Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jelciaa

16 a 21 nie za duzo?;/

Polecane posty

Gość Jelciaa

No coz nie bede was zameczac dlugim tematem spytam wprost Ja mam 16 lat on 21, nie za duzo roznica wieku by byc razem? Rocznik 94 i 89, jak myslicie:(

ZA duza, ja mialam 16 a on mial 23 zo duzo, i tak nie bedziecie ze soba na zawsze, wykluczone. Poznaj sobie chlopaka o 2 lata starszego . I tak jestes jeszcze dzieckiem bez zadnego doswiadczenia a on mlodym facetem, daj se spokoj nie szukaj sobie ojca w nim tak jak ja sobie szukalam , ale to juz bylo minelo.

Gość Jelciaa
mhm to czekam na wypowiedz innych osob, co mzoe sa doswiadczone lub znaja takie przypadki

Gość Jelciaa
no wlasnie to jest problem ze nie...;/ tam latwiej, tu w miescie ludzie i znajomi...;x

Gość Jelciaa
tak wiem, 5lat nie jest duzo ale wiesz chodzi o to ze np ona 10 lat on 15.... to nie moze byc ona 30lat on 35, wrecz idealnie Tylko czy np w wieku 16-21 na takim stopniu dojzalosci te 5 lat to nie duzo? jak myslicie? poza tym ja wygladam tak na 18, kazdy to mowi w sklepie nawet piwo sprzedaja;p

to jest podobna różnica jak pomiędzy mną a moim chłopakiem, jak zaczęliśmy być razem miałam 16lat i tak już 3lata zleciały jak jesteśmy ze sobą

Gość wrwerwerwrwe
nie za duzo :) moja kolezanka w wieku 15 lat zwiazala sie z 20 latkiem, teraz ma 18 i nadal sa razem i nie wyglada zeby mieli sie rozstac.z drugiej strony ona dala mu doopy po miesiacu xd

Gość pimpomstrom...........
fh

Gość kkkkkkkkkkkk27
u nas jest tez roznica 5 lat, i wcale jej nie widac..

Gość misiupysiu78
ja uwazam ze nie u mnie sa 4lata roznicy zalezy czy jestes dojrzala ? ja mialam 16 on 20 jak sie poznalismy jestesmy razem dwa lata wiec wiek nie gra roli

Gość Pseudonim landrynkowy
Między mną a moim mężem jest 11 lat różnicy i powiem Ci że nigdy juz bym nie chciała być z równolatkiem lub nie wiele starszym facetem ja mam 31 on 42 Opiekuńczy,cierpliwy myślący o przyszłości rodziny a nie o tm co będzie dzisiaj i od balangi do balangi

ale jak będzie na odwrót, ty dziewczyna 21 a on 16, to jest szansa na sukces