Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tescikkkkkkkkkkkk

o testach , kiedy wam wykazaly

Polecane posty

Gość tescikkkkkkkkkkkk

ciaze ? w ktorym dniu cyklu , robilyscie przed okresem czy po ? ile dni po ? ja podam tylko przyklad 3 moich kolezanek 1). brak okresu - jeden test negatywny, 2 negatywny po paru dniach znowu zrobila test negatywny , okresu nie bylo - za ktoryms razem zrobilam ponownie test pozytywny ginekolog pozniej potwierdzil ciaze wiec bylo 50% / 50 % 2 ). od razu wyszedl pozytywny jak tylko zatrzymaly sie jej dni 3). 2 razy testowala negatywny - poszla do lekarza nie mogl nic stwierdzic , kazal przyjsc za tydz wtedy pogratulowal .... czy jest to az tak mozliwe ze hcg tak pozno sie buduje w kobiecie ? rezste znajomych od razu miala pozytywne testy roznych firm a jak u was bylo ? zapraszam do dyskusji :)

Ja testowałam 3 razy: pierwszy test - 3 dni przed spodziewanym okresem - powiedzmy, że pozytywny, ale druga kreska ledwo widoczna (mąż nie chciał uwierzyć, że coś tam widzę i powiedział, żebym nie świrowała ;) ) drugi test w dniu okresu - kreska jasna, ale wyraźna trzeci test wykonany jeszcze później, to wiadomo - dwie wyraźne krechy :)

Może trochę sprostuję - drugi test w dniu okresu, żeby nie było, że go dostałam ;)

w 38 dc dwie wyraźne kreski. to był 2 po tabeltkowy cykl, więc nie miałam pewności czy był po terminie okresu czy nie, ale jak się okazało po i to długo po, bo w ciażę zaszłam w pierwszych dniach cyklu (wiem bo od 4 do 36 dnia cyklu seksu nie było). w 6t5d ciąża potwierdzona przez lekarza :)

Gość jestem po pracy
ja dzis po pracy popoludniem testowalam nie mam okresu (choc tylko 1 dzien) ale byl regularny i wyszedl negatywny jeszcze sie ludze ze nie nadejdzie okres i bede za pare dni testowala i bedzie pozytywny :) ahhh te moje zludzenia

mi wyszedł w 31 dc - guick vue - ale druga krecha byla slabsza od pierwszej, kolejny test wykonany pozniej BOBO test juz ta druga byla prawie nie widoczna !! Beta 318 ng :) kurcze jak sobie mysle to byl najszczesliwszy dzien w moim zyciu :)

Gość jestem po pracy
wierze ci mi sie tylko 1 dzien spoznia ale test negatywny tez mam nadzieje ale to tylko zludne jest :(

Gość gość
Robiłam chyba tydzień po @ albo i 2tyg. bo łudziłam się i czekałam na @ :) Myślałam, że przyjdzie - niestety nie nadeszła :)

Gość kasia7655
robilam tak po polowie cyklu bo cos mi sie wydawalo mimo ze nie planowalam wogole...i negatywny...a nastepny zrobilam 3 dni po terminie i juz pozytywny,

Gość ciezarowkaa25
mi blada kreska wyszła na teście z marketu za 4zł w 26 dc - dzień póżniej beta ponad 200

Dzień przed druga kreska nie była nawet kreską tylko niteczką(quick vue) potem 3 testy innych firm i jedna krecha. Dzień po okresie dwie kreski (quick vue)

jestem po pracy ja dzis po pracy popoludniem testowalam nie mam okresu (choc tylko 1 dzien) ale byl regularny i wyszedl negatywny jeszcze sie ludze ze nie nadejdzie okres i bede za pare dni testowala i bedzie pozytywny ahhh te moje zludzenia witam w klubie :D to samo dzis ja mialam okres sie spoznil rowniez wczoraj mialam miec , zawsze byl punktualnie co 30 dni , i tak poszlam o 14 po test i zrobilam go i wynik negatywny :O teraz tylko czekam na @ shit ! ale podczas kompieli spojrzalam i przeczytalam ze robi sie po dniach spodziewanej miesiaczki (najlepiej 2-3 ) choc ponos czuly jest :O, wiec moze i stezenie hcg nie jest jeszcze wysokie ,moglam zrobic np jutroz porannego moczu , no nie wiem sama.... jesli do konca tyg nie bedzie @ wykonam lepszy test :) ale chyba sie zbytnio nakrecam

Mi test pokazał dzień przed terminem okresu ciążę :) Ale taką blaaaadą kreskę:)

Gość kolorowe snyyyyyyyyyy
a ja @ mam co 28 dni. zrobiłam test 27 dnia i wyszły dwie kreski nie miałam żadnych watpliwości :) obydwie bardzo wyraźne.

Gość Maniusiowataaaa
Hm ja okres róznie mialam czasem nawet co 40 dni Ostatni okres mialam 27 kwietnia skonczyl sie 2 maja Test zrobilam 8 czerwca odrazu mocne ukazaly sie dwie kreseczki na obu testach :)

Gość oooooooonnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa
A ja miałam kiedys taka niespotykana sytuacje. Tydzien przed @ zrobiłam test, wyszła ta druga kreska bardzooo słabiutka, ale cos tam było. kilka dni później zrobilam kolejny test i kreska była juz trocę ciemniejsza. Poszłam na beta hcg, a tam wynik że ciązy brak! więc poczekałam kolejne dwa dni zrobiłam kolejny domowy test pozytywny wynik, poszłam znowu w to samo miejsce na bete atam znowu ciązy brak! wiec juz nie wiedziałam co jest grane, i w to samo miejsce gdzie oddawalam krew, mysle sobie pojde teraz i oddam mocz skoro z domowego wychodzi z moczu-a tak znowu nic ciaży brak! wkurzyłam sie na maska! jakies 5 dni później poszlam do lekarza zrobił usg-i jest ciąża!! niestety dwa dni po lekarzu dostałam plamienia-do spzitala i poronienie...

we wtorek mialam dostac okres (28dc), bolal mnie cholernie brzuch i tak latalam do toalety myslac, ze w koncu juz, ze sie zacznie a tu nic. I tak w sobote (32 dc) zrobilam test i wyszedl pozytywny. Poszlam na bHcg i slicznie mi wyszlo 830 mIU/ml a w 34dc bylo juz 1628 mIU/ml