Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca jadwiga rozm 42

szczuple dziewczyny mam pytanie do was....

Polecane posty

takie w rozm 36/38 czy Wy wszystkie macie genetycznie fajna figure czy nic nie jecie? :)

Ja nosze 38, ale kiedys ważyłam duuzo więcej. ;) I schudłam, a teraz jem normalnie, wszystko na co mam ochotę i nie przybieram na wadze. :)

Gość NiePrzyzwyczajona
ja jem co chce kiedy chce, coś tam się w sumie ruszam i figure mam taka sama rozm36, po ciąży już się zmieni niestety.

Nie głodzę się, jem co chcę i zazwyczaj ile chcę, ale się nie obżeram. Nie stosuję żadnej diety i nigdy nie stosowałam :) Ale jakbym zaczęła cały czas tylko jeść to bym była gruba :D

Gość julka kulka
ja niegdys nosilam 34 ale po rzuceniu palenia zeszlam na 38 i sie lepiej teraz czuje. zajadam sie samymi swinstwami i wiecej mi nie przybywa

rozmiar 34-36, zawsze musiałam się pilnować, ledwo więcej zjadłam już dodatkowe kg na wadze.... w zeszłym roku rozmiar 38 ze względów farmakologicznych, udało mi się zrzucić prawie 10kg dzięki stresowi:P teraz jem wszystko ale nie obżeram się

Gość monotonia przepitego życia
Ja noszę rozmiar 36. Jem co mi się zechce, ale jest to raczej w bardzo małych ilościach. Nie to, że sobie odmawiam, tylko po prostu szybko się najadam. Czasem też potrafię nawet zapomnieć o jedzeniu :D Nie jest to raczej sprawa dziedziczna bo mój św pamięci ojciec był gruby, a matka nadal jest gruba. Możliwe, że kiedyś dopadnie to również mnie...

Mogę zjeść frytki z majonezem o 1 w nocy, wstaję w nocy i jem czekoladę, niczego sobie nie domawiam - 50 kg przy 162 cm wzrostu:o

Gość julka kulka
moja kochana figura po ciazy sie nic nie zmienila to po rzuceniu palenia uroslam

zazdroszczę:O

Gość koi;j
wiekszosc moich naturalnie szczuplych kolezanek wpierdala tyle, ze ja bym wazyla chyba setke gdybym jadla tyle one.

Gość julka kulka
jak to moiwa: popatrz na swoja resciowa a zobaczysz jak bedzie wygladala twoja zona!!!!...sprawdza sie to baaaardzo czesto

Gość julka kulka
moja mama na szczescie jest szczuplutka

Gość monotonia przepitego życia
hahahaha nie św ojciec tylko śp ojciec :D

kiedys wiecznie niedowaga, gdy skonczylam 21 lat rozmiar 38, nie patrze na co jem, ale lubie dbać o kondycje ;)

Gość julka kulka
SummerNight Ty to szkieletor a nie szczupla............wspolczuje

zycie jest niesprawiedliwe, a ktora z was ma rozmiar biustu od C wzwyz?:)

ja od podstawowki nosze rozmiar 36/38. Jem duuuuzo (kazdy sie dziwi gdzie ja to zmieszcze) ale za to zdrowo. Chipsy i inne smieci odpadaja. Tak juz zostalam nauczona od malego i tak zostalo

Gość matematyczka**
ja schudłam na wskutek nerwów i obowiązków, ale zmiana trybu życia wpłynęla trwale na moją figurę i już od ponad roku około 52-55 kg, a kiedyś 65

Gość matematyczka**
Jem częściej ale w mniejszych ilosciach, nie odmawiam sobie niczego

ok, mam rozmiar 36/38, jem jak chce, ale zdrowo, uprawiam sport (biegam, chodze po górach, czasami basen). Biust mam G (w dodatku brytyjskie). I wzrostu prawie 180 :o

Gość julka kulka
idealna figure mozna miec bedac i szkieletem z wystajacymi kosciami

Gość speszyl for ju
u mnie w rodzinie od strony matki ,wszystkie kobiety są szczupłe z tym ,że ja jestem najwyższa po tacie nie ważne co jemy i tak nie przytyjemy kiedyś jadłam na umór aby przytyć parę kilo ,nabawiłam się zajebistego wzdęcia plus dwa kilo dodatkowo z tym że po dwóch dniach wróciłam do wagi tej co zawsze :( Moja matka ma 50 lat i waży 49 kilo 168 wzrostu ,siora lat 31 tak samo ,ja 30 lat 175 i 50 kilo :( wcale to takie wspaniałe nie jest :(chciałoby się wyglądać jak prawdziwa kobieta a nie dziewczynka :(

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oblubienica nie klam. ty calymi dniami z domu nie wychodzisz tylko siedzisz na kafe. sadlo ci sie wylewa.... juz widze jaki syf masz w domu. wszedzie ten swoj szpetny ryj wpierdalasz do kazdego tematu. jak cie kurwa czytam to mi az wegiel w piwnicy kielkuje