Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nioncia

Młodzi chłopacy 16- 20 lat mogą nic nie robić a są bardzo silni

Polecane posty

Gość nioncia

Zauważyłam, że co drugi NORMALNY (nie kurdupel, przynajmniej od 175 cm w górę) nie musi robić pompek, chodzić na siłownię i żadnej gimnastyki uprawiać, a jest po prostu bardzo silny!! Ma mięśnie, ma fajną klatę i jest przypakowany!! A co ciekawe znam takich co są starsi (ok 25 lat) i mogą godzinami ćwiczyć na siłce to i tak nic nie przypakują. Śmieszne to jest, że 15 latek ich pokona ale jak widać sporo zależy od genów i od bozi hehe. Dlatego nie dziwię się że jak koleś ma 25 lat i nie ma żadnej laski bo jest kurduplem i jest słaby, a 16 latek już jest ojcem i ma rodzinę hehe :)

skąd ty dziecko bierzesz takie szalone teorie? :D

Gość fiziamizia
podejrzewam ,ze to siebie opisujesz ? 16 letniego pakera i jeszcze potencjalnego 16 letniego ojca :):):)?

Gość mieszanka krakowska
ale jesteś głupia

Gość fgjdhjfdhdfg34
dobre kawały opowiadasz

Gość nioncia
No nie wiem czy kawały opowiadam. Znam sporo 15-latków i KAŻDY bez żadnego treningu bez problemu potrafi wycisnąć 70 kg!! A znam też jednego niskiego 25-latka, który ledwo 50 kg wyciska. A nie jest ani chory ani na wózku nie jeździ. Jest po prostu bardzo słaby, nigdy nie miał laski i nie może zrobić prawa jazdy!!

Chłopcy w wieku 16-20 lat przeważnie chcą wyglądać na umięśnionych i zaczynają ostro ćwiczyć i często też się czymś wspomagają więc nie wiem skad teoria ,że po prostu im mięśnie same rosną :D

nioncia No nie wiem czy kawały opowiadam. Znam sporo 15-latków i KAŻDY bez żadnego treningu bez problemu potrafi wycisnąć 70 kg!! Dziecko mam 38 lat i 70 kilogramowego chłopca podnoszę bez trudu rękami nad głowę, zwykle później go wyrzucam do jakiegoś kontenera na śmieci :D

Gość januszek
Noooooooo!!!!:D

Gość ffghfghfg
No nie wiem czy kawały opowiadam. Znam sporo 15-latków i KAŻDY bez żadnego treningu bez problemu potrafi wycisnąć 70 kg!! A znam też jednego niskiego 25-latka, który ledwo 50 kg wyciska. A nie jest ani chory ani na wózku nie jeździ. Jest po prostu bardzo słaby, nigdy nie miał laski i nie może zrobić prawa jazdy!! A ja znam 15 latków którzy jeszcze piją mleko matki z cycka i moczą sie w pampersa>Pewnie masz dziewczynko z 13 lat znasz jakiś silniesjszych 16 latków bo im juz pewnie szparę puszczasz a ten 25 latek to pewnie twój barat i zarazem ciota jakaś. Wieczorynka się skończyła idz daj buzi mamie i idz spać. dobranoc-kolorowych snów

Gość esesese
przeciez ten temat to prowokacja jakiegos niedorozwoja umysłowego