Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio...

Dziewczyny widze po waszych foto na kafe ze jestescie pasztetami

Polecane posty

taka jedna anonimowa niestety wskaz mi moja wypowiedz gdzie napisalam ze jestem lepsza od gosialicious jak znajdziesz przeprosze dziewczyne za moja wypowiedz jak nie ty przeprosissz mnie

Gość taka jedna anonimowa niestety
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://farm1.static.flickr.com/22/29582244_af1bd102d7.jpg&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/elliott-back/29582244/&usg=__GJOO2C-zLurAi4c6WjJPL2NX6e8=&h=500&w=352&sz=32&hl=pl&start=31&um=1&itbs=1&tbnid=_adKd2Y9OKPoTM:&tbnh=130&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3Dmonica%2Bbeluci%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dopera%26sa%3DN%26rls%3Dpl%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1 Miss ohajo ty na głowe upadłaś, jesateś monicą belucci?? hahaha:D jebnię---ta

Morska Bryza-----> nie chcę mi się????? :D

taka jedna anonimowa niestety dlatego ze nic takiego nie napsalam wiec teraz mnie przepros albo udowodnij

Morska Bryza----> Moja droga... do pięt mi nie dorastasz więc daruj sobie:D Nie jestem twoją dziewczynką na posyłki:D

haha Goosia dobree:D

ja z Gosią napisałyśmy w jednej minucie więc co teraz powiecie, że to ona pisze??? haha:D

taka jedna anonimowa niestety kobieto oskarzylas mnie o cos a teraz wstyd ci przyznac ze poprostu klamiesz Jak nie umiesz czytac ze zorzumieniem albo jak wciskasz innym slowa ktorych nie wypowiedzieli to moze powstrzymaj sie od komentarzy na forum albo mysl zanim napiszesz

taka jedna anonimowa niestety niestety kobieto brak ci zasad i kultury oskarzasz klamiesz a potem odwracasz kota ogonem i brak ci honoru zeby wziasc swoja wine na klate i przeprosic

Gość faceci mają z was ubaw
ja pierdole jakie jesteście żenujące, jesteście seksowne i cudowne.Pochwalcie się realnym znajomym ze macie branie w necie:D.

anonimowa niestety- wstydu dziewczyno nie masz, wiesz... nie potrafisz WZIASC winy na klate.... shame on you :P

Morksa ----> ty mi nie musisz pisac co ja mam robic:O wróc się do 4 strony ty tępaku:O :D

P.S dodawanie komenatrzy w tej samej minucie przez ta sama osobe z roznych nikow to nie problem wystarczy miec kilka okienek otwratych napisac i wyslac jedna wiadomosc po drugiej

Gość Dziwne na kafe jest to
Oj gosiu:-) ja nie mowie ze nie masz zadnej fanki na kafe,ale wiekszosc,podkreslam,wiekszosc,wykreowalas sama,to bylo widac golym okiem:-) hm a jesli juz to marna ta twoja fanka,w ogole mozd to twoja kolezanka jakas,ojj. Patrzac na to jak nazwalas swoja fote w stopce mozna ocenic zes zakochana w sobie i nam na kafe probujesz udowodnic ta swoja pieknosc:-)

haha Morska ty analfabetko, pisze się WZIĄC a nie WZIĄŚC haha no padne, skończyłaś chociasz liceum??? Gosia dobree:D

Dziwne jest to - wychodze z zalozenia, ze kazdy post piszemy na podstawie naszych doswiadczen, z autopsji i tak, jakbysmy same/sami zrobili. Czesto tez oceniamy ludzi wedlug siebie. Mysl sobie co chcesz, naprawde. Ja bede mogla w nocy spac, nie wiem jak Ty. Widze, ze nie mozesz tego przebolec. Ostatni moj post na temat tego co Cie tak trapi.

Morska bryza wiedze obcykana w technice wysylania kilku wiadomosci w ciagu tej samej minuty. Az milo.

Gosia daruj sobie, zaczerniłam się żeby ta strasznie Morska i ta druga wiedziała że to nie ty piszesz:) :D

heh dzięki:p więc może nie będe ostatnia:p chociaż wszystkie już poznikały, między innymi Bryza:p ("wziąśc") buhaha

i jeszcze sama się dobiła pisząc jak łatwo można wysłac w jednej minucie 2 posty, no po prostu, Bryza, Gratulacje!:D tego nie wiedziałam:D widocznie ty wiesz