Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustynaaaa99jj

do pan z duzym biustem. pyt dot panow

Polecane posty

Gość faustynaaaa99jj

jak reagujecie i co sobie myslicie gdy facet spoglada na Wasz biust? denerwuje Was to, krepuje a moze lubicie to. ? ja nie nosze dekoltow bo mam duzy biust i nie chce go eksponowac bo nie chce wygladac wulgarnie ale i tak faceci spogladaja na moj biust, nawet w malym dekolcie. i ja tego nie lubie......

Gość matematyczka**
na uczelnie np. zazwyczaj noszę bluzki np. z kołnieżykiem, w kazdym razie chowam biust, bo krępuje mnie jak pan dr po 40stce się gapi i uważam ze to nie wypada. Na codzień nie mam nic przeciwko, w końcu na cos am sie te walory :P

Gość faustynaaaa99jj
jenyyyy.. to tylko ja tego nie ;lubie chyba ;p

Gość autorko, nie tylko ty
nie lubisz....ja też nie lubię, ale to już kwestia pogadanek mojej mamusi, kiedy byłam młoda...:( a to bie radze kochana jednak zakładać dekolty (nie za duże), bo bluzki bez dekoltów, golfy, tylko powiększają optycznie biust

Gość ESMERALDA1987
Ja też nie;(

Gość faustynaaaa99jj
moze i tak. bo ja najczesciej nosze wlasnie bluzki pod szyje lub takie szerokie z taka gumka na dole jakby lub cos w ty m stylu ;//

Ja tez mam duzy,raczej nie eksponuje.Ostatnio na imprezie miałam dosyc spory dekolt,to nawet mój kumpel gej nie mógł sie napatrzec:D

Gość To do pań czy do panów
kierujesz to pytanie w końcu?Idź się poucz polskiego.

Gość slodkazolza
ja uważam swój biust za zaletę i nie chowam go w golfach czy czymś podobnym raczej go eksponuję a wzrok panów tylko mnie bawi juz przywykłam do tego

Gość eldooooooo
autorka pytanie kieruje do pań, natomiast pytanie dotyczy panow ( dot--- dotyczy, skrot,autorka zapomniala dodac kropke). takze moze radze pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem!

75 E i jestem z niego dumna ;D a tym samym, esksponuję i sprawia mi to przyjemność jak ludzie to widzą i podziwiają że się tak wyrażę ;) Tylko...narazie mam lat 16...75E..jak narazie mi wystarczy i nie chcę większych...potem będą wyglądać jak wypompowane, wiszące piłki ;/

A ja mam 75D i mi przeszkadza. W żaną fajną bluzke ni mogę się wcisnąć a nawet jak mogę to nie wygląda to już tak fajnie:/

ja mam 80F i też go chowam, zimą nawet się to udaje ale teraz porażka jakaś... :) do tego mój facet dostaje furii gdy ktoś zerknie ;)

Gość jakajjajk
kiedys w ogole tego nie lunilam i mi to bardzo przeszkadzalo. teraz jezeli jest to chwilowe zerkniecie, a pozniej glowka do gory to ok ;) nawet to lubie. najgorezj jezlei ktos patrzy sie przez niewiadomo jak dlugi czas jkaby zobaczyl ducha. to mnie wkur.... i tez nie nosze dekoltow bio z takim biustem to nie bardzo..

kiedys mi to przeszkadzalo ale teraz niech se patrza i niech sie slinia:)