Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio...

Dziewczyny widze po waszych foto na kafe ze jestescie pasztetami

Polecane posty

Morska bryza. Nawet glowe dam sobie obciac, ze przy tych Twoich 47 biustu mozesz mi zazdroscic. No moze masz taki sam, ale wtedy musialabys nog nie miec, by miec to samo przy takiej wadze. Nie rozsmieszaj mnie.

gosialicious rozsmieszasz to ty mnie bo niemasz pojecia o mojej figurze i moim wzroscie znalazla sie ta co wydaje sie jej ze jest szablonem dla wszystkich kobiet

Gość dejfid
gosialicious zebra jej chyba wystaja :D chuda jest w sumie :D ale cycki wszystko niweluja :D ej fajna dupa jestes z twarzy, tylko taka troche cnotka niewydymka z ta mina, czy mi sie wydaje ? :D

Gość Prawda o gosi jest taka
Ze polowa jej wdzieku to te pozy i obrobka fotki,widzialam jej siostre blizniaczke na kafe i ma zwykle zdj,przecietne,i jest przecietna..ja tez mam czarny nick,zdj nie,bo wg mnie to obciach,ale niektore dziewczyny maja fajne fotki,i nie powiedzialabym ze gosialicious ma najlepsze.

Robiac zdjecia nie usmiecham sie glupkowato, wiec to jest moj wyraz twarzy. Czy jakis zatroskany, czy wyraz twarzy cnotki niewydymki. Nie wiem. Morska bryza- nie powiedzialam, ze jestem szablonem. Ale znalam jedna spasiona, ktora kazdemu wmawiala, ze wazy 55. Take teeeeego...

Gość taka jedna anonimowa niestety
Morska bryza musze cie zasmucic.. każdy wie jaki masz wzrost bo jesteś karłem. i może brzydka nie jesteś ale do gosi ci daleeekkooooo! podoba mi się gosi uroda, makijaż, włosy, opalenizna, ładna dziewczyna naprawde

Zadnych zdjec nie przerabialam!! Mam siostre blizniaczke i powiedzialas o niej to, co mowia ludzie. Tyle w temacie. Koniec tematu o mnie. Narty

Gość one three two
gosia czy ty sama piszesz sobie te komplementy??? ;) nie jesteś nie wiadomo jak piękna.. morska ile masz wzrostu?

tak. Uzywam 10 kont na kafe zeby w tym samym czasie wszystkie posty zaladowac. Zastanowcie sie ludzie czasem co piszecie...

Morska ma 152 cm wzrostu. a Gosia może nie jest pięknością ale jest ładna! długie, śliczne włosy, opalona, ładne oczy i usta.. ja pierdoleee, co wy od niej chcecie

oj zapewniam że Gosia sama sobie nie pisze tych komplementów haha

Gość Prawda o gosi jest taka
Hm mila jestes dla swej siostry:-) ale nie zrozumialas mnie,skoro twoja siostra blizniaczka jest przecietna,to i ty jestes:-)

Morska wez się odpiernicz

Gość one three two
ładna jest , owszem , ale znam ładniejsze dziewczyny. Zresztą na tym forum jest kilka pięknych niewiast;)

Gość Dziwne na kafe jest to
Ze ladniejsze lub niewiele brzydsze kafeterianki od gosi dostawaly takie pojazdy ostre,az szkoda mi ich bylo,np mila jak zawsze,domowa zona,rzata malgo,a gosie kazdy chwali i nikt nie wypomina jej wad:-D dlatego istnieje podejrzenie,zd sama piszesz sobie choc czesc tych komplementow;-)

Gość SummerNihgt
miss jeśli to twoja fota to ślicznaś :)

najładniejsza dla mnie na kafe jest lagoonka której już tu nie ma:( śliczna dziewczyna, poprostu bajka! ale gosia też jest ładna, wieeele dziewczyn może się za nią schowac.

taka jedna anonimowa niestety z laski swojej ty sie odpiernicz odemnie bo pisalam do gosialicious i nie wypowiedzialam sie nawet ani slowem o jej wyglodzie tylko o glupich bezpodstawnych komentarzach odnosnie mojej osoby ktore ta kobieta poczynila

Gość SummerNght
się coś zaloować nie mogę, fajna ta miss :)

Gosia o sobie nie pisze bo to pisze ja ale kurde nie chce sie zaczerniac:(

Morska_------> bo wyskoczyłaś z tekstem że jesteś lepsza więc to mnie dobiło :O