Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio...

Dziewczyny widze po waszych foto na kafe ze jestescie pasztetami

Polecane posty

Sory, że się kurwa wtrące, ALE APELUJE DO MORSKIEJ BRYZY - WKURWIASZ MNIE KONCERTOWO. Wkrecasz ludziom farmazony, wprowadzasz w zament, krytykujesz wygląd - spójrz na swoje narysowane brwi, a dopiero potem krytykuj innych. To tyle :)

On wiedziala, ze takie cos jest mozliwe- posadzila mnie o to. Inna krzyczala, ze sama siebie komplementuje - ?? :D

trzeba mykac spac, może jednak będę ostatnia:D P.S. Gosia moim zdaniem masz super urode, zazdroszczę Ci twoich pięknych długich włosów a reszty nie "czytaj" :D fote ze stopki usunęłam ale i tak każdy mnie tu zna:D wrócę:D Pozdro

Cześć Gosia. No kurwa mam wyjebane na kafe, traktuje je z dystansem, ale ten mały szczyl tak mnie wkurwia, że tzipa mała :O

pasztetami ? to zawsze lepiej brzmi niż wątrobianka :P morska---nie da się wysłać z kilku okienek jednocześnie kilku postów w tym samym czasie. Czasem jak napisze posta i za chwile juz odpisuje na nastepnego to muszę odczekać kilka sekund, bo nie chce wyświetlić :)

Dla autora tego tematu mogę być i pasztetem :) :) :) Ważne, ze się mężowi podobam :)

Ale temat widzę cieszy się popularnością :) Wcześniej miałam zdjęcie ukazujące mnie bardziej w całości. Teraz sobie zmieniłam i w ciągu 5 minut 20 wyświetleń :) Hehhehe, wszyscy lubia oglądać pasztety :)

Taktoja- bo jestes bardzo ladnym pasztetem :D :D :D Okreslenie pasztet wygrywa chyba wszelkie zawody :D

Taktoja-pamiętaj,wchodząc tu,w akcie desperacji starasz się zaprzeczyć tezie postawionej przez autora:-)🖐️

Gość Tomcio...
Czasem mam ochotę na coś prozaicznego - udaję się do wrocławskiego zoologu, jeden koniec długiej plastikowej rurki wkładam w wielką strusią kupę, a drugi w usta i nos i inhaluję się gwałtownie, czując jak przybywa mi sił życiowych a na jądrach dostaję gęsiej skórki.

HEheheh, wchodząc tutaj potwierdzam fakt, ze mam gdzieś tezę autora :) A określenie "pasztet" hehhee - no interesujące jest :) Jak narazie to tutaj same piękne kobiety się pojawiły więc autorze - no dawaj, gdzie te Twoje pasztety ?

Gość Tomcio...
Natomiast od wielkiego święta - jak np. urodziny Ojca Dyrektora - wciągam nosem wysuszone i sproszkowane kupy ratlerka. Wiem że to nielegalne, dlatego też zawsze przedtem przykrywam się narzutą od wersalki i wyobrażam sobie że jestem członkiem stowarzyszenia Filomatów (filia Lubliniec) :classic_cool: