Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwamamproblem

Właśnie utknęła we mnie prezerwatywa :(

Polecane posty

Gość kurwamamproblem

Kolejny temat z cyklu "czy moge byc w ciazy".. mialam nadzieje ze nigdy tu w tej sprawie nie napisze.. A jednak.. kochalam sie z facetem i utknela we mnie prezerwatywa :( wyplukalam się, ale nadal boje sie ze moge zajsc w ciaze (wykluczone, predzej usune niz urodze). Okres mialam 16 czerwca.. liczylam sobie dni plodne w internetowym kalendarzyku i wyszlo mi ze jestem bezpieczna bo od wczoraj mam nieplodne (zakladajac maksymalny cykl 30 dni) zakladajac 26-dniowy jest jeszcze lepiej. Mam troche nieregularne cykle, raz 26, 27, 30 dni.. Jak zajde to chyba sie zabije.. mam 23 lata.

Gość kurwamamproblem
wezcie cos doradzcie :(

Gość kurwamamproblem
sprawdzalam chyba 15 stron z kalendarzykami i wyszlo mi w kazdym ze mam nieplodne - liczac kazda dlugosc cyklu.. uff.. nie mam kasy na prywatnego gina i tabletke :( a moj cudowny facet strzelil focha jak go opierdolilam ze nie pilnowal gumki.. no tak, zawsze wina po stronie kobiety! niech go szlag

Wcale się nie dziwie, że się obraził ! A co to tylko on ponosi odpowiedzialność? To że zabezpieczenie było po jego stronie, bo ciężko, żebyś Ty gumkę założyła, nie oznacza, że on ponosi winę jeśli coś się z gumką stanie. Ty ponosisz TAKA SAMĄ odpowiedzialność ! :O Nam też pękła gumka i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby obwiniać teraz już mojego byłego chłopaka. Ani w chwili gdy ona pękła, ani wtedy kiedy źle się czułam po tabletce 72 h po, ani w chwili rozstania, które zbiegło się z czasem wzięcia tabletki. A co do ciąży. Dni płodnych nie wylicza się kalendarzykiem tylko obserwacją śluzu i temp. Miałaś wtedy przezroczysty, rozciągliwy śluz ? To mogły być dni płodne. Jak nie to nie.

Gość czegoś tu nie rozumiem
nie masz kasy na wizytę u gina i tabletkę a potem na aborcję będziesz miała? :O

Btw. nie wiem czemu mówisz, że potrzebujesz kasę na ginekologa, a co to takich za darmo nie ma? Mi wypisano tą tabletką na POGOTOWIU ! Zapłaciłam tylko za wykupienie. Nawet weterynarz może Ci ją wypisać :O

Gość kurwamamproblem
jaka temp jest przy dniach plodnych?

na początku taka sama jak zawssze, a potem musi być o przynajmnniej 3 kreski wyższa. pytanie jaką masz zawsze :D

Gość kurwamamproblem
kiedy najlepiej kupic test ciazowy? za tydzien bedzie juz wiadomo? spodziewam sie okresu za poltora tygodnia..

Gość xxkroliczek playbyaxx
test najlepiej w czasie kiedy powinien byc okres, ale mysle ze kilka dni po "zaplodnieniu" powinno sie cos pokazac albo i nie zapolodnieniu , z rana najlepiej zrobic test

Gość kurwamamproblem
dzieki za info kroliczku

Gość niewiadoimaONA
Hmm 23 lata ? dorośnij !

Gość kurwamamproblem
co dorosnij! moj facet ma na mnie focha, bo w ogole nie rozumie problemu. Mysli ze jestem na niego zla ot tak, bo mam takie widzimisie, w ogole nie dostrzega powagi sytuacji! Jak zajde to zamawiam tabsy na womenonweb, to juz postanowione.

wypłukałam sie... o masakro!!!! 23 lata a pieprzysz jak 16 latka... mówisz że się zabijesz? dziewczyno ogarnij się i dorośnij!!! i weź może się za zbieranie znaczków a nie za seks?

taa, ja tez się zabiorę za zbieranie znaczków, to dużo lepsze zajęcie niż sex, zwłaszcza jak facet jest chamem i nie widzi problemu ...