Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczecin-szczecin

pozioma kreska na tescie ciazowym - zamiast pionowej..

Polecane posty

Gość szczecin-szczecin

hej, szukalam w internecie ale nic nie znalazlam na ten temat dzisiaj robilam test ciazowy (predictor - kupowalam za granica ), ktory wykrywa poziom hormonu hcg od 12,5 w moczu pojawila sie kreska kontrolna, czyli test sprawny ale w okienku testowym (ciazowym ;) ) pojawila sie pozioma linia (zamiast pionowej) - dosyc wyrazna po czym zniknela czy ktos sie juz z takim czyms spotkal? pozdrawiam,

Gość a co jest na ulotce
na ten temat?

Wada testu wg mnie.Robi sie przeciez mnostwo testow nie tylko ciazowych i maja rozne ustawienie kresek.Mialas poprostu pecha.Upewnij sie czy to na pewno ciazowy.

Zależy od testu. Np. brytyjskie są na plus, minus a nie na dwie kreski jak u nas. Przeczytaj ulotkę, bo może miałaś taki i to minus

Gość szczecin-szczecin
dziekuje za odp. w ulotce pisza o kresce - jezeli pojawi sie kreska - niewazne jak blada - to ciaza ale z kolei na obrazku przykladowym pokazuja kreske pionowa wiec powinna byc pionowa nie wiem skad wziela sie pozioma, ktora i tak znkiknela po pewnym czasie :) ale dla pewnosci kupie jakis mniej skomplikowany jutro w aptece ;)

Gość gość
Miałam wczoraj identyczną sytuacje

Gość Gość Aga

U mnie dzisiaj podobnie, zamiast pionowej kreski wyszla pozioma, test firmy rossman "facelle". Pozniej kupie inny. A u was byla to ciaza czy nlad testu?

Gość Aka

Może macie w poprzek 😄

Gość Porzeczka23

Ja bym kupiła inny test i wykonała test z krwi na obecność hormonu. Dla czekających na drugą kreskę polecam z kolei tester owulacyjny ze śliny Afrodyta - pomaga sprawdzać płodne dni, dzięki niemu szybko udało nam się spłodzić córeczkę 🙂