Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoje piękne tajemnicze oczy

czytając te forum stwierdzam że miłości nie ma

Polecane posty

angela8833 dobrze prawisz ale jo zech je tego zdanio ze jak roz już ześ seksu spróbowała to zawsze bydziesz juz go szukać chyba że z twoja potencją coś nie tak,ale uwirz mi że babom łatwi z chłopym niż bez chłopa,a chłopom z baba duzo gorzyj w zyciu i ciężyj

Uważam że po części to lecenie na kasę jest czymś pozytywnym, o ile nie staje się jedynym wyznacznikiem. O ile kobieta docenia przede wszystkim wysiłek jaki facet wkłada w to co robi, żeby na swoje możliwości, ambicje zarabiać jak najwięcej. Jeżeli tylko wyznaje zasadę, że majętny mężczyzna to najważniejsze, że jest pracowitym człowiekiem. Niestety dla kobiet liczy się wyłącznie to ile ktoś zarabia, przy czym same chcą leżeć caly dzień.

ale taki staruszek, spoglądnie na swoje życie, i bedzie szczesliwy, bo kochał,bo mial o kogo sie troszczyć, o kogo dbać, z kim rozmawiać, a teraz jest dumny ze swych pociech, i nawet jeżeli miłość nie trwa wiecznie, to choć powoduje krótkotrwałe szczescie. masz swoją filozofię zycia, ja jej podwazac nie będę🌼

Jeżeli chodzi o moje poczucie męskości to śmiało mogę powiedzieć, że stawiam się dosyć wysoko.

dominik1000 czyli tyż kochosz kasa,no ja,a potem tej miłości brakuje ci na kobieta bo swoja miłosc przylywosz na kasa i mosz potem pretensje że baba cie zdradzo,normalne ze musi coie zdradzać jak ty kochosz yno swoi piniądze

Ciężko na to pracuje żeby mieć. Pieniądze sa dla mnie środkiem dzięki którym mogę żyć, więc chyba normalne ze poczuwam sie do tego by na rodzinę zarobić.

dominik1000 a jeżeli chodzi o maja przystojność to tez sie wysoko stawiom,yno inni nie wiedzeć dlaczego prawią mi żebych wychodził z domu po zachodzie słońca bo dzieci strasza a kury jajek nie noszą i krowy mlyka nie mają jak mie widzą

dominik - znam takie pary, gdzie kobieta chce pracować,a facet jej zabrania, gdyż jak twierdzi "sam potrafi ich utrzymać", z tymże kobieta po prostu chce rozwijac sie zawodowo, a nie byc zamykana w czterech ścianach jako kura domowa. także, wiesz...:classic_cool:

Gdyby kobiety nie widzialy we mnie faceta to by mnie nie podrywały. Choć i tak twierdzę że to wylącznie przez to że mam pieniądze. Kiedyś jak tak nimi nie szpanowalem to powodzenia nie miałem żadnego.

Dominik som se przeczysz,roz mówisz że chciołbyś zeby baba szła na kasa a potem że baby idą na kasa i to je źle,teraz to juz nie wiem z ciebie nic