Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly_nieudacznik

Ile moze trwac prawdziwa milosc ?

Polecane posty

Gość Maly_nieudacznik

bo czasem jak ludzie sa ze soba pare lat i juz sie nie kochaja to tak mowia tylko dlatego ze przyzwyczaili sie do tej osoby i nie chca jej stracic a moze to jest milosc ? ja tak mam ... nie wiem czy kocham ale nie moge zyc dnia bez niej

Gość co najwyzej
2 dni

Gość Maly_nieudacznik
mozliwe ... bo jak mysle jak bylo rok temu to inaczej dni sie toczyly inne rozmowy inne zachowanie a teraz

Gość niiiina_seek
na początku zawsze jest inaczej fajniej, ja zawsze uwielbiałam początki w miłościach, te pierwsze spotkania i rozmowy :)

Gość Maly_nieudacznik
nom pierwsze spotkania mmm bosko i wgl rozmowy fajniutkie milutko i wgl czuc te uczucie a po roku to ... szkoda mowic kupilem jej pieska z pol roku temu jorka i wazniejszy ode mnie i do psa ladniej mowi niz do mnie

Gość Kalina Wereśniak
Do pierwszego (no może trzeciego) seksu.

Gość Maly_nieudacznik
szok ? jestesmy ponad rok ze soba i ani razu. Mowcie ze to nie normalne ale ja powiedzialem ze ja szanuje i ze zrobimy to kiedy poczujemy wyjatkowy moment

Na kursie przedmałżeńskim świecki doradca małżeński podawał, że miłość prawdziwa zaczyna się po 30 miesiącu bycia razem. Wcześniej - na samym początku zauroczenie i zakochanie, poźniej prawdziwa miłość :), która rzekomo jest wieczna :)). Często na miejsce miłości wskakuje przyzwyczajenie, co często jest bardzo zdradliwe...

Zawsze mnie to zastanawiało.. a jeśli była nieprawdziwa, to była miłość?

Gość Maly_nieudacznik
ja tez wierze niby ... kiedys zapytalem po 5 mies '' na zawsze razem '' odp ''tak kochanie nigdy nie zostawie cie'' teraz po 13 mies '' na zawsze razem nie zostawisz mnie ? '' odp ''ta'' fajnie

Jeszcze raz.. nie istnieje nic takiego jak nieprawdziwa miłość. To tak jka by powiedzieć płyńmy nieprawdziwym morzem. nie da się płynąć nieistniejącym morzem.