Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Last minute

Pytanie do panów

Polecane posty

Lubicie dziewczyny o wyglądzie modelki? tzn oryginalna uroda wysoka szczupła,wąskie biodra,nieduży biust?

Gość pewnie tak nie wyglądasz

zależy jeśli kości nie widać to może być. choć nigdy nie wiadomo i taka też może się podobać ;)

Gość szukaj sobie zdrów
ssdsdsd-------> ciołku co tu w dzień serwujesz:O:L( ZDECYDOWANIE NIEEEEEEEEEEEEE

Gość o sitaśny levviatan
wpadł , jemu wszystko się podoba co ma otwór :D

Ponieważ: 1. wysoka - sam jesteM średniego wzrostu i nie lubię wspinaczek ;) 2. szczupła - preferuję panie o pełniejszych ksztalatach 3. wąskie biodra - to raczej cecha męska; kobieta powinna mieć biodra zaokrąglone 4. nieduży biust - preferuję większe choć przyznam że i male bywają urocze :) Jedynie "oryginalna uoda (rozumiem że chodzi o twarz) jest OK. Tak więc na 5 cech : 1,5 ZA 3,5 PRZECIW

pomarańcz - mi się podobają kobiety bo ja jestem hetero a najwidoczniej ty jesteś homo ;p

Sorry, last minute - nie chcę Cie urazić ani zdołować 🌻 Wyrazilem jedynie swoja opinię ale przecież gusty bywają różne! (Clkiem jak biusty ;) ) Wydaje mi się że problem lezy w tym że dziewczyny niepotrzebnie jako punkt odniesienia traktują "tp modelki". a potem są sfrustrowane gdy od niego odstają albo na sile starają sie do niego upodobnic np. przez drakońskei diety, rózne zabiegi kosnetyczne itp. Jęśłi masz taki typ urody to OK. na pewno możesz sie podabać. A więc po prostu : BĄDŹ SOBĄ!!! :) A codo modelkiz fotki - na jej miejscu nie esponował bym tych przeraźliwe chudych kończyn :o

Spoko Bywalec... tyle że ja jestem naturalnie szczupła i nogi mam takie właśnie chuciutkie :O

"Spoko Bywalec... tyle że ja jestem naturalnie szczupła i nogi mam takie właśnie chuciutkie " nogi maja male znaczenie... i tak ida na bok ;)

Gość kkarrolinka
głosie z serca jesli to twoje zdj to jestes jedynym facetem na kafe.... inni to banda zasranców

Skoro naturalnie to OK :) a co do nog - myśłe że nie zaszkodziłoby troch ećwiczeń fitness. Delikatny, harmonijny przyrost masy mięśniowej bedzie dobry i dla ich kształtu i Twojej sprawności fizycznej.

kkarlinka moje :) last minute nic nie rob z nozkami duzo kobiet dalo by wiele aby mialy tak szczuple nozki :) i mogly zalozyc legginsy badz rurki bez zastanawiania sie czy moga :)

Gość najdziwniejszy
nie, lubimy z metra ciete :classic_cool:

A buty na obcasach to już chyba przesada czy nie? :O właśnie sobie kupiłam i teraz nie wiem czy aby zle nie zrobiłam :(

173 to przymnie być dziwnie wyglądała ale przy facecie mierzącym 180 lub więcej nie ;)