.. na złość mu dałam swój zły numer :O jak go dzisiaj spotkam to mu chyba jaja urwe :O i ja tak za kazdym razem na jakiegos za przeproszeniem huja trafiam ..przed tem był chłopak,który mial pecha bo znałam jego byłą i to co on robił to juz przechodzi ludzkie myślenie.. :O przy mnie naprawde można być sobą bez względu jaką się miało przeszłośc ..tylko chce znac prawde tak jak ja mówie o sobie tak od innych tego oczekuje ..mi wszystko zawsze z trudem przychodzi :O czemu tak jest?

Gość kapelanka
przedtem* tak,ale widzisz Leviatan ja ponoc wyglądam na miłą i no czesto spotykam sie z opinią "słodka buźka" i jakos się mnie wtedy nie boją wręcz wchodza mi na głowe.. a nie umiem być suką :O mówili o mnie cnotka niewydymka :D

Gość a ona w dupie jest
posrałam sie na fotel od takiego smetnego narzekania.🖐️

Gość kapelanka
a jakies wskazówki macie dla mnie na dzisiejszy dzień ? jak wchodze na parkiet to zaraz roi sie od palantów ,a ja nigdy nie wiem jak się zachować i nawet jak nie mam ochoty z kims tańczyć to juz tańcze ..albo uciekam mówiąc " dziękuję ide sie napic" :D jak tak raz odpowiedziałam to koles mnie przytrzymał i powiedział "nigdzie nie idziesz,jeszcze tańcz" - wystraszyłam się wtedy ,albo z tlumu wyleciał mi koles z łapami i na siłe chciał pocałowac .. na szczęscie ochrona była w środku.. no zaden normalny :O tamci przystojni,a we łbie pstro .. może ja mam się nawalić jak dzika świnia i być dla wszystkich w końcu chamska ?!

Gość kapelanka
a ona w dupie jest-może jestem przed okresem i to dlatego tak narzekam :O grunt ,ze pomaga :D

Gość Madzialenaaa
Może przeczytaj "sekret" ? Filmu nie polecam, bo książkę łatwiej zrozumieć;) spróbować zawsze mozna, nie musisz od arazu postepowac tak jak ksiazka mowi:) ja aktualnie tak robie i czekam na efekty;)

Gość WIndownicow
Madzialena- czytałam :D przyjaciel mi pożyczył i w sumie jedno i to samo "myśl o tym,a się spełni" w sumie po przeczytaniu jej byłam taka pewniejsza siebie i bardziej się doceniałam.. ale czy jest sens drugi raz jej czytać? hmm może... Oblubienica-przecież wyraźnie napisałam ,ze porównują mnie ;) ja do niedawna nie wiedzialam ,ze taki ktoś istnieje ;)

Gość kapelanka
Windownicow- to ja :D

Gość jo;ij
O ludzie, to juz staje sie nudne. Kolejna samotna, ktora jest przekonana o swojej oszalamiajacej urodzie, tylko jakos brak chetnych wokolo:D

Gość kapelanka
Oblubienica-no daj se siana :D co za kraj ,powiedziec o sobie,ze jest się bardzo ładnym to już wielkie hallo ..tak jestem bardzo ładna ii? tylo u nas mogą sie czepiac o cos takiego..:O Oni? to znaczy ludzie z zewnatrz ,czyli nie moja rodzina,nie jacys tam kuzyni itp. .. po prostu raz poszłam na domówke i taki chlopak powiedział,ze mam slodką twarz,a jego kumpel krzyknąl "noo ona podbna do tej kerr " i wtedy reszta odparła ,ze w sumie racja ,weszli w internet i mi ją pokazali i tyle ;)

Gość kapelanka
jo;i-własnie jakbys poczytala to bys wiedziala,ze chętnych nie brakuje :] a was najbardziej razi,jak dziewczyna jest przekonana o swojej atrakcyjności Boże:O POLSKO .. jestescie naprawde tak zawistni ? faceci się nie czepiają o to jak dziewczyna wie,ze jest ladna ,a baby to od razu .. na pewno kazda z was jest piękna .. mądra itp. i nie macie się co z tym ukrywać..większosc wstawia tu swoje zdjęcia i potraficie tylko krytykowac .:O a ja mam tak,ze jak ktos mi sie nie podoba to się po prostu nie wypowiadam..

ty masz być kobietą a nie taka co ma tylko ciało do zaoferowania ;) i szukaj takich facetów co chcą być z tobą a nie z twoim ciałem

Gość kapelanka
Leviatan-mi tego mówić nie musisz;) bo gdybym chciala faceta,który leci tylko na moje ciało to uwierz już dawno bym kogos miała ... wiecie pojade siebie teraz.. za to rozumu to ja za grosz nie mam chyba jednak:O miałaś kogos na wyciągnięcie ręki-szczerego,wychowanego,dojrzałego,wyrozumiałego i naprawde same pozytywy ..starał się 2lata i co ja zrobiłam? kompletnie to zakończyłam ,pozwoliłam ułozyc mu sobie życie z inną ... niedawno sie odezwał i powiedział,ze mu się nie układa ,ale w żarcie palnął" no spytam sie swojej czy moge miec jeszcze dodatkowo ciebie za dziewczynę:D" bo żaliliśmy się sobie .. nie bede rozpieprzac komus związku i jakos musze sobie ze wszystkim sama poradzić .. mi zawsze przyjaciółka mówi "na kazdego przyjdzie pora'..

Gość Marcepan26
Poprostu trafiasz na nieodpowiednich facetow, tamten mial kompleksy i chcial sie wydac fajnieszy i ciekawszy niz jest, nie kazdy taki jest i nie kazdy musi tak robic ;) nie trac nadzieji i nie zrazaj sie:)

Gość kapelanka
dobra ja już przestaje zrzędzić :D przejdzie mi ..najwyzęj bede stara i sama :D

Gość Marcepan26
Najwyzej bedziesz miala wiecej latek ale bedziesz mloda duchem, sama ale nie samotna :P

Gość kapelanka
hahha no najwyżej :D tak się tylko mówi,a potem już nie jest tak łatwo jak sobie ludzi układają życie,a ja dalej ta wybredna zimna cnota czekam :D