Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelanka

chwila szczerości

Polecane posty

Gość Marcepan26
Ej nie badz zimna i do tego cnotka bo naprawde skonczysz tak jak mowisz :) Nie zawsze sie tak tylko mowi, zalezy od nastawienia do zycia, nie szukaj faceta, sam sie trafi. Facet nie powinien byc dla kobiety celem w zyciu, powinna miec wlasne pasje, zainteresowania, nie powinna sie nudzic sama ze soba. Chcesz znalezc faceta i poswiecac mu kazda chwile poza praca/szkola? To nie jest fajne

" i na dobrą sprawe myślę,ze inteligencję w jakis sposob też posiadam" a nie moglas napisac"jestem inteligentna dziewczyna" ? Przeciez napewno sie za taka uwazasz?Czyzbys miala niska samoocene? nie przejmuj sie.Badz soba i nie mysl,nie analizuj.Poprostu trzymaj sie z tymi ludzmi,ktorzy cie doceniaja:) a facet sie znajdzie po drodze.To,ze inni juz maja drugie polowy to nie jest argument do tego,zeby zamartwiac,ze zostaniesz sama,bo napewno nie zostaniesz:)

"spotykam się z chłopakami ,oni mi wyznają coś,a ja nagle ...koniec ,przerażenie w oczach i mysle,ze to juz koniec,ze bede uwięziona,ze bede musiala juz dzien w dzien od rana do nocy idealnie wyglądac bo jak to tak ..i z jednej storny chce,a z drugiej ..." mialam kiedys identycznie.jak juz widzialam,ze chlopakowi mocno zalezy to uciekalam gdzie pieprz rosnie.I nie potrafilam racjonalnie tego wytlumaczyc.A dzisiaj mysle,ze sie po prostu balam,bo nie bylam dojrzala emocjonalnie;)