Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wgaddgadsads

Moja córka dostała w twarz od syna mojej siostry!

Polecane posty

Gość wgaddgadsads

Moja córka rzekomo zrobiła temu chłopakowi krzywde, rozpowiedziała w rodzinie że została przez niego zgwałcona(chociaż wiem że to nieprawda) ale nic nie mówiłam. A teraz chłopak uderzył ją w twarz przy mnie, jestem wściekła na siostre że nie zwróciła synowi uwagi, jej syn nazwał moją córke kurwą więc moja córke zareagowała normalnie dała mu w twarz.

Gość jak zaczelam czytac poczatek
i miał racje syn siostry, co sobie gowniara ma pozwalac? a ty jej klamac tak pozwalasz? to beznadziejnie ja wychowujesz

Gość Może wiem może powiem
http://i44.tinypic.com/md11cg.jpg wejdź proszę a wtedy lepiej abyś mu dała w twarz tak, że miał by wielkiego liścia i siniaka na cały rok....

Gość całkiem dojrzała
to może już sie siostry nie wtrącajcie. Niech gówniarze sami to rozgrywają. a swoją drogą gratuluję córeczki:o

Gość wgaddgadsads
Tak. Moja córka miała z nim swoje porachunki, więc wpadła na taki pomysł, ja wiedziałam że kłamie ale nic nie mówiłam. A z jakiej racji on wyzywa ją od kurew przy mnie na dodatek i przy mojej siostrze, bije ją po twarzy a moja siostra mówi do niego że dobrze zrobił. Myślałam że jej coś zrobie, jej syn uderzył dziewczyne a ona nic jeszcze się cieszyła.

Gość wgaddgadsads
Przestańcie, nic się wielkiego nie stało że moja córka tak rozpowiadała, ona jest jeszcze dzieckiem ma dopiero 16 lat a syn mojej siostry jest dwa lata starszy powinien być mądrzejszy, a ta sytuacja powinna go nauczyć że z kobietami nie ma żartów a moja siostra zachowywała się tak jakby chciała zabić moją córke a synalka nie umiała sobie wychować.

Gość I dobrze zrobił
ja bym kurwe na łyso ogoliła :O Sama powinnaś jej dać w ryj . Zniszczyła mu gówniara reputacje . Niech do ciebie dotrze tępa mamusiu , że wychowałaś suke i trzeba się za nią wziąć . Powinna iść i całej rodzinie powiedzieć , że kłamała .

Gość I dobrze zrobił
16 letnie dziecko ? Nadopiekuńcza mamunia :O

Gość wgaddgadsads
W rodzinie i tak już się o tym dowiedzieli. Więc wszyscy umilkli w tym temacie i chłopak dostał spokój ale nic nie ma usprawiedliwienia na to że wyzywa kuzynke od kurew po czym oddaje jej w twarz, a moja siostra jeszcze się śmieje i jej zachowanie jest takie jakby zaraz moją córke miała zabić. Teraz dopiero rozpowiem że syn mojej siostry to damski bokser.

Gość ja bym to inaczej nazwał
nie "damskim" ale K U R E W S K I M bokserem :)

Gość wgaddgadsads
Ja tego nie mam zamiaru tak zostawić. On uderzył moją córke przy mnie na moich oczach, moja siostra była przy tym i zamiast synowi zwrócić uwage gotowa byłaby sama bić dziewczyne która mogłaby być jej dzieckiem. Teraz naprawde jestem wściekła że ktoś podniósł ręke na moje dziecko.

Gość ja się twojej siostrze nie
dziwie gdyby jakaś dziewczyna wyrządziła mojemu synowi taką krzywde po prostu nie ręczyłabym za siebie:o:o I co z tego że Twoja córka jest dziewczyną? Dziewczyna też może dostać w twarz jak się należy a Twojej córuni się należało. Ja Tobie na jego miejscu bym również przyłożyła.

Gość całkiem dojrzała
twoja córka jest najpodlejsza suką o jakiej można przeczytać na kafe. Gdyby to był mój syn, skończyłoby sie dużo gorzej

Gość gtrjegthyjkgh
mamusia popierdolona to jaka ma byc corcia?i matke i corke bym wylala po tych glupich lepetynach,chlopak mial racje ze jej przyjebal,wstydz sie matko za siebie i za to co wychowalas

Gość I dobrze zrobił
On nie uderzył dziewczyny tylko kurwę . Chłopak cholernie dobrze zrobił , normalnie aż dumna jestem choć go nie znam , że dał szmacie w ryj . Może się czegoś nauczy . Oprzytomniej mamuniu :O

Gość Jakbym była matką tego
chłopca , to by ta twoja córeczka w szpitalu leżała . Ciesz się , że dostałą tylko w twarz , bo należy jej się dużo więcej .

Gość a ja myślę...
gdybym słyszała i wiedziała, że moja córka opowiada brednie wyssane z palca - kazałabym jej to odszczekać, a nie przyglądała sie w milczeniu jak obrzydliwie kłamie. Mówisz, że twoja córka to dziecko a on dorosły chociaż różnica jest dwóch lat? Co za bzdura. Osiemnastolatek jest równie niedojrzały jak szesnastolatka, a ty jako matka powinnaś interweniować wcześniej, a nie teraz sie oburzać. Nie jestem za tym by bić kobiety, ale twoją córkę można nazwać rozwydrzonym bachorem, któremu sama powinnaś tyłek zlać.

Gość Jakbym była matką tego
Nikt tu chyba nie jest za tym aby bić kobiety . Ale uderzyć kobietę za nic i uderzyć za takie coś , to już nie to samo .

Gość wgaddgadsads
Oni od dawna darli ze sobą koty, moja córka chciała dać mu tylko nauczke. Różne rzeczy się robiło w dzieciństwie ale tylko jakiś chamski chłopak potrafił uderzyć dziewczyne. Stało się, moja córka rozpowiedziała nieprawde, ale w rodzinie już nikt o tym nie mówi, co prawda przez jakiś czas syna siostry uważali za gwałciciela, ale teraz oni go przeprosili i chcieli by zakończyć ten temat a on i jego matka cały czas mają oto pretensje.

Gość ciupakabra
a tak z ciekawości co ten chłopak zrobił Twojej "córce", że on zaczęła rozpowiadać takie rzeczy?

Gość ciupakabra
że ona zaczęła rozpowiadać takie rzeczy? miało być

Gość wgaddgadsads
Jedyne co wiem to to że oni się nie lubią, tylko tyle. Moja córka popełniła błąd ale w sumie nie zrobiła nic wielkiego? nie była z tym nawet na policji, rozpowiedziała to tylko po rodzinie i na tym było koniec. Ja wiedziałam że ona kłamie, ale się nie chciałam w to wtrącać, tylko moja siostra mnie teraz tak wkurzyła że nie wiem, ona chciała lecieć do mojej córki z łapami ale ją powstrzymałam.

"Rzekomo" zrobiła mu krzywdę rozpowiadając że ją zgwałcił? To przepraszam, realna krzywda byłaby dopiero gdyby dała się przelecieć brutalnie koledze, poszła z tym na policję i złożyła na kuzyna donos? Tak na marginesie, całe szczęście że moja matka wymagała od nas rozsądnego zachowania już w wieku 16 lat...

Gość ciupakabra
no to sorry, ale to że ktoś kogoś nielubi nie znaczy że można go oskarżać o takie coś. Chłopak dobrze zrobił, a Ty powinnaś po nim poprawić. Módl się razem ze swoją córką o to by chłopak nie oddał sprawy do sądu, bo twoja córka nie dość, że jest **** to jeszcze kryminalistką. jeśli uważasz, że ona jest jeszcze dzieckiem to ty powinnaś przeprosić chłopka i odszczekać oficjalnie przed całą rodziną te kłamstwa.

Prowokacja, żadna normalna matka nie przepuściłaby "dziecku" 16-letniemu kłamstwa o gwałcie. A autor/ka pisze bardzo podobnie do p.Karoliny z opowiastki o nowej dziewczynie byłego męża ;) Ech... wakacje...

Gość wgaddgadsads
Żadna prowokacja, po prostu jestem wyrozumiałą matką dla swojej córki i nigdy nie pozwole by ktokolwiek w mojej obecności ją uderzył, gdy zaczęła o tym rozpowiadać i tak widziałam że kłamie ale nie chciałam się w to wtrącać lecz moja głupia siostra wtrąciła się tam, gdzie jej zdanie nie jest doniczego potrzebne a on nazwał moją córke kurwą w mojej obecności, gdy ona go uderzyła to oddał jej w twarz a moja siostra patrzała na moją córke z agresją, chciała lecieć z łapami do niej.

Gość pewnie prowo ale jesli nie to
powiem jedno. na miejscu twojej siostry zabilabym ciebie i twoja niunie.

Gość wgaddgadsads
To ja powiem inaczej. To mojej siostrze powinno zależeć na tym żeby kuzyni się pogodzili a ona tą awanturą doprowadziła do tego że konflikt stał się jeszcze większy, ale wszyscy w rodzinie dowiedzą się że jej synek bije dziewczyny. Ja tego tak nie zostawie i nie mam zamiaru tolerować czegoś takiego. A gdyby moją córke uderzył w przyszłości jej mąż za podobny wybryk też może mam siedzieć cicho gdy moja córka będzie maltretowana? nie mam zamiaru.

Gość twój siostrzeniec ma charakter
sama bym wyjebała takiej kurwie;)ty sama również jesteś dla mnie kurwą;)