Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dewaste

spontan na wakacje

Polecane posty

witam, planuje wyjechac na wakacje w ciemno, bez rezerwacji pokoju jeszcze w lipcu. czy ktos z was robil juz takie "akcje"? gdzie najlepiej jechac i gdzie szukac wolnych pokoi? czy latwo jest znalezc taki pokoj np na 1-14 dni?

Gość SKARYFIKACJA
Absolutnie nie masz się czego bać. Ja byłam nad morzem w tamtym roku w Mielnie. Dojechaliśmy i od razu znależliśmy pokoik. A teraz jest coraz mnie turystów nad morzem tak że problemu nie będzie, jest cała masa wolnych noclegów.

a czy jesli szukalabym np na 14 dni to jest mozliwosc znalezienia pokoju? wiem ze teraz jest scisly sezon i ciezko cokolwiek znalezc. wysylalam z 50 zapytan do roznych miast i nigdzie nic nie ma !

Gość SKARYFIKACJA
Wiesz...jeżeli jest zasób gotówki na paliwo, to (dla mnie) byłaby to dodatkowa frajda szukać i jeżdzić...jeżeli chcesz ta 14 dni to może podziel sobie 4 dniu tum 4 tu itd...albo po 7 w dwoch miastach. W końcu spontan ma być tak? Ja uwielbiam takie wypady i nigdy nic nie planuję jeśli chodzi o podróże. Czasami sama wsiadam w pociąg i jade gdzieś i wracam po dniu lub trzech :)

Ciekawe oferty wyjazdów można znaleźć na www.WakacyjnyPirat.pl i za bardzo przystępną cenę pojechać na trochę mniej spontaniczny wyjazd ;)