Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana narzeczona

Mój facet ogląda profile dziewczyn na Mixerze itp. portalach ....Co robic?

Polecane posty

Jesteśmy razem 4 lata, od roku zaręczeni. Między nami jest wspaniale, ogolnie dogadujemy się, w łózku też jest doskonale, mamy podobne temperamenty i upodobania. Wydawało mi się, że jestem dla Niego atrakcyjna... Zaznaczę, że nigdy Go też nie sprawdzałam, tj. nie wchodziłam na jego GG, ani maila, ani nic takiego. Jednak wczoraj siedzialam na internecie na jego laptopie i mnie coś podkusiło, no i weszłam w historię. A tam same linki do profili jakichś dziewczyn na Mixerze np. i innych tego typu portalach.... :( Co mam zrobić i co w ogole o tym myslicie ? Strasznie mi przykro jest, ale co mam Mu powiedziec , że prezkopalam Mu historie :( +++???

nie tragizuj. ile można patrzyć na jedną i tę samą babę? nawet najpiękniejsza się znudzi.

Ale ja nie mam potrzeby oglądac innych facetow na jakichś portalach . Dla mnie to przykre....

Gość jakastam22
spoko mój też to robi. jesteśmy razem od roku. facet ma 27lat i ma konto na fotka.pl i sie podnieca , czasem pisze nawet komentarze jakimś malolatom... na początku strasznie mnie to wkurzało ale z czasem się przyzwyczaiłam.. wiem że mnie nie zdradza, a to już chyba taka męska przypdłośc że musi sobie popatrzec tez na inne panienki... wilu tak robi uwierz. a ile ten twoj ma lat?

Gość evitkaaa
Piszesz, że jesteś jego narzeczona, to pewnei w lanach slub. O piszesz, że w łóżku, no własnie, teraz faceci mają wszystko podane na tacy przedslubem, skonsumowal wszystko, to szuka urozmaicen na necie. Ogląda sobie profile, niby nic strasznego, ale w jakimś celu to orbi, może z nudy, może nie tego nie wiemy. Pamiętaj ,ze zaufanie to sprawdzaniee.. Takie czasy ,ze w necie panny ez sie podają na tacy, dlatego warto czasem zewrknąc tu i tam. Nie rozumiem kobiet, ktore niby ufają na 150%, nie patrzą nigdzie a potem zonk. Czasem warto dyskretnie przejrzec. niestety takie czasy. z4 mozliwości jest duzo do nowych znajomości.

Mój ma 25 lat. Na fotkę nie widziałam, żeby zaglądał. A na tych innych portalach, to nawet nie wiem, czy ma konto i czy coś pisze. Heh i w ogole Ci nie przeszkadza ze Twoj pisze innym laskom różne komentarze ?

evitkaa, no tak.... ale na tacy Mu się nie podałam, pierwszy seks był dopiero jak się b. dobrze znaliśmy, nie od razu . A teraz owszem, jest nam w łózku dobrze, mamy podobne temperamenty. Nie jestem Katoliczką, więc nie zachowujemy wstrzemięxliwości do ślubu. Bierzemy ślub cywilny w przyszłym roku.

Gość evitkaaa
nie chodzilo mi o katolicyzm, tylko takie czasy, że faceci sie za duzo nie muszą starać, a maja seks ze swoiją panną, w necie mnostwo innych chetnych, dziwne czasy. i trudno w tych czasach ufac na 100% facetom, sa jeszcze tacy co nei patrza na inne na takich portalach, ale coraz wiecej takich jak ten twoj. To nib6 nic taakiego, ze patrzy, zalezy jakie to portale, bo sa tez takei ,gdzie sie pojawiaja jakies dziwne propozycje, ale tego nei wiem, na jakie on wchodzi.

Gość czarna dupa
sluchajcie, po co gadac, ze ktos jest powalony ? widocznie w takim zwiazku kobieta dostaje za malo uczucia/poczucia wlasnej wartosci/zostala w przeszlosci zdradzona. ludzie, ktorzy nie doswiadczyli takiego uczucia nie zrozumieja tego. po prostu to potrafi zaboleć, szczegolnie, że teraz czasy pełne półnagich, wymodelowanych kobiet, narzucane nam są podświadomie pewne wzorce, a ludzie zaczynają widzieć innych przez pryzmat photoshopa, wtedy kobiety widzące coś takiego dostają szału, bo niestety przeciętna Polka nie ma dziesiątek czy setek tysięcy na koncie, żeby odpicować się jak ta lala. a faceci często nie zwracają uwagi na ten problem, tylko patrzą jedynie na siebie. mężczyzno ! skoro Twoja kobieta dostaje złości przy tym, tzn, że jest coś nie tak. ona dla Ciebie chce być najpiękniejsza, a Ty pokazujesz jej, że inne też są warte uwagi. możecie się kłócić, ale taka jest prawda. pozdrawiam

Evitkaa, rozumiem . Ale w łózku jest nam razem na prawdę dobrze. Nie wiem, ja czuję się atrakcyjna dla Niego. Ale może mi sie tylko tak wydaje... skoro ma potrzebę oglądac inne panny na takich portalach. Ja nie wiem o co chodzi za bardzo z tym Mixerem, nie wiem, czy ma tam konto, a z tego, co zauważyłam to właśnie tam głównie wchodził. Właśnie się boję, że za tym mogły iść tez jakieś propozycje, czy intenetowe znajomości, przeciez nie mogę tego wykluczyć. Już sama nie wiem, co o tym mysleć. Jak z Nim o tym pogadać...

Gość rozczarowana i zawiedziona
mój też to robi... mało tego, ogląda się za innymi jak idziemy np na spacer i to tak, że mało łba mi nie urwie, nie chce wziąć mnie za rękę, żeby ewentualna laska nie widziała, że jesteśmy razem - to moje odczucia... ostatnio chciałam kupić sobie gorsecik, dla niego, nie dla siebie, on lubi taką bieliznę, ja nie bardzo bo jest niewygodna... wysłałam mu link a on zamiast wybrać jakiś co mu się najbardziej spodobał wybrał ten gdzie najbardziej podobała mu się dziewczyna i napisał "piekna dupcia"... żal.pl... musicie być tacy podli??? :(

O kurcze !! No mój się tak nie zachowuje, nie ogląda się za innymi, przynajmniej jak jest ze mną nie i ogolnie jest OK, między nami.

Gość evitkaaa
moj ma konto na fotce, ale cchodzi tam raz na miesiac lub rzadziej. Czasem razem przegladamy w internecie jakies panny na nk czy na fotce. Mi to nei przeszkadza. Ale ja tam sobie czasem wole sprawdzic sama dyskretnie co robi i on wie, ze krotka pilka. Bywam czasem chlodna i gdyby cos przeskrobal, to do widzenia i bye bye, w tym nie ma przebaczania, bo cialo raz puszczone puszcza sie stale.. znam mnostwo zwiazkw, gdzie faceci buszuja w necie, robia co chca, flirtuja, umawiaja sie na kawy, a kobiety cierpią i naiwnie wierza ze to tylko pisanei itd. Faceci bywają bardzo rozni, a ci wychowani na fotce, gg, photoshopie, trzeba czasem sprawdzic bo mają za duzo mozliwości.i ufac, ale tak nie na 100%,. ja mam takei podejscie. Nie wiem, czy ci poradzic bys z nim pogadala, hmm zalezy co tam robil, czy tylko patrzyl czy nawiazal znajomości, ale i tak sie nei przyzna Faceci maja zakodowane, ze zawsze siem owi, ze nie jest winny, b wiedza jak my reagujemy na pewne sprawy. Bacznie obserwuj sama i wyciagaj wnioski !

Gość evitkaaa
rozczarowana.. masz takeigo faceta ajkeigo sobie wybralas i masz to na co zezwolilas, jak facet raz przekroczy graice, to juz tak bedzie, raz tak powiedzial, raz sieo bejrzal, bedziesz miala ciezko teraz wyegzekwowac pewne sprawy.. Wspolczuej ci ,ze sie na to godzisz.

Gość jakastam22
mój też sie ogląda za innymi. jak cholera!!! na ulicy czy gdzie... aż mi głupio...;/ nawet w sklepie jak jest jakaś ładna kasjerka to z nią zagada.. przy mnie!! Bosz.. ile takich akcji było no nie moge policzyc... :( to smutne i wkurzajace ale cóż poradze... kocham tego idiote mimo wszystko... i puki ma to jakieś granice ( samam śie zastanawiam czasem czy ich nie łami, tzn nie zdradza) to jest w porządku... tak. tłumię to w sobie tą cała irytację. wiem że to nie dobrze ale co mam zrobic...;(

Gość evitkaaa
hmm nie rozumiem Was, nie chodzi tutaj o zazdrośc, bo patrrzec ok, niby może. Ale jesli robi to ciagle w waszej obecności, to raczej jest to brak szacunku do Was, takie jest moje zdanie. Jakies granice sa, nie ma upsprawiedliwienia, ze taka natura faceta, bo jakies normy zachowania powinny byc. chyba ze to jakis prostak, ktory nei umie zapanowac nad soba i nei wie, jak sie zachowuej kulturalny facet.

Zgadzam się z evitką.

Gość evitkaaa
dokladnei krotko i na temat :). Zreszta facet dzis jest, jutro go nie ma, nie ma co sie tak tym podniecac :) Ale trzeba im wyznaczac granice, bo potem sie tak dziwnei zachwoują. Z drugiej strony, mozna wyczuc jaka natura faceta, sa tacy ktorym oczy ciagle uciekają.Bylam raz na randce z takim kolesiem, ktoremu oczka uciekaly za kazda pania, oczywiscie moj dekolt tez byl obserwowany. Raz bylam ,zniozlam cas by wypic kawei wiecej sie nei zgodzilam na spotkanie, bo to swiadczy ze facet jest prostakiem. przeciez my tez mozemy isc na randke i sie gapic na kazdego faceta.. Czy o to w tym wszystkim chodzi... Niektorym laskom wspolczuje ich naiwnosci albo i nawet glupoty. Kocham misia, to on moze robic wszystko, gapic sie ciagle na inne hehe, żenuuuaaaa!!!!!

Słowo na Niedzielę Jak czytam takie tematy to cieszę się, że jestem sama Dziewuchy z nimi trzeba krótko Pewnie, że krótko! Wówczas lepiej przynajmniej będą się kryć :P a dla was - czego oczy nie widzą............ :D

Gość jakastam22
ja wiem...normalnie to już bym go rzuciła.... ale z bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie że mogłabym życ bez niego... mam tylko nadzieję że z czasem mu to przejdzie. to tez chyba nie jest moja wina bo (sory, że tak nieskromnie,) brzydka raczej nie jestem, staram się byc sexy i nie powiem bo za mna też się wielu ogląda na ulicy nawet jak ide z nim. tyle że ja sobie z tego nic nie robię nawet nie parze na nich. A może właśnie powinnam zacząc? i zachowywac się tak jak on? noże wtedy zobaczy jak to boli... jak myślicie , potraktowac go jego własna bronią?

Gość do jakas tam
Nie możesz być z kimś dlatego że " nie możesz bez niego żyć" , tylko jestes z kimś dlatego, że sama chcesz !!!!!!!! Zastanow sie, czy to nie jest toksyczny zwiazek. Przecież Twój facet sobie nic z Ciebie nie robi, zero szacunku, zero ogłady !!

Gość evitkaaa
haha kiedys sie zmieni, tak na pewno mu to rpzejdzie oj boziu boziu laski ogarnijcie się!!!!! Nie zmieni sie nigdy. zreszta sama zobaczysz z czasem. ja bym z takim kims nei byla. Bo to brak szacunku do mnie. Tak samo jak ide na kawe z przyjaciolka, to ona zem na rozmawia czy rozglada sie po katach?? hehe brak szacunku mają i tyle, ale jak im zezwalacie, to macie

"ale z bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie że mogłabym życ bez niego... " jesteś w dupie mówiąc krótko:classic_cool: znaczy, że masz słabe fundamenty w swoim życiu i bardzo niepewne, jeden element ucieknie i ...... bum! Wszystko runie🖐️ "mam tylko nadzieję że z czasem mu to przejdzie." zapewne samo z siebie to nastąpi:classic_cool: Nadzieja matką głupich. "to tez chyba nie jest moja wina bo (sory, że tak nieskromnie,) brzydka raczej nie jestem" tym lepiej, mas złatwiej i szybciej znajdziesz sobie nowy (lepszy?) model🖐️

jakastam22 mam tylko nadzieję że z czasem mu to przejdzie. Kobieta zawsze naiwnie myśli, że facet się zmieni.

Gość do jakas tam
Tak, zmieni się. Na gorsze. Zacznie Cię walić po rogach, a Ty będziesz przymykać oczko , bo "kochasz " i "nie możesz bez niego żyć" ?

"sugerujesz, że zeszli z drzewa? " Niestety przez to że to nieposłuszne to zeszli a w sumie poupadali na głowy spadając:classic_cool: Teraz mamy taki efekt jak widać. Tragedia.

Gość evitkaaa
ale po co byc z takim kims? gdyby raz drugi laska go olała, zerwla jedna, zerwala druga, to to by sie nauczyl ogolnych zasad i kultury prostak i tyle, takei moje zdanie!!!!!!! niedojrzaly!!!