Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilcia_25

Ciągle chce mi sie spać! Pomocy!

Polecane posty

od miesiąca chodze ciągle zmęczona;/ kłade sie spać ok 21 a wstaje o 11 rano i jestem zmęczona... nawet w ciągu dnia zasypiam i w autobusie też. Dodam, że nie jestem na nic chora, zdrowo jem i staram sie ćwiczyć;/ dzisiaj chciałam zrobi sobie trening i pobiegac ale wyszłąm za bramke i poczułam że nogi mi sie uginają juz ze zmęczenia;/ Dzisiaj koleżanki chcą wyciągnąć mnie na piwo wieczorem a ja juz myśle żeby sobie kimnąć chociaż nic takiego męczącego nie robiłam w ciągu dnia

mam tak samo! Identycznie! a jak juz wyjde wieczorem to siedze i ziewam i wszystkich wkurzam i tez sie martwie co to jest...

Gość świat w obłokach...
możliwe że masz chorą tarczycę a poza tym jakieś inne obiawy

Gość świat w obłokach...
??

U mnie innych obiawow nie zauwazylam.. czasem zawroty glowy ale to zawsze wydaje mi sie ze z tej sennosci, mam ostatnio sporo problemow i stresow moze to od tego?

Gość makarta1
mialam identycznie i okazalo sie ze to nidoczynnosc tarczycy-idz do lekarza bo na to trzeba brac leki,koniecznie

Gość tez tak mam :S
tez tak mam :S ale podejrzewam ze to z nerwów od 5 miesiecy tone w dlugach i wlasciwie bym tylko spała, budze sie na sile po 13 godzinach snu, posiedze godzine i chce mi sie juz spac, kawa nei dziala ani nic :S