Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wgaddgadsads

Moja córka dostała w twarz od syna mojej siostry!

Polecane posty

no nie wierze w to co czytam wyrozumiala matka hehe ciekawe jak by twoja corka opowiedziala po rodzinie ze jej matka daje dupy za kase to tez bys uwarzala ze w zasadzie nic sie takiego nie stalo? ja na miejscu twojej siostry to znac bym cie nie chciala ty sie zastanow kobieto

ostatnio byla prowokacja, gdzie autorka pisała w IDENTYCZNY sposob :P Nie dajcie się nabrac :D

Gość wiem ze to prowokacja ale
wypowiem cie co ja bym zrobila. Na miejscu twojej siostry zabilabym was Na miejscu siostrzenca wpierdolilabym wam :D:D

Gość wiem ze to prowokacja ale
* sie

Gość wyrozumiała matko przygotuj
się na to że wychowałaś potwora/szmate/zdzire/suke/ i kiedyś w dorosłym życie trafi - do ośrodka dla narkomanów/alkoholików - do szpitala psychiatrycznego - do agencji towarzyskiej - lub do więzienia czego jej życze.

Gość ja bym chłopakowi ręke podała
za to że ją strzelił :)

Gość klasklasklas
Ty stara durna babo, twoja córusia chciała dać nauczkę? Wiesz co, jest tysiąc innych sposobów na danie nauczki, a wiesz jak ciężko jest, gdy ktoś oskarża o gwałt którego nie było, wiesz jak to odbija się na psychice oskarżonego??? Piszesz nic wielkiego się nie stało, bo przecież na policji nie była, a ja ci powiem... stało się, bo ten chłopak musiał znosić upokorzenia za coś czego nie zrobił i w dodatku znosić tak poważne zarzuty, a to, że wszystko w rodzinie wyjaśnione, że gwałtu nie było, to nic, on zniósł takie upokorzenie, że jeszcze długo będzie to siedziało w jego duszy. Tak się nie robi, a ty jako matka powinnaś o tym wiedzieć, powinnaś zareagować na takie zarzuty, nawet wtedy, gdy się nie lubią dzieci czyjekolwiek. Nie popieram przemocy fizycznej ani psychicznej, ale to co zrobiła twoja córka jest przemocą psychiczną, wiesz o tym? To twoja córcia może dokonywać aktów przemocy psychicznej, a siostrzeniec nie może jej raptem tylko w twarz strzelić? Każdemu mogą nerwy puścić. Ty i twoja córka z pewnością nie jesteście normalne.

Gość pewnie strzelił ją z liścia a
powinien z pięści.

Gość masz małą kurewke
ciekawe co będzie gdy okaże się że naprawde zostanie zgwałcona, jak się wtedy będzie czuła.

Gość współczuje twej córce głupoty
i ty też jesteś jakaś popierdolona baba że na to pozwoliłaś.

Gość do tych idiotek
chociażby dziewczyna tak rozgłosiła to nic nieupoważni go do tego by by bić ją po twarzy. Na Twoim miejscu powiedziałabym mężowi a ojcu córki by wziął i gówniarzowi wpierdolił. Znalazła się suki popierające damskich bokserów. NIC NIE UPOWAŻNIA UDERZENIA KOBIETY. Człowiek(niezależnie od płci) który podniesie ręke na kobiete jest dla mnie śmieciem.

Gość do tej powyżej
lecz się idiotko.

Gość warto zobaczyć
do>> do tych idiotek: a tą młodą larwę upoważnia cokolwiek by stosować przemoc psychiczną wobec tego chłopaka? Przemoc to przemoc!!! To był akt przemocy psychicznej i nikt nie ma prawa wyżywać się psychicznie na drugiej osobie, nic nie upoważnia do aktów psychicznej agresji !!! Dobrze zrobił, powinien jeszcze chwycić za wsiarz i kilka razy o ścianę, może by gówniarze piąta klepka naskoczyła na miejsce. Jeśli mamy nie popierać przemocy to żadnej i nie zamierzam bronić kogoś tylko dlatego, że jest kobietą. Kobiety nie można uderzyć, ale mężczyznę można kończyć psychicznie? Idź się lecz na nogi bo na głowę dawno za późno !!!

Gość no właśnie żadna przemoc nie
jest dobra, Dziwie się Tobie autorko że na to pozwalasz, lepiej żeby twoja córka zmieniła się bo inaczej mąż będzie ją bił za podobne numery.

Gość chron nas przed takimi
kobietami jak twoja corka.

słuchaj ale o co Tobie chodzi? On jej po prostu oddal! Rozwydrzony pannica uwaza, ze wszystko jej wolno a on jej pokazał, ze sa granice. Ocknij sie kobieto, Twoja corka to nie ksiezniczka! Tylko pannisko, ktore moglo doprowadzic do tragedii i z Twoim przyzwoleniem!!

Gość ja złożyłabym jeszcze doniesie
nie na policji na twoja córunie.

Boże Święty aż się wierzyć nie chcę. Czy to prowo czy tacy ludzie serio po świecie chodzą. Zamknij się z tą swoją córunia w domu nie wychodź i nie prowokuj ludzi bo coś wam kiedyś zrobią za taką głupotę.

Gość puknij sie w pusty łeb
nalezalo sie gówniarze ale to ty powinnas ja zdzielić! Posądza kogoś o przestępstwo, gadda o tym na prawo i lewo! Powiniem ją oskarżyć o zniesławienie i do sądu z małą debilką! i właśnie jest k u r w ą bo tylko kurwa może wymyśleć takie świństwo!

Gość Czarnula__
Zgadzam sie, laska powinna jeszcze od matki oberwac i odszczekac to, co namieszala! Takie pomowienia sa karalne, chlopak ja mogl do sadu podac! Przeciez jesli on sie znajdzie w sytuacji gdzie jest jakis gwalt - wystarczy dyskoteka, to juz jest obciazony przez to,ze ilus osobom taka sucz naopowiadala bzdur!

Gość redekedek
Coz, w pelni popieram tego chlopaka. Co ty sobie myslisz kobieto, ze oskarzenie o gwalt to sa jakies ŻARTY !!!??? Z powodu takich bzdur ludzie do wiezienia moga pojsc (i to sie zdarza, wiem to). Twojej corce, ktora nawiasem mowiac jest niezla idiotka, nalezalo sie za to, zdecydowanie.

Gość i dobrze zrobił chłopak
że ją uderzył :) A ty głupia matko weź teraz i wpierdol sobie i córce patelnią po łbach.

Gość chłopak ma silny charakter że
suke walnął.

Gość całkiem dojrzała
ten chłopak może złożyć doniesienie o popełnieniu przestępstwa. Żarty się skończą. Co ty na to mamusiu curusi?

Gość uznaje to za prowokacje
-10/10

Gość współczuje twojemu siostrzeńco
wi takiej rodziny.

Gość na miejscu kuzyna
poprosiłbym kilku kolesi by zabawili się z tą małą zdzirą.

Gość na miejscu twojej siostry
wpierdoliłabym tak szmacie żebyś jej niepoznała. Zabiłabym suke kurewską.

Gość mądry chłopka że ją strzelił
miał prawo :)

nie wiem dlaczego wśród was wszystkich panuje jednakowe przekonanie że ta dziewczyna jest winna? czy ktokolwiek się zastanowił czy akurat te oskarżenie o gwałcie nie było prawdziwe? matka zapewnia że było to wyssane z palca a co na to córka?