Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawy321

Czy po 3 dniach po stosunku test moze wyjsc pozytywny???

Polecane posty

Gość Peciolek
Nie jestem w stanie tego Tobie wyjaśnić, ale musisz zrozumieć że testy czułe są na hormon który się uaktywnia po zagnieżdżeniu zarodka a to u ciebie za szybko, no chyba ze w jakiś sposób sperma dostała sie do środka wcześniej

houseof.. bez obrazy ale "ty" wygladasz mi tu na 16 letniego bahora co 3 dni temu dowiedzial sie co to jest okres. sory

w tym problem ze byl to ten jeden jedyny raz w piatek.. barzmy szczere ale czytalam duzo ze zrobic sobie... nie jest tez takie proste. wiele osob ma prolemy z tym.. a ja z chlopakiem jak pisalam 5 razy go "tam" mialam;/.

Gość Peciolek
nawet jak nie dojdzie do wytrysku to może facet Cię zapłodnić, no ale ja nie mogę Ci powiedzieć czy jesteś czy nie jesteś w ciąży. Poczekaj bo tylko to Tobie zostało.

Jest ich masa poszukaj sobie ,a nie mysl,ze bede marnowac czas.Sa daleko w tyle,bo juz nikomu niee chce sie na tak durne pytania odpowiadac.Idz dziecko poczytaj wychowanie seksulne,wykorzystaj wakacje.

Dzięki wielkie za pomoc, jedna jedyna rozsadna osoba w calym tym temacie.. A gdyby Pani miala stawiac w swoim przypadku byloby na tak czy nie???:(

Gość Peciolek
Nie, ja sie starałam 6 miesiecy i dopiero wtedy mi się udało. Uspokój się i nie myśl o tym . Jak już będzie czas to zrób test i jak się wynik nie zmieni idź jeszcze raz do lekarza ale dopiero za jakiś dobry tydzień.

marnowanie czasu tj to co teraz mi tu piszesz. dzieki wielkie za pomoc. jaby kazdy mial tak pouklDANE W GLOWCE TO NASTOLATKI NIE BYLBY w ciazy. dzieki wielki ei jak mozesz to nie wypowiadaj sie wiecej w moim temacie

aha.. postaram sie tak zrobic tylko dostac sie do lekrarze graniczy z cudem a jedna wizyta kosztowala mnie 150zl...;(

ten dzieciak moglby byc twoja matka dzieciaku glupie pytania glupie odpowiedzi znasz to jak jestes taki dojrzaly/a to zacznij od antykoncepcji a nie od dupy strony MYSLEC mowili o tym w szkole prawda.ps nie jestes w ciazy a jesli to zglos sie do koncernu ktory wyprodukowal test bedziesz jedynym przypadkiem wykrycia ciazy zanim zagniezdzil sie zarodek gratuluje glupoty! a moze poczytaj w ulotce kiedy dokladnie test wykazuje ciaze w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki tak brzmi ulotka!

czyli druga porada ze nie jestem. dzieki. jesli test tak mi pokazal to po co mam pisac inaczej??? mam problem wiec tu go opisuje....

Gość Peciolek
Jesteś młoda, mimo że dziecko to piękna sprawa to jesteś za młoda żeby bawić sie w pieluchy. Po wszystkim idź do lekarza i dobrze się zabezpiecz żeby uniknąć takich sensacji. Poczekaj z wizytą bo lekarz bo od razu nie stwierdzi ciąży przez badanie ginekologiczne a na USG też jeszcze nic nie zobaczy.

jak kogos obrazilam to przepraszam , ale dla mnie to jest sytuacja nerwowa i skomplikowana i nie lubie jak ktos mnie od razu wyrzuca do "śmietnika"... Wiele rzeczy w zyciu przeszlam stracilam rodzine w wypadku jestem praktycznie sama i nie mam sily ani checi wypisywac tu brednii....

lekarz powiexzial mi abym zglosila sie za tydzien (tj bedzie 2 tyg po stosunku) i ze wtedy bedzie mi w stanie powiedziec..

Gość Peciolek
No to poczekaj jeszcze tydzień i wtedy idź i niech od razu ci tabletki zapisze.

Gość Peciolek
Proszę:). Nie zamartwiaj się bo napewno nie jesteś w ciąży!Życzę wszystkiego dobrego.

Wiesz co przykro to stwierdzic ale nie wydoroslalas przez to "wszystko" sa pigulki gumki globulki plastry i takie inne rzeczy ktore nie kosztuja az tyle zeby ich nie stosowac naprawde zacznij od tego to bedzie dorosle i uchroni cie przed wieloma problemami pomyslalas choc przez chwile o aids pewnie nie nie zycze Ci nigdy czekac na wynik bo to najgorsze chwile w zyciu nawet jesli "jestes pewna" moze siebie ale czy mozesz odpowiadac za partnera? odpowiem ci NIE!!!

znam sie z moim chlopakiem 3lata. porzadny czlowiek nie pije nie pali... Jestem co do niego 1000% pewna.. OBym nie byla. Jeszcze raz dzieki dla Zyczliwej pani

zmiana patrnera dentysta szczepienie zastrzyk fryzjer tatuaz piercing nigdy nie jestes pewna po to sa prezerwatywy.Powodzenia

Piszesz glypoty wiec bede odpisywac ,bo mam ochote czasem sie posmiac.Narka rzeczywiscie trace czas.Tylko dziwi mnie taka glupota.Tez bylam malolata,ale nigdy nie zadawalam tak glupich pytan.Niech ci mama kupi ksiazke o sexie.Ja dostalam i dzieki temu nie musialam sie osmieszac na forum.