Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sora

Najgorsze i najbardziej obrzydliwe sceny jakie widzieliście na filmach???

Polecane posty

Miałam się zabrać za ten film, ale po tym co piszecie chyba to przemyślę...

Gość Ojciec Bóg Szatan
Jeśli myślicie że widzieliście wszystko co najgorsze w jakiś tandetnych i sztucznych filmach to zobaczcie sobie ciała ludzi co skakali z 100 pięter WTC - wpiszcie w google WTC jumper

Na tej zasadzie można napisać: obejrzyjcie sobie filmiki z rzeźni, albo relacje z egzekucji, wiadomo, że czasem realne życie jest bardziej makabryczne niż filmowe wizje.

Frontiers polecam- może mniej ze względu na ponadprzeciętną "krwawość" co ze względu na niezłą fabułę :)

Gość ghrrrrrrr
"serbski film. zdecydowanie. zcena jak facet w amoku gwałci analnie ciło wystające spod prześcieradła...pozniej orientuje się ze to jego kilkuletni syn ...krew leci z odbytu...obok lezy jego zona którą gwałcił jakiś inny i tak patrzy bez wyrazu...w ogole popie**olony film żaluje że go oglądałem." Nie no masakra jakaś :O Brat mojego faceta oglądał ten film i również mówił, że był poryty ale nie spodziewałam się, że aż tak :O

Gość w filmie zielona mila
jak nie zmoczyl gabki :o o i jeszcze cos, fuu mam ciary na sama mysl. na poczatku tego roku ogladalam jakis film, nowy, chyba z 2011 roku. nie pamietam tytulu, Katie Holmes grala nowa kobiete mezczyzny z dzieckiem (nie pamietam nawet, czy on byl wdowcem i sam wychowywal corke). film byl ogolnie glupi, z jakimis malymi potworkami biegajacymi po podlodze :D :o no i na poczatku filmu facet wybija kobiecie zeby jakims jakby dlutem, o koorwa, nie moglam na to patrzec :o:o:o

w piwnicy, w ciemnosciach... brrr

Gość 21.12.2012
A teraz wyobrazcie sobie ze gdzies tam na swiecie dzieja sie te wszystkie rzeczy o ktorych wy tutaj dyskutujecie. I to jest najgorsze. Film filmem ale to wszystko gdzies tam sie dzieje.

no :o

Nie noo na tym filmie takie potworki/ gnomy wciągały ludzi do pieca, proszę nie pisz, że to gdzieś się odbywa w realu.. :O

Zdecydownie masz racje. Ja po Hostelu pomyslalam o tym od razu...przeciez to nie jest takie nierealne bo na 100 procent dzieje ise cos takiego gdzies na swiecie.

Gość 21.12.2012
co roku na calym swiecie gina tysiace osob ktore nigdy nie zostaja odnalezione. Takie rzeczy sie dzieja. Nic na to nie poradzimy. To straszne

Gość sdjvbsdkhlk
dziwie sie ze nikt nie wymienil ludzkiej stonogi, jak ten pierwszy chinczyk w szeregu sra prosto do zszytych do jego odbytu ust dziewczyny :o w ogole caly film jest pojebany

czyli hostel i ludzka stonoga w kolejce do obejrzenia, ale chyba az sie boje :o

Gość HD HD FS GR BR MI
FILM RESIDENT EVIL MA TYLKO TAKIE :d

Gość gość
Niestety pokazane sceny tortur m.in. zamrażania rąk są zaczerpnięte z historii. Takie tortury praktykowali japończycy na chińskich więźniach podczas II wojny światowej. Były tworzone obozy podobne do tych jakie zakładali naziści m.in. w Polsce. Żył też japoński odpowiednik doktora Mengele, który testował w ten sposób ludzi.

Gość gość
Uff. Dobrze , że tutaj trafiłem. Nie dla mnie takie numery. Wszystkie te filmy sobie odpuszczę.Spisałem tytuły. Dziękuję bardzo.