Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_85

"przesladuje" mnie jego byla albo on nie potrafi zapomniec

Polecane posty

Gość mala_85

Jestem zazdrosna o swojego faceta a on o mnie. Radzimy sobie z naszą zazdrością i raczej dodaje to pikanteri naszej znajomości. Jestemy ze soba kilka lat, na początku okłamał mnie, nie powiedział prawdy o swoich byłych. Nie naciskałam na zwierzenia, a on nie powiedział też, że nie chce o tym rozmawiać. Powiedziałam prawdę o tym co było a on dopiero po czasie opowiedział o jednej z nich i też nie powiedział prawdy. To nie był ot taki wakacyjny romans ale coś więcej, mimo, że dziewczyna to zdzi..... Nie wiem czemu ale ta historia bardzo mnie poruszyła, zaniepokoiła, chyba dlatego, że on uwielbia jeździć w to ICH miejsce na wakacje, dlatego od kilku lat jeździmy tam b.żadko. Mieliśmy oboje o tym zapomnieć, on pozbyć się jej zdjęć (dalej je ma i twierdzi, że już ich nie ma), ja przestać o tym wspominać. Poradziłam sobie z tym szybciutko, przeprosiłam za to co mówiłam a on za kłamstwa. Było dobrze ale kilka dni temu odkryłam, że ma ją w kontaktach na popularnym portalu NK. W czasie naszego związku kilku facetom musiałam powiedzieć, że nie będę utrzymywać kontaktu bo jestem w związku i nie chce go narażać i nie interesują mnie skoki w bok.Chce być fair. Jednak wiedzę, że mój parter chyba nie do końca. Może się mylę ? Mam w serduszku takie nieprzyjmne uczucie goryczy i żalu bo nie wiem co o tym sądzić ?

Gość jewgor
Postaw sprawe jasno albo ja albo ona , bo obecna sytuacja nie jest zdrowa . On Ci odbiera pewnosc siebie a przede wszystkim poczucie bezpieczenstwa . Jezeli on Cie kocha to byla dziewczyna powinna byc zapomniana przeszloscia a nie terazniejszoscia .Nie ma dla niej miejsca w waszym zwiazku !

to znajomych na NK ma się do skoków w bok?????? hmm... to ja chyba jakims dziwnym stworem jestem, bo znajomi-to moi znajomi z lat dzieciństwa, ze szkoły....i gdyby partner powiedział mi że mam ich usunąc bo jestem z nim-wyśmiała bym go :) rnnny...do czego ten świat zmierza

Gość poczytałam i wyciągam wnioski
skoro Cię to męczy to znaczy, że nie jest ok załatw to z chłopakiem, a nie na kafeterii skoro od Ciebie wymagał zerwania znajomości, to sam też powinien to zrobić układy dotyczą obu stron z drugiej strony jak na wieloletni związek, to zachowujecie się jak dzieci - nastoletnie problemy!

Gość puspa
suma sumarum on jest z Toba w zwiazku nie z nia..daruj sobie zazdrosc. To Ty jests na pierwszym miejscu. A ze znajoma to juz bez przesady- niech sobie bedzie na liscie.