Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Last minute

Pytanie do panów

Polecane posty

Wielbiciel - stary przyjacielu!!!! :D 🖐️ Gdzieś Ty się podziewał chłopie??? Ożenileś się czy co??? ;) Wpadnij czasem do zajazdu (link w mojej stopce).

Last minute ---> to wrzuć teraz swoje foto ;) bywalec ---> nie ożeniłem się; przeciwnie, im starszy jestem, tym bardziej mi się odechciewa ;):D

raczej mało kto będzie chciał kobietę która tylko swoje ciało ma do zaoferowania

Za długo jestem na kafe żeby swoje foto wrzucać :D ....ale owszem ciało to tylko powłoka, najważniejsze jest to co niewidoczne :)

No ale panowie ...nie mówcie że nie lubicie zadbanych atrakcyjnych kobiet,jak jeszcze w głowie coś ma to zapewne poezja :D

Last minute -> oczywiście że lubimy ale niekoniecznie kobieta musi wyglądać jak miss aby zwrócić an siebie uwagę ;)

Last nie lubię brudnych paznokci :o maja być zadbane na dole i u góry :) włosy świeże :) nie tłuste :o :o buty eleganckie :) ubranie czyste :)

13:23 [zgłoś do usunięcia] wielbiciel 70B bywalec ---> nie ożeniłem się; przeciwnie, im starszy jestem, tym bardziej mi się odechciewa Wielbiciel ----> Spoko! przyjdzie i na Ciebie ... kryska :classic_cool: Wchodzisz w wiek gdzie sensowny facet jst "towarem" niezwykle deficytowym. A na "niechcenie" lekarstwem jest .... dostatecznie zdeterminowana kandydatka ;)