Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesny obywatel

i skończą się nauczycielom - darmozjadom wakacje

Polecane posty

Gość nowoczesny obywatel

i niesłusznie pobierane przez dwa miesiące pieniądze. nareszcie od wczoraj normalny kraj

Gość nicku nie mam bo niee
ale o co chodzi

wątpię, Tusk ze swoją ekipą nie posunie się aż tak daleko ale kasy fiskalne dla lekarzy i adwokatów mają wejść ( nareszcie )

Gość PEPINEK
nowoczesny obywatel-----> udław sie hooju:D

Gość Związek nauczycielstwa polskie
Jeszcze zobaczymy?? Męczymy się z wami gamonie i nieuki - odpoczynek się należy.

Gość szacunek przede wszystkim
a co to, ich wina, że są dwa miesiące wakacji?

Gość i zaczynamy te 'reformy' od
podwyzek dla nauczycieli :) a pan nowoczesny obywatel za niecale dwa miesiace wroci do skzoly i bedzie dlaje glupim upierrdliwym dzieckiem, ktory jakis gosciu za marne grosze bedzie probowal czegokolwiek nauczyc zanim przylezie sapiaca matka owego nowoczesnego obywatela z zalem ze nauczyciel za te marna pensje nie wychowuje jej biednego chlopca bo ona przeciez na to czasu nie ma ... dzieki bogu nie jestem nauczycielem :D

Gość nowoczesny obywatel
Tak, macie rację, jestem upierdliwym, rozpuszczonym gówniarzem, zamykam moją matkę w klatce i widłami podaję jej jedzenie. A starego codziennie zaprowadzam do roboty, w końcu ktoś mósi przynosić kasę do domu. A potem uwiązuję go przy budzie na łacuchu. Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu :D

Gość angie230
nowoczesny- a co ty tak pijesz do nauczycieli? żal że musisz pracować całym rokiem? trzeba było się uczyć, a do narzekania to każdy... nikt Wam wszystkim nie bronił studiów w tym kierunku!

Gość najdziwniejszy
nie wiem jak wy uwazacie, ale wg mnie zawod nauczyciela powinien wlasnie byc zawodem elitarnym i z przywilejami dlaczego? bo to oni ucza dzieci, od nich zalezy co twoje dziecko bedzie miec w glowie dlatego ten zawod powinien byc pozadany przez najlepszych, powinni sie bic o etaty i wyszktalcenie nauczycielskie a nie tak jak teraz, jacys niespelnieni pisarze, fizycy czy sportowcy, co np wychowanie fizyczne to prowadza zawsze na macie czyt. "macie pilke i se grajcie" dlatego ten zawod powinien byc wlasnie atrakcyjnym zwodem, a nie zrzeszajacym malo zarabiajacych frustratow 🖐️

A ja uważam, że rodzice w ogóle powinni oddać dzieci na cały rok do szkoły. Niech szkoła się nimi zajmie hahaha

wakacje należą się nauczycielom jak psu miska poza tym to zbyt duży elektorat by ktokolwiek z nim zadzierał

nie wiem jak wy uwazacie, ale wg mnie zawod nauczyciela powinien wlasnie byc zawodem elitarnym i z przywilejami zgadzam się w 100%, bo sama jestem nauczycielka :classic_cool:

według mnie pensje nauczycieli powinny być zróżnicowane w zależniośći od nauczanego przedmiotu

Gość do najdziwniejszy
Nie wiesz,że zawód nauczyciela od wieków wchodzi w skład tzw. zawodów elitarnych? Zawód nauczyciela zajmuje 3 miejsce w rankingu elitarnych zawodów: 1 lekarz 2 prawnik 3 nauczyciel

Gość najdziwniejszy
nauczyciele nie są elitarną grupą zawodową. Niezgadzam sie z tym tfierdzeniem :o

Gość Nauczyciel w LO
Generalnie praca nauczyciela jest całkiem klawa: -2000zł na rękę za 5 godzin dziennie + 2 miesiące wolnego. -Zawsze się trafi jakaś rozpieszczona 16 latka, która sama rozkłada przed tobą nogi. -Jak masz zły humor to zawsze masz przy sobie gromadkę debili na których możesz się wyżyć... Achhhhh :-D

Gość szczęsliwa bo chciana
jakie 2000 na rękę??? Ja mam 1400 netto :(

Gość aha i achh
26 dni urlopu w normalnej pracy rocznie to jest przy dobrym kombinowaniu ok. póltora miesiaca wakacji. tego kurwa nie widzicie?? :O

Gość x_ywka
szczesliwa chyba na sta zu jestes albo masz mało wtyk w starostwie :P

Gość x_ywka
ponadto zmiana karty nauczyciela w normalne kontrakty da wiecej uprawnien dyrektorom. Bo dzis to nauczyciel mianowany czy dyplomowany jest nie dotkniecia nawet jesli swój zawód wykonuje niechlujnie :O to chore :P Ponadto 99% naczycieli i tak dorabia w wakacje :P

Gość beataaaa12345
trzeba bylo sie wyuczyc na nauczyciela, jak tak Cie to boli, ze ktos ma lepiej od ciebie...

nickonicko2010 nauczyciele w wakacje zamiast sie obijać powinni być obowiązkowo kierowani na kursy doszkalające Tylko akurat wszystkie kursy organizowane są w roku szkolnym. Zapisałam się na studia podyplomowe i sądziłam, że w wakacje nadgonimy trochę materiału, żeby w roku szkolnym nie jeździć tak często, bo wiadomo lekcje są, a studia daleko, to się dowiedziałam, że w wakacje w ogóle zajęć nie ma. Najbliższe pod koniec września :O A później mi będzie dyrektorka dupę truła i latała za mną od września z listą, jakie to formy doskonalenia uskuteczniłam... W tym roku już tak miałam, że mi się pokryły daty dwóch kursów i jeszcze z lekcjami, jakby nie mogli tego właśnie w wakacje organizować, przynajmniej części.