Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio...

Dziewczyny widze po waszych foto na kafe ze jestescie pasztetami

Polecane posty

Gość jak ją poderwać
cholewcia takie fajne mlode doopy sa a ja biegam za starymi:D

Gość zakochany w niej
gosialicious nie jesteś pasztetem a niech jeszcze tylko który mi powie że ty brzydka to jaj mu urwe

Gość ktury muwił przszczułka
fajny z ryja raz piszesz do naszej kochanej gosi ty szmato drugi raz że ją kochasz myślę że kafe i przepiękne kobiety stąd spowodowały zachwianie emocjonalne , muzg zaś zgłupiał

Gość ktury muwił przszczułka
o ku rwa nik zpoprzedniego tematu

My wszystkie mamy jeden cel... Dręczyć fotami :D Jak widać świetnie nam to wychodzi :D

jaki komplement :) dziekuje wlasnie dokladnie tak sie czuje jak pasztet :P ale ze skromnosci nigdy nie chcialam sie tym chwalic :P

fajny z ryja skoro ja waze 47 kg i mam nadwage to ciekawe ile ty wazysz i jak ty wygladasz buhehehehehehe

Gość taka jedna anonimowa niestety
ja w czarnym nicku też mam fotke ale się nie pokaże. bo najlepsze w tym wszystkim jest to że jak ktoś założy taki temat to te które czują się fajne lub te które wcześniej z kafe doSTAŁY KOMPLEMENTY, że są ładne to t7ylko one zaraz piszą w temacie haha kuuurwa. żeby im potwierdzic że jednak na kafe nie ma pasztetów i że są ładne. oj ja wiem o co wam chodzi dziołchy. uważam że jedynie gosialicious czy jakoś tak jest naprawde ładna ale morska bryza i jeszcze ta jedna blondynka w różowej bluzce są beznadziejne...:O myślałyście że ktoś was pochwali?? żenada:O gosia naprawde śliczna ale wy... bryza ostatnio fotki wstawiała żeby ją ocenili i jak zobaczyła że ją chwalą że ładna to się zaczerniła i fotke w stopke dała. a tak swoją drogą to ja jestem ani ładna ani brzydka, poprostu taka średnia choc na misskafe zajęłam kiedyś III miejsce. ale jakoś tak wstyd mi się pokazywac.

E tam... waga nie ma nic do figury Wazcie sobie ponizej 50, ja waze 63 a piersi nie jedna mi zazdrosci :P :P :P :P

fajny z ryja zreszta co ja bede dyskutowala z takim zerem o bardzo ograniczonym jezyku i zerowym poziomie wypowiedzi Dobranoc